Κλείδωσε την υγρασία με το νέο Anti Thermal Water Mist by Frezyderm

Ανυπόφορη η ζέστη και σήμερα,ο υδράργυρος χτύπησε κόκκινο και σύμφωνα με το δελτίο καιρού θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες.
Όπως αποδείχθηκε ο Ιούλιος ήταν ένας καυτός μήνας σε όλα τα μέτωπα και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μείνει στην ιστορία και βέβαια όχι λόγω του καύσωνα.
Αυτήν την στιγμή πέρα από τα λογικά και τα παράλογα αυτό που χρειάζομαι περισσότερο είναι κάτι δροσιστικό και καταπραϋντικό!
Ευτυχώς για μένα έχω πάντα μαζί μου το νέο θαυματουργό νεράκι της Frezyderm,βέβαια είναι λιγάκι άβολη η συσκευασία των 300ml αλλά εσύ ξέρεις πως σε μια γυναικεία τσάντα χωρούν σχεδόν τα πάντα.
Μέλημα σου για να είσαι δροσερή και όμορφη ειδικά τώρα το καλοκαίρι που το σώμα διψάει περισσότερο είναι η σωστή και τακτική ενυδάτωση.Γι αυτό φρόντισε η Ελληνική Εταιρεία δερμοκαλλυντικών Frezydern και λάνσαρε πρόσφατα ένα δροσιστικό και καταπραϋντικό spray mist το Anti Thermal Water Mist

Ένα μαγικό προϊόν με τριπλή δράση,ανακουφίζει άμεσα την καταπονημένη από τον ήλιο επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα προσφέρει αποτελεσματική ενυδάτωση κλειδώνοντας την υγρασία. Παρέχει αντιοξειδωτική δράση που όσο αυξάνεται η θερμοκρασία αυξάνεται και η προστασία που παρέχει από τις ελεύθερες ρίζες ενισχύοντας την φυσική άμυνα του δέρματος.
Έχει καινοτόμο airless συσκευασία με ειδική βαλβίδα που εξασφαλίζει εύκολο και ομοιόμορφο συνεχή ψεκασμό.
Μια ανάσα δροσιάς στον καύσωνα και όχι μόνο που μας πολιορκεί,πάρε μαζί σου όπου κι αν πας το Anti Thermal Water Mist της αγαπημένης Frezyderm.
Κάνε δροσερό καλοκαίρι σου πρόσθεσε του λίγη μαγεία και ζήσε το δικό σου όνειρο ...γιατί το χρειάζεσαι ...


Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά!

Με αγάπη 
Cleo
Share:

4 σχόλια :

  1. Έρχεται πάντα μαζί μας στην παραλία. Εξαιρετικό προϊόν και υπέροχη παρουσίαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι εξαιρετικό,σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!

      Διαγραφή
  2. Υπέροχο post! Λατρεύω τον τρόπο γραφής σου! :)
    Και εξαιρετικό προϊόν!

    Πολλά φιλιά,
    Μαρία από http://alternativebeautybymaria.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ πολύ να έχεις μια όμορφη συνέχεια! Φιλιά!

      Διαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes