Pampering with Ventus Beaute Aromatherapy

Κλειδώνοντας στο συρτάρι των αναμνήσεων σου άλλο ένα καλοκαίρι με τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα,τα καταγάλανα νερά και την ανεμελιά των διακοπών,επιστρέφεις σιγά σιγά στην πραγματικότητα της καθημερινότητας.
Επιστρέφεις για να κανακέψεις περισσότερο τον εαυτό σου αφού το καλοκαίρι άφησε τα σημάδια του στην ομορφιά σου.
Το δέρμα,τα μαλλιά και το σώμα σου ταλαιπωρήθηκαν περισσότερο από την έκθεση στον ήλιο και την θάλασσα κι αυτό που χρειάζεσαι άμεσα είναι βαθιά ενυδάτωση,περιποίηση και φροντίδα.Μην ανησυχείς όπως πάντα σου έχω την λύση.Τελευταία ανακάλυψα την Εταιρεία DMB Hellas Products η οποία σε καλωσορίζει στον μαγικό κόσμο της ομορφιάς και σε προσκαλεί να γνωριστείτε.Τα προϊόντα της έχουν ως πρώτη ύλη φυτικά και βιολογικά εκχυλίσματα από φρούτα, βότανα και λουλούδια και βέβαια λόγω των φυσικών συστατικών αξίζει να της δώσεις την πρέπουσα σημασία.Από το 2003 με ιδιαίτερα υψηλή οικολογική και κοινωνική ευαισθησία δημιουργεί ολοκληρωμένες καθημερινές και επαγγελματικές σειρές περιποίησης, για ολόκληρο το σώμα, αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά που όλοι κρύβουμε μέσα μας.

Η σειρά ομορφιάς που σου παρουσιάζω σήμερα ονομάζεται  Ventus Beaute Aromatherapy και ομολογώ ότι ενθουσιάστηκα από τα μοναδικά της υπέροχα αρώματα,την απαλή φροντίδα και την βαθιά ενυδάτωση που πρόσφερε στο δέρμα μου και στα μαλλιά μου μετά την ταλαιπωρία των διακοπών.

     1.Γαλάκτωμα Ενυδάτωσης-Ventus Beaute Aromatherapy 250ml
Ενυδατικό γαλάκτωμα με υπέροχο γλυκό άρωμα ζάχαρης και φιστικιού εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε και aloe vera.Απλά το λάτρεψα,ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα,απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας,το άρωμα του δε  μια μαγεία.Ιδανικό για την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας σου περιορίζει την αφυδάτωση και την αφήνει απαλή,ελαστική και υπέροχα αρωματισμένη.
Υπέροχη συσκευασία μελετημένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια με την βολική αντλία που σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις όση ποσότητα σου χρειάζεται.Το συγκεκριμένο προϊόν είναι από τα πιο αγαπημένα της σειράς.

2.Αφρόλουτρο Ενυδάτωσης- Ventus Beaute Aromatherapy 250ml 
Από τα πιο ενυδατικά και μοσχομυριστά αφρόλουτρα που έχω δοκιμάσει,εδώ γίνεται μια μικρή παραλλαγή των συστατικών εκτός από την ζάχαρη και το φιστίκι περιέχει εκχύλισμα από γάλα αμυγδάλου το οποίο ενισχύει τις ενυδατικές του ιδιότητες.
Απαλό και αφρώδες θρέφει,ενυδατώνει σου χαρίζει λεία και μεταξένια επιδερμίδα και το PH του είναι φιλικό για το δέρμα. Χάρη στα πολύτιμα συστατικά που περιέχει το μπάνιο σου μετατρέπεται σ΄ένα μικρό spa και εκτός από την ενυδάτωση σου προσφέρει αναζωογόνηση,χαλάρωση και στιγμές ευεξίας.Απλά πολύτιμο γιατί σου προσφέρει την απόλαυση της μαγείας.

3.Ενυδατική Κρέμα Απολέπισης-Ventus Beaute Aromatherapy 250ml 
Για να αναδείξεις το χρώμα του καλοκαιριού στο σώμα σου χρειάζεσαι επειγόντως την μαγική λέξη απολέπιση.Χωρίς απολέπιση δεν πάμε πουθενά γιατί όλα λειτουργούν αλλιώς χάρη σ΄αυτήν και στις μαγικές της ιδιότητες.Αναδεικνύει περίτρανα την ομορφιά μας.Το δέρμα γίνεται πιο λαμπερό,πιο μεταξένιο,πιο βελούδινο και πιο λείο.Πόσο μάλλον όταν η απολέπιση έχει και ενυδατικές ιδιότητες.
Το μαγικό κουτάκι που βλέπεις στην φωτογραφία έχει μέσα του έναν μεγάλο θησαυρό με μικρούς θαυματουργούς κόκκους αμυγδάλου εμπλουτισμένους με Βιταμίνη Ε και άρωμα ροδιού.Τι κάνουν;
Απομακρύνουν αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα,βελτιώνουν την μικροκυκλοφορία και βοηθούν στην τόνωση της επιδερμίδας αφήνοντας την απαλή και αναζωογονημένη.
Επίσης η μαγεία συνεχίζεται χάρη στο βούτυρο καριτε που περιέχει που σε συνδυασμό με τα έλαια ελιάς,αμυγδάλου και καρύδας η επιδερμίδα ενυδατώνεται και διατηρεί την υγρασία της.Θέλεις κι άλλα; To δε άρωμα του απλά τέλειο!Τι άλλο να ζητήσεις;

4.Ενυδατική κρέμα σώματος-Ventus Beaute Aromatherapy 250ml 
Να ζητήσεις την πλούσια ενυδατική κρέμα σώματος με άρωμα ροδιού και αμυγδάλου,την χρησιμοποιώ στα πιο σκληρά σημεία του σώματος όπως φτέρνες,αγκώνες ή όπου χρειάζομαι έξτρα ενυδάτωση και το σώμα διψάει πιο πολύ.Έχει ιδιότητες καταπραϋντικές,θρεπτικές,μαλακτικές και ενυδατικές χάρη στα συστατικά που περιέχει όπως φυσικό βούτυρο καρύδας,βούτυρο καριτέ,κερί μέλισσας,γλυκερίνη,αμυγδαλέλαιο και βιταμίνη Ε.
Ιδανική για την αφυδατωμένη επιδερμίδα σου απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας, αφήνει όμως ένα όμορφο γλυκό άρωμα και μεταξένια επιδερμίδα.

 5.Ενυδατική Κρέμα Χεριών-Ventus Beaute Aromatherapy 250ml
Τα χέρια σου χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα γιατί ταλαιπωρούνται περισσότερο και είναι εκτεθειμένα σε καθημερινή βάση σε σκληρές δοκιμασίες αλλά ταυτόχρονα πρέπει να είναι απαλά και τρυφερά για να δίνουν το χάδι τους σε όποιον το χρειάζεται.Η θρεπτική κρέμα χεριών με βιολογικά και φυτικά εκχυλίσματα ενυδατώνει & επουλώνει σταδιακά.Είναι δροσερή,έχει πλούσια υφή,απορροφάται αμέσως, και σου προσφέρει 24ωρη φροντίδα,Το άρωμα της ευγενικό και ιδιαίτερο.

 6.Ενυδατική Κρέμα Χεριών-Ventus Beaute Aromatherapy 80ml
Η διαφορά τους είναι σ΄ένα συστατικό, το argan oil είναι το βασικό συστατικό της πρώτης κρέμας ενώ της δεύτερης είναι η αλόη.Όποια κι αν διαλέξεις είναι υπέροχες και οι δύο και τα αποτελέσματα εκπληκτικά.Τα χέρια σου απλά θα σε ευγνωμονούν.

7.Hair Serum-Ventus Beaute Aromatherapy 120ml
Μπορεί το αλάτι της θάλασσας να δίνει στα μαλλιά σου ένα summer style αλλά καταστρέφει την τρίχα με αποτέλεσμα τα μαλλιά σου να γίνονται θαμπά,άτονα και να σπάνε εύκολα.
Το Ventus Hair Serum Silicone υπόσχεται ολική επανόρθωση της τρίχας και το καταφέρνει χάρη στο argan oil και το ελαιόλαδο τα οποία είναι γνωστά για τις μαλακτικές,ενυδατικές και αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες.Μπορείς να το χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση σε νωπά ή σε στεγνά μαλλιά.Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και τα μαλλιά σου αποκτούν ξανά την χαμένη τους λάμψη,ελαστικότητα και απαλότητα.

Ευχαριστώ Θερμά την DMB Hellas Products για την ευκαιρία να γνωρίσω τα υπέροχα προϊόντα της τα οποία σου συνιστώ ανεπιφύλακτα.Υπόσχομαι πως θα χαθείς μέσα στις μαγικές μυρωδιές και τις μεταξένιες υφές τους και θα τα ερωτευθείς άνευ ορίων.

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά!

Με αγάπη
Cleo

Share:

4 σχόλια :

  1. Πολύ ωραίο ποστ! Έχω δοκιμάσει πολλά προϊόντα της Ventus και λατρεύω σίγουρα το άρωμά τους!

    Καλό μήνα ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς έτσι,σ΄ευχαριστώ πολύ για την ανάγνωση,καλό μήνα επίσης ♥

      Διαγραφή
  2. Καλό μήνα! Είπες τις σωστές λέξεις! Αυτή τη στιγμή... μετά από τόσο ήλιο χρειαζόμαστε ενυδάτωση! Παντού!!!! Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα κορίτσι,ενυδάτωση παντού και πάντα ;) Φιλάκια πολλά ♥

      Διαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes