Άστα τα μαλλάκια σου ανακατωμένα

Οι γιαγιάδες μας περιποιούνταν την ομορφιά τους με υλικά που υπήρχαν στο ντουλάπι της κουζίνας τους, με αυτόν τον τρόπο έβρισκαν λύση στο πρόβλημα τους και δεν δαπανούσαν μια ολόκληρη περιουσία σε ακριβά προϊόντα περιποίησης. Το ελαιόλαδο δε, ήταν το απόλυτο καλλυντικό τους.

Λίγο ελαιόλαδο αρκεί για να δώσεις την απαλή αίσθηση που ονειρεύεσαι στα μαλλιά σου. Ζέστανε δύο κουταλιές με ελαιόλαδο και κάνε ένα χαλαρωτικό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σου όσο πιο απαλά γίνεται για να μην επιβαρύνεις τα μαλλιά σου το ελαιόλαδο πρέπει να φθάσει σε όλο το μήκος των μαλλιών σου μέχρι τις άκρες. Όταν τελειώσεις τύλιξε τα μαλλιά σου με μια ζεστή πετσέτα και άφησε το να δράσει για περίπου 30 λεπτά.

Λούσε τα μαλλιά σου με ένα απαλό σαμπουάν και στο τέλος ξέπλυνε με κρύο νερό. Αυτό βοηθά στο να κλείσουν πιο γρήγορα τα λέπια της τρίχας κι έτσι διατηρούνται απαλά και φυσικά λαμπερά.

Απέφυγε όσο μπορείς το καθημερινό styling και προσπάθησε να τα αφήνεις να στεγνώνουν μόνα τους, με το πέρασμα του χρόνου αν τηρήσεις ευλαβικά όλα τα παραπάνω θα έχεις ενυδατωμένα, λαμπερά πλούσια και υγιή μαλλιά.

Love,Cleo. ♡
Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes