L'Ymola ULTRA-SATINES η απάντηση στο πρόβλημα των ραγάδων

Ξέρω πως ακόμη σε ταλαιπωρούν εκείνα τα δωράκια που σου άφησε χωρίς ενοχές η εγκυμοσύνη σου.Λες κι έπρεπε να πληρώσεις το τίμημα των ραγάδων για να νιώσεις το μεγαλείο της μητρότητας και να μπορέσεις να κρατήσεις μέσα στην ζεστή σου αγκαλιά το μωράκι σου.Φιγουράρουν πάνω στο σώμα σου με ύφος θριαμβευτικό και αρνούνται πεισματικά να φύγουν. Οι ραγάδες ταλαιπωρούν τις περισσότερες γυναίκες,προκαλούνται από απότομη αύξηση βάρους κι έλλειψη ελαστικότητας της επιδερμίδας.Εμφανίζονται ως ανεπιθύμητοι επισκέπτες σε μηρούς,κοιλιά,γλουτούς,στήθος και μπράτσα και πάντα πολλές μαζί, ποτέ μόνες τους κάνοντας έτσι το πρόβλημα ακόμα μεγαλύτερο.

Είναι καιρός όμως να απαλλαχτείς μια για πάντα από την παρουσία τους και να πάρεις πίσω το σώμα που σου ανήκει όμορφο,βελούδινο,στιλπνό και σφριγηλό για πάντα.Αρκεί να ακολουθήσεις αυτά που θα σου πω, πράγματα δοκιμασμένα που έχουν στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

1.Απέφυγε τις αυξομειώσεις του βάρους σου

2.Η διατροφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την υγεία του οργανισμού σου αλλά και του δέρματος.Για να ενισχύσεις το δέρμα και τις λειτουργίες του κατανάλωνε τροφές πλούσιες σε βιταμίνες Β,C,Ε,Α που ενισχύουν την ανάπτυξη νέων ιστών και επουλώνουν τους κατεστραμμένους ιστούς.

3.Φρόντισε την ενυδάτωση του οργανισμού σου πίνοντας τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό ημερησίως, μάθε πως οι ραγάδες αγαπούν τις αφυδατωμένες επιδερμίδες.

4.Καθημερινή άσκηση του σώματος βοηθάει στην πρόληψη αλλά και στην μείωση των ραγάδων.

5.Απολέπιση η αποτελεσματική απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και βοηθάει στην ανάπλαση της επιδερμίδας.

6.Δώσε τους την χαριστική βολή με την Κρέμα L'Ymola Ultra-SATINES ένα εξειδικευμένο προϊόν που είναι η πλήρης και αποτελεσματική απάντηση στο τεράστιο πρόβλημα των ραβδώσεων (ραγάδων)του δέρματος που σε ταλαιπωρεί,υπόσχεται να σε απαλλάξει και πίστεψε με,το πετυχαίνει.
Το ενεργό μείγμα βιολογικών εκχυλισμάτων της κρέμας σου προσφέρει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεσαι για την βελτίωση των αντιαισθητικών ραγάδων.Την χρησιμοποιείς ευλαβικά πρωί και βράδυ στα σημεία όπου υπάρχουν ραβδώσεις και με ελαφρύ μασάζ την κάνεις να εισχωρήσει τελείως.

Tips:Μια φορά την ημέρα και πριν από τη θεραπεία,κάνε απολέπιση τοπικά στις ραγάδες το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

Η υφή της λεπτόρρευστη απορροφάται αμέσως,δεν λεκιάζει και αφήνει την επιδερμίδα σου απαλή και υπέροχα αρωματισμένη.

Απαλλαγμένη από parabens και αλλεργιογόνα αρώματος.

Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις προληπτικά από τις πρώτες ημέρες της εγκυμοσύνης μέχρι 6 έως 8 εβδομάδες μετά τον τοκετό καθώς επίσης και  κατά την διάρκεια μιας δίαιτας αδυνατίσματος.Να ξέρεις ότι η συνεχής και αδιάλειπτη χρήση της σου προσφέρει όμορφη και σφριγηλή επιδερμίδα. 

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά!

Με αγάπη 
Cleo 

Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes