Η Πρόληψη και η Έγκαιρη Διάγνωση Σώζει Ζωές

Στις 17 Οκτωβρίου 2016, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά φωταγωγείται 
σε ροζ χρώμα και μετατρέπεται σε σύμβολο Ελπίδας! 
Φωτογράφισέ το και Διάδωσε και εσύ το μήνυμα της Πρόληψης και της Έγκαιρης Διάγνωσης του Καρκίνου του Μαστού,
με την καλλιτεχνική σου λήψη!
Κάθε Οκτώβριο, στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού (Breast Cancer Awareness Campaign) της Estee Lauder Companies πραγματοποιείται παγκοσμίως το πρόγραμμα Φωταγώγησης Σημαντικών Κτιρίων - Οροσήμων σε ροζ χρώμα με στόχο την ταχύτερη και ευρύτερη διάδοση της γνώσης για την πρόληψη. 

Από το 2000 μέχρι σήμερα έχουν φωταγωγηθεί πάνω από 200 κτίρια-ορόσημα και μνημεία παγκοσμίου φήμης σε 70 χώρες, μεταφέροντας το αισιόδοξο μήνυμα ότι η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ. Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στις 17 Οκτωβρίου θα αποτελέσει σύμβολο Ελπίδας για την πόλη του Πειραιά και των Αθηνών και θα μεταφέρει το σωτήριο μήνυμα της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης κατά του Καρκίνου του Μαστού. 

Εκείνη την ημέρα κάνουμε viral το μήνυμα της Εκστρατείας ανεβάζοντας φωτογραφίες του φωταγωγημένου Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά στο Instagram με #PinkDimotikoTheatro

Πέντε τυχεροί ανάμεσα στις πιο ιδιαίτερες, όμορφες, καλλιτεχνικές και πιο …«PINK» φωτογραφίες θα κερδίσουν:

 Από μία ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προϊόντων Estee Lauder (Καθαριστικό προσώπου, ορός προσώπου, κρέμα ημέρας, κρέμα ματιών, ρουζ, μάσκαρα, κραγιόν, σετ σκιές, μολύβι, άρωμα)

Συμμετέχετε και εσείς στην διάδοση του μηνύματος κατά του Καρκίνου του Μαστού! Η Πρόληψη και η Έγκαιρη Διάγνωση σώζουν Ζωές!
Δες τους όρους εδώ http://bit.ly/2d9cWTv


Να είσαι εκεί ...!

Δελτίο Τύπου Estee Lauder
Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes