Nature is Beauty...#Fouka Organic Cosmetics

Η πρώτη μου γνωριμία με την Fouka Organic Cosmetics ήταν στο εποχιακό συνδρομητικό κουτάκι Cherrybox και συγκεκριμένα με το προϊόν Fouka Organic Cosmetics-Body Sculpting Serum το οποίο και ερωτεύτηκα. Κάποιοι λένε ότι για να συμβεί ένα μοιραίο γεγονός πρέπει να υπάρξει το σωστό timing.

Κάπως έτσι μπήκε στην ζωή μου η Fouka Organic Cosmetics μ΄ένα προϊόν που χρειαζόμουν την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και οφείλω να ομολογήσω πως ήταν και ο λόγος που αγόρασα το ανοιξιάτικο κουτάκι.

Το προϊόν λειτούργησε και θέλησα να δοκιμάσω κι άλλα προϊόντα της για να επιβεβαιώσω αυτό που πίστευα, ότι είχα ανακαλύψει άλλη μια αξιόλογη Ελληνική Εταιρία.

Η Fouka Organic Cosmetics είναι μόνη Ελληνική επιχείρηση με Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση για Βιολογικά Φυτικά Καλλυντικά Cosmos Organic.Επίσης είναι Πιστοποιημένη Cruelty Free Από την PeTA σύμφωνα με την επίσημη λίστα εδώ http://ow.ly/X7PGt
Η PETA είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός για την προστασία των δικαιωμάτων των ζώων, με περισσότερα από 3 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως.

Υποστηρίζουν ότι;

H Fouka Organic πιστεύει στην Φυσική Ομορφιά γιατί πιστεύουμε ότι έχουμε καθήκον να προστατέψουμε την ομορφιά της φύσης και όλα τα ζωντανά πλάσματα στην γη μας.
Η Φύση και εμείς, έχουμε κοινό μέλλον και παρελθόν. Παραδοσιακές αγροτικές οικογένειες δίνουν την αγάπη τους, πολύτιμη παραγωγή με ιδιότητες που μεταφέρονται με τον πιο φυσικό τρόπο, Χωρίς διαλύτες, χωρίς τοξικές ουσίες.Υφές και αρώματα καλύπτουν τις αισθήσεις, χωρίς συνθετικές πρώτες ύλες και χρωστικές, χωρίς αλλεργιογόνα αιθέρια ελαία. Εμείς και η αιώνια απλότητα της φύσης σε ισορροπία. Σεβόμενοι την φύση, αγαπάμε και φροντίζουμε. Γιατί η ομορφιά είναι στην φύση μας, Nature is Beauty, Nature is the real You!

Το καλοκαίρι το λατρεύεις,το ξέρω,αυτό είναι πια κοινό μυστικό,όμως μετά το πέρασμα του σου αφήνει τα σημάδια του και δεν εννοώ τα σημάδια από το μαγιό σου γιατί αυτά είναι γοητευτικά,ούτε τις ακρογιαλιές και τ΄αστέρια που σημάδεψαν την καρδιά σου ένα καλοκαιρινό βράδυ,αυτά θα τα κλειδώσεις στο συρτάρι των αναμνήσεων σου.Μιλάω για την επιδερμίδα σου και τα μαλλιά σου που τόσο πολύ ταλαιπώρησες μέσα στην δίνη του καλοκαιριού. 
Μην ανησυχείς όμως γιατί σου έχω τη λύση και βρίσκεται στην σειρά Cosmos organic η οποία αφορά την περιποίηση προσώπου και σώματος και περιέχει αγνά λάδια,ορούς προσώπου,κρέμες ημέρας & νυκτός.Από την εξαιρετική αυτή σειρά δοκίμασα δύο προϊόντα που πραγματικά κάνουν θαύματα και σου τα συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Organic Anti Spot Cream 50ml/19,00 €
Περιέχει εκχύλισμα από ροδάκινο,σμέουρο και μήλο που φωτίζουν και χαρίζουν λάμψη στην επιδερμίδα.Δρα στην αναγέννηση των δερματικών κυττάρων όπου καταπολεμά την διαδικασία γήρανσης .Αντί για νερό το βιολογικό απόσταγμα από ρόδο Δαμασκού καταπραΰνει την επιδερμίδα, και τα βιολογικά λάδια μπρόκολου, ρυζιού και ροδιού προσθέτουν σημαντικές αντιοξειδωτικές και λευκαντικές ιδιότητες. Το εκχύλισμα αμάρανθου χαρίζει λάμψη και στιλπνότητα. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Πιστοποιημένη Βιολογική σύνθεση σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πρότυπο Cosmos Organic. Περιέχει βιολογικά συστατικά σε ποσοστο 99%.

Η μυρωδιά της φυσική,η υφή της βελούδινη απορροφάται αμέσως και δεν αφήνει  γυαλάδα στο πρόσωπο και ένα μυστικό, είναι ιδανική για τις πανάδες, κάποιες που με ταλαιπωρούσαν γι αρκετό καιρό είναι πια παρελθόν.Από τις καλύτερες κρέμες που έχω δοκιμάσει και όσο για την τιμή της από τις οικονομικότερες της αγοράς.

100% Organic Repair Oil  30ml/13,00 €
Για μένα αυτό το θαυματουργό λαδάκι ήταν μια ευχάριστη έκπληξη ιδανικό για την επιδερμίδα σου και τα μαλλιά σου κι αν οι ραγάδες είναι ο εφιάλτης σου, βρήκες επιτέλους το κατάλληλο προϊόν για να τις εξαφανίσεις.Το λάδι Repair Oil είναι 100% βιολογικό προϊόν,από λάδι αβοκάντο, argan, αμύγδαλο και βερίκοκο, χωρίς συντηρητικά, και πρόσθετα.

Το λάδι του αβοκάντο θρέφει, τονώνει και μαλακώνει το τραχύ και ξηρό δέρμα. Έχει επουλωτικές ιδιότητες, δροσίζει και μειώνει τις κηλίδες του δέρματος. Κάνοντας μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής με λάδι αβοκάντο, βοηθά την ανάπτυξη των μαλλιών.

Το λάδι του βερίκοκου καταπραΰνει δερματικές παθήσεις που προκαλούν φλεγμονή. Τα σπέρματά του παράγουν μη πτητικό έλαιο, παρόμοιο με το αμυγδαλέλαιο, κατάλληλο για την ενυδάτωση του δέρματος και των μαλλιών.

Το αμυγδαλέλαιο έχει εξαιρετικές διεισδυτικές ιδιότητές και δεν ερεθίζει το δέρμα. Ανακουφίζει από φαγούρες, δερματίτιδες και ξηρότητα. Επιπλέον, το αμυγδαλέλαιο προσφέρει λάμψη και υγεία στα μαλλιά 

Το λάδι argan απορροφάται γρήγορα από το δέρμα. Βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος καθιστώντας το εξαιρετικό φυσικό προϊόν για θεραπεία ραγάδων,για το κουρασμένο δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια.

Ένα πολυχρηστικό προϊόν που μπήκε στην λίστα των αγαπημένων μου προϊόντων χωρίς δεύτερη σκέψη κι αν σου αρέσει το απαλό άρωμα αβοκάντο τότε θα το λατρέψεις όπως θα λατρέψεις και την εύχρηστη συσκευασία του με τον έξυπνο δοσομετρητή για να παίρνεις με ασφάλεια όση ποσότητα σου χρειάζεται.

Μπορείς να διαλέξεις το προϊόν που ταιριάζει στον τύπο δέρματος σου και να ξέρεις ότι οι συνθέσεις είναι βασισμένες στην ποιότητα των βιολογικών πρώτων υλών σε ποσοστά μεγαλύτερα των 95%.

Δεν περιέχουν νερό άλλα αποσταγμένο ροδόνερο από οργανικά Δαμασκηνά τριαντάφυλλα.Το ροδόνερο περιέχεται σε κάθε κρέμα σε ποσοστό πάνω από 50% Το ροδόνερο φροντίζει και εξισορροπεί το δέρμα δίνοντας του ελαστικότητα που προλαμβάνει την εμφάνιση των ρυτίδων. Τα έλαια προσφέρουν φυσική ενυδάτωση και τα τα φυτικά οξέα τους είναι αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδη αφήνοντας το δέρμα απαλό και καθαρό.

Ακολούθησε την Fouka Organic Cosmetics στο Facebok για να μαθαίνεις τα όμορφα νέα τους,τις προσφορές και να παίρνεις μέρος στους διαγωνισμούς που διοργανώνουν.

Με αγάπη, Cleo.. ♡

Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes