Gaia Ethereal Beauty το μυστικό της βελούδινης επιδερμίδας

Τι κρύβεται μέσα σ΄αυτά τα καραμελένια μπουκαλάκια; Κρατάς μυστικό; Άκου λοιπόν,κρύβεται ένα ολοκληρωμένο σύστημα ομορφιάς και φροντίδας,εμπλουτισμένο με παραδοσιακά βιολογικά και φυτικά εκχυλίσματα, βιταμίνες,πρωτεΐνες και ιχνοστοιχεία.Οι μοναδικές ιδιότητες της Ελληνικής φύσης συναντήθηκαν για να δημιουργηθούν τα φυσικά καλλυντικά Gaia Ethereal Beauty με οργανικό λάδι ελιάς και έλαιο φιστικιού.Άλλη μια υπέροχη σειρά ομορφιάς από τις σειρές περιποίησης φυσικών καλλυντικών της  DMB Hellas Products την οποία σου είχα συστήσει  εδώ 

Υποστηρίζουν ότι:

Όλα τα προϊόντα Gaia Ethereal Beauty είναι πλούσια σε φυσικής και φυτικής προέλευσης συστατικά,βιολογικά,φυτικά εκχυλίσματα και έλαια,φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.Παρασκευάζονται και είναι εργαστηριακά ελεγμένα σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι ιδανικά για την περιποίηση του προσώπου,του σώματος και των μαλλιών.Τα εμπνευστήκαμε από την Ελληνική Φύση και σας τα παραδίδουμε.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα δοκιμάσετε!

Δοκίμασα δύο από τα προϊόντα της σειράς και λάτρεψα την υπέροχη αίσθηση που άφησαν στην επιδερμίδα μου και φυσικά σου τα παρουσιάζω.

1.Shower Gel Hydrating Gaia Ethereal Beauty 250ml
Ένα απολαυστικό αφρόλουτρο που διεγείρει γλυκά όλες σου τις αισθήσεις και μετατρέπει το μπάνιο σου σε μια αισθησιακή  αρωματική εμπειρία περιποίησης και ευεξίας.Αφήνει την επιδερμίδα σου υπέροχα αρωματισμένη και βαθιά ενυδατωμένη ενώ ταυτόχρονα βοηθά στην αναδόμηση της προστατεύοντας την από τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης.

Εμπλουτισμένο με λάδι ελιάς γνωστό για τις αντιοξειδωτικές, αναπλαστικές και μαλακτικές του ιδιότητες,έλαιο φιστικιού,ιδανικό για την περιποίηση της ξηρής επιδερμίδας,έλαιο άργκαν,το θαύμα της κοσμετολογίας.Οι μαροκινοί το αποκαλούν «Υγρό Θεό» ή «υγρό χρυσάφι» της ερήμου, χάρη στις ευεργετικές του επιδράσεις για το δέρμα και τα μαλλιά και την προβιταμίνη Β5 ή αλλιώς πανθενόλη.Ένα αφρόλουτρο που σέβεται το PH της επιδερμίδας σου την ενυδατώνει και την αρωματίζει υπέροχα.

1.Body Milk Hydrating Gaia Ethereal Beauty 250ml
Ένα πλούσιο κρεμώδες γαλάκτωμα σώματος για εντατική ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας με βιολογικό λάδι ελιάς,έλαιο φιστικιού,έλαιο άργκαν,καλεντούλα και μετάξι τα οποία είναι γνωστά για τις θρεπτικές,καταπραϋντικές μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες. Η μοναδική σύνθεση του με αμυγδαλέλαιο,γλυκερίνη,αλλαντοΐνη,προβιταμίνη Β5 και βιταμίνη Ε χαρίζει ελαστικότητα,βελούδινη αίσθηση και διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα.Η υφή του μεταξένια και καθόλου λιπαρή απορροφάται σχεδόν αμέσως αφήνοντας την επιδερμίδα σου απίστευτα βελούδινη και υπέροχα αρωματισμένη.Είναι κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες και ιδανικό για ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα προσφέροντας 24ωρη φροντίδα και προστασία.

Ευχαριστώ θερμά την  DMB Hellas Prodactus για την ευκαιρία να γνωρίσω τα υπέροχα προϊόντα της που δύσκολα πλέον θα αποχωριστώ.

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά!

Με αγάπη
Cleo

Share:

3 σχόλια :

  1. Πολύ πρόσφατα τελείωσα το αφρόλουτρο στη μυρωδιά ρόδι & αμύγδαλο, ήταν φανταστικό και λυπήθηκα που τελείωσε, γιατί έχω ακόμα μερικά αφρόλουτρα να τελειώσω πριν το ξαναπάρω! Φιλιά :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σταυρούλα μου για μένα η Εταιρεία DMB ήταν μια ευχάριστη έκπληξη,ελληνική,οικονομική και τα προϊόντα της εξαιρετικά! Φιλιά ;)

      Διαγραφή
    2. Και για εμένα το ίδιο, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! ;) x

      Διαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes