Γίνου όμορφη

Είσαι όμορφη,ξεχωριστή,μοναδική και το ξέρεις και όταν προσφέρεις στον εαυτό σου την περιποίηση και την φροντίδα που χρειάζεται τότε μεταμορφώνεσαι σε μια αιθέρια μαγική ύπαρξη.Είναι η ιδανική εποχή να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου χαρίζοντας του έτσι την λάμψη και την γοητεία που χρειάζεται.Ακολούθησε τις παρακάτω απλές συνταγές ομορφιάς φτιαγμένες από τα χεράκια σου και το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

1.Απολέπιση με ζάχαρη

Ανακάτεψε καστανή ζάχαρη με φράουλες και τρίψε το σώμα σου. Περίμενε 15 λεπτά και κάνε ένα χλιαρό ντους.Το δέρμα σου θα γίνει απίστευτα απαλό.

2. Λάδι ελιάς για σύσφιξη και ενυδάτωση
Τις ιδιότητες του ελαιολάδου τις γνωρίζεις καθώς και πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στην ομορφιά σου.Χάρη στα αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτικά συστατικά του ενυδατώνει,καταπραΰνει το δέρμα και συγχρόνως το βοηθά να διατηρηθεί νέο και ελαστικό.
Άπλωσε το μετά τον καθαρισμό σαν κρέμα σ΄όλο σου το πρόσωπο,χρησιμοποίησε το σαν λάδι ντεμακιγιάζ και επέλεξε κρέμες προσώπου με λάδι ή αγνό εκχύλισμα φύλλων ελιάς,χαρίζουν ελαστικότητα,σύσφιξη ενώ ταυτόχρονα μειώνουν τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης.

3.Φώτισε τα μαλλιά σου με χαμομήλι
Το χαμομήλι είναι το Νο 1 συστατικό για να ανοίξεις φυσικά το χρώμα των μαλλιών σου.Την επόμενη φορά που θα φτιάξεις χαμομήλι, μην πετάξεις το χρησιμοποιημένο σακουλάκι. Φύλαξέ το και όταν λουστείς,μούλιασε το και στράγγιξε το στα νωπά σου μαλλιά.Ξέβγαλε και βάλε μαλακτική όπως πάντα.Με αυτό το τρικ θα δώσεις extra λάμψη στις ξανθές σου ανταύγειες. Εναλλακτικά, δοκίμασε κάποιο σαμπουάν με εκχυλίσματα χαμομηλιού.

4. Νίκησε την κυτταρίτιδα με τσάι
Καθημερινά μετά το μπάνιο ή το νους άπλωνε στο σώμα σου μια κρέμα κατά της κυτταρίτιδας με τσάι, για να βελτιώσεις την όψη φλοιού του πορτοκαλιού και να μειώσεις την χαλάρωση του δέρματος.

5. Φτιάξε μια μάσκα μαλλιών με μπανάνες
Για να δώσεις όγκο στα μαλλιά σου φτιάξε πολτό από λιωμένες μπανάνες.Άπλωσε το σε νωπά μαλλιά, σαν μάσκα.Για να διεισδύσει καλύτερα στην τρίχα τύλιξε στο κεφάλι σου μία μεμβράνη και μία πετσέτα. Μετά από 20 λεπτά μπορείς να λουστείς κανονικά.

6. Κρεμομάσκα αποτοξίνωσης με καφέ
Φτιάξε μόνη σου μια μάσκα προσώπου με ελληνικό καφέ και μέλι.Βάλε ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι και 1 κουταλάκι του γλυκού ελληνικό καφέ.Άπλωσε το μείγμα στο πρόσωπο σου για 15 λεπτά και μετά ξέπλυνε με άφθονο χλιαρό νερό.Το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει.Τρέφει τονώνει αναζωογονεί και αποτοξινώνει την επιδερμίδα.

6.Μεταμόρφωσε το μπάνιο σου σ΄ένα μικρό spa
Την συγκεκριμένη συνταγή σου την συνιστώ μόνο αν είσαι λάτρης της βανίλιας.
Θα χρειαστείς:
2 κουταλάκια του γλυκού βανίλια
3 κουταλάκια του γλυκού τζίντζερ (φρεσκοτριμμένο ή σε σκόνη)
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1/2 φλιτζάνι μέλι
1/2 φλιτζάνι ξηρό γάλα

Οδηγίες:
Ανακάτεψε την βανίλια,το τζίντζερ, την κανέλα,το μέλι μέχρι να γίνει ένα μείγμα.Πρόσθεσε το μείγμα και το ξηρό γάλα στο ζεστό τρεχούμενο νερό του μπάνιου.Μπες μέσα και απόλαυσε την απόλυτη χαλάρωση και ευεξία, σκέτη μαγεία!
Καλές ομορφιές beauty

.......Φουρτούνιασε τη γειτονιά
       το φιλντισένιο αμάξι του.
       Γίνου όμορφη, γίνου όμορφη,
       στα περιβόλια θα σε δείξει.....

Πηγή:http://www.missbloom.gr/

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά!

Με αγάπη 
Cleo

Share:

2 σχόλια :

  1. Super θέμα! Πολύ χρήσιμα όλα αυτά και φυσικά! Επίσης το λάδι ενυδατώνει καλά και τα μαλλιά! Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το σώμα επίσης είναι το απόλυτο καλλυντικο... Καλή συνέχεια , σ ευχαριστώ πολύ..πολλά 😘 φιλιά Στρουμφιτα μου!

      Διαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes