Pistachio and Almond μια πεντανόστιμη εμπειρία από την Fresh Line

Η εποχή που διάλεξε να λανσάρει τις νέες αρωματικές δημιουργίες της η αγαπημένη Fresh Line δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη από την Άνοιξη.Αρχές της Άνοιξης λοιπόν τρία μαγευτικά,μοσχομυριστά και πολύχρωμα σετ προϊόντων έκαναν την εμφάνιση τους με σκοπό να μας εντυπωσιάσουν και φυσικά το κατάφεραν.

Τα νέα αρώματα του ανανεωμένου FreshBar όπως Φιστίκι & Αμύγδαλο,Κάρδαμο & Λευκό Τσάι και Σύκο & Πράσινο Τσάι ήρθαν για να μείνουν και να ομορφύνουν την καθημερινή σου περιποίηση.

Όπως ήδη ξέρεις η Fresh Line αντλεί την έμπνευση της από αρχαία συγγράμματα βοτανοθεραπείας και αρωματοθεραπείας και ακολουθεί μυστικές οικογενειακές συνταγές και δημιουργεί ευφάνταστα, χειροποίητα καλλυντικά με φρέσκα οργανικά και ασφαλή υλικά από την πλούσια ελληνική φύση.

Έτσι δημιούργησε 3 μοναδικά σετ προϊόντων με γλυκά αρώματα και μεταξένιες υφές τα οποία περιέχουν το καθένα από 6 full size προϊόντα και κοστίζουν μόνο 24.90€ και μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε φιστίκι,κάρδαμο και σύκο.

Από αυτές τις μοναδικές δημιουργίες γνώρισα το σετ προϊόντων με Φιστίκι και Αμύγδαλο.Το οποίο είναι εμπνευσμένο από το διάσημο Φιστίκι Αιγίνης.

Το ντελικάτο γκουρμέ άρωμα του φιστικιού συνδυάζεται άψογα με το αμύγδαλο δημιουργώντας μια βουτυρώδη και απαλή γεύση για μια «πεντανόστιμη» εμπειρία!

Το δέρμα σου αξίζει την καλύτερη περιποίηση και μπορεί να την έχει,καθώς το φιστίκι σε συνδυασμό με το αμύγδαλο προσφέρουν πολλαπλές ιδιότητες όπως αντιοξειδωτική δράση, ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες, κάνοντάς το να φαίνεται ακόμη πιο λαμπερό!

Μία αρωματική πανδαισία που λειτουργεί λυτρωτικά προσφέροντας σου επίσης ευεξία και χαλάρωση ισορροπώντας  τον νου,την ψυχή και το σώμα.

Ακολούθησε με στο γευστικό,αρωματικό ταξίδι μου...

Φιστίκι Αφρόλουτρο 200ml - Νέο
Ένα αισθησιακό ντους με ντελικάτο γκουρμέ άρωμα,μεταμορφώνει το μπάνιο σου σ΄ένα μικρό spa,οι γλυκιές νότες από φιστίκι και αμύγδαλο σε ταξιδεύουν και σε χαλαρώνουν και η κούραση της μέρας αποτελεί πια παρελθόν.
Περιποιείται την επιδερμίδα σου απαλά,απομακρύνει τους ρύπους την ανανεώνει και την αναζωογονεί με το υπέροχο γλυκό του άρωμα ενώ ταυτόχρονα την ενυδατώνει χάρη στις μαλακτικές του ιδιότητες.

Φιστίκι Γαλάκτωμα Σώματος 200ml - Νέο
Σειρά έχει το γαλάκτωμα σώματος το οποίο περιέχει avocando και γλυκό έλαιο αμυγδάλου απορροφάται αμέσως αφήνει το δέρμα ελαστικό,ενυδατωμένο χωρίς ίχνος λιπαρότητας και όμορφα αρωματισμένο.

Χειροποίητο Σαπούνι Φιστίκι 120gr - Νέο
Το σαπούνι της σειράς είναι ένα χειροποίητο ποίημα,οι γλυκιές νότες από φιστίκι και αμύγδαλο ξεσηκώνουν γλυκά όλες σου τις αισθήσεις,καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα σου και σέβεται το PH της.Δεν ξηραίνει την επιδερμίδα αντίθετα χάρη στους εν υδατικούς παράγοντες που περιέχει την ενυδατώνει σε βάθος.Μερικές φορές το χρησιμοποιώ και για τον καθαρισμό του προσώπου μου και κάθε φορά με εκπλήσσει ευχάριστα,αφού στην ουσία είναι σαπούνι το οποίο ενδείκνυνται για τον καθαρισμό χεριών και σώματος.

Κλειώ Σαμπουάν 75ml
Το σαμπουάν Cleo με κέρδισε στην αρχή με το άρωμα του,η μυρωδιά του γιασεμιού είναι η αγαπημένη μου,αλλά στην συνέχεια  ερωτεύτηκα τις ιδιότητες του το πόσο όμορφα και λαμπερά έκανε τα μαλλιά μου.
Περιέχει έλαια πολλών βοτάνων,δεν περιέχει πετροχημικά και ισχυρούς αφριστικούς παράγοντες και είναι κατάλληλο για συχνή χρήση και το σπουδαιότερο τα μαλλιά σου μυρίζουν φρεσκάδα με άρωμα γιασεμιού.

Βανίλια Κρέμα Χεριών 75ml
Για την παρουσίαση αυτής της κρέμας χεριών θα σου πω μόνο τα συστατικά που περιέχει νομίζω ότι αρκούν βανίλια μαζί με οργανικό shea butter,τα συμπεράσματα δικά σου.Το μόνο που θα σου εκμυστηρευτώ είναι ότι δεν την αποχωρίζομαι ποτέ.

Κίρκη Body Splash 50ml
Ως άλλον <Οδυσσέα> με μάγεψαν τα μαγικά ελιξίρια από αιθέρια έλαια γιασεμιού,τριαντάφυλλου και κεδρόξυλο της θεάς Κίρκης και με κρατούν όμηρο στο μαγεμένο νησί της και πίστεψε με αυτά τα μαγικά δεν λύνονται.Από τα πιο όμορφα body splashes που έχω μυρίσει,η μυρωδιά του μπορεί να μην κρατά για ώρες αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα αφού χωράει μια χαρά ακόμη και στο μικρό σου τσαντάκι για να το ανανεώνεις όποτε εσύ θες.

Κάπου εδώ τελειώνει το γλυκό και πεντανόστιμο ταξίδι μας και αφού σε ψεκάσω με λίγες σταγόνες από το μαγικό ελιξίριο Circe σε κρατώ όμηρο για να έχω παρέα στο μαγικό νησί της Κίρκης.

Αν θέλεις να γνωρίσεις τις  συλλογές του FreshBar  μπορείς να επισκεφτείς ένα από τα καταστήματα της FreshLine και πίστεψε με θα χαθείς μέσα στις εξαίσιες μυρωδιές  και τις βελούδινες υφές τους !

Love,Cleo

Share:

6 σχόλια :

  1. Πολύ ωραία τα σχέδια στα νύχια (άσχετο το ξέρω χαχα).... για τόσα full size προϊόντα θα έλεγα πολύ οικονομικό πακέτο... Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Στρουμφίτα μου,όντως πολύ οικονομικό για full size και με ποιότητα προϊόντα!!Τα φιλιά μου !!

      Διαγραφή
  2. μου το εκανε δωρο το αγορι μου και ομολογω πως ξετρελαθηκα!! και ειναι και ενας λογος που τον αγαπησα παραπανω :Ρ :Ρ
    φιλάκιαα :***

    http://labeautefem.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο στο αγόρι σου,εξαιρετική επιλογή δώρου,να τα χαρείς είναι όλα τους υπέροχα!!!

      Διαγραφή
  3. Πάρα πολύ όμορφα όλα αλλά ειδικά το μαγικό ελιξίριο νομίζω μου κέντρισε περισσότερο από όλα την περιέργεια !! αν θες ρίξε μια ματιά στο blog μου http://evaeatstheapple1994.blogspot.gr/ θα χαρώ να τα πούμε εκεί :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη θα ανταποδώσω φυσικά,όσο για το μαγικό ελιξίριο
      αν το γνωρίσεις θα σε μαγέψει...φιλάκια

      Διαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes