Νέα Vitamin Ε από την The Body Shop

Θυμάσαι  όταν είχε κυκλοφορήσει η σειρά προϊόντων Vitamin E The Body Shop τι αίσθηση είχε προκαλέσει;Με βασικό συστατικό το σιταρέλαιο το οποίο είναι μια από τις μεγαλύτερες πηγές βιταμίνης Ε στη φύση,βοηθάει στην προστασία της επιδερμίδας από την απώλεια υγρασίας και την επιβάρυνση του περιβάλλοντος, για παράδειγμα, τις ελεύθερες ρίζες.

Η σειρά επανακυκλοφορεί ενισχυμένη και εμπλουτισμένη με νέα προϊόντα που προστέθηκαν στη σειρά και είναι ακόμη πιο αποτελεσματικά.Η βελτιωμένη σύνθεση τους βασίζεται στον συνδυασμό της ενυδατικής δύναμης του υαλουρονικού οξέος 100% φυσικής προέλευσης με την αντιοξειδωτική δράση του σιταρέλαιου.

Το θαύμα του σιταριού συναντά την δύναμη του υαλουρονικού οξέος και εσύ απολαμβάνεις την ανάλαφρη υφή που ήδη γνωρίζεις και αγαπάς με επιπλέον ενυδάτωση που διαρκεί τουλάχιστον 48 ώρες.

Το αποτέλεσμα πιο λεία επιδερμίδα που δείχνει πιο υγιής και είναι τέλεια ενυδατωμένη.Μια ολοκληρωμένη ρουτίνα ομορφιάς που αιχμαλωτίζει την υγρασία και υπόσχεται να κλέψει την παράσταση αυτό το καλοκαίρι.

Με αγάπη,
Cleo
Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes