Τα πιο σπάνια και πολύτιμα αρώματα αιχμαλωτίστηκαν σ΄ένα μπουκάλι... #The Body Shop

Η The Body Shop εμπνέεται από τον κόσμο ως πηγή ομορφιάς και ανοίγει ένα νέο μονοπάτι με τη νέα σειρά αρωμάτων Εlixirs of Nature. Με τα μυστηριώδη ονόματα Widdring tonia,Sw ietenia, Bowhanti, Nigritel la και Kahaia αυτά τα μοναδικά eau de Parfums είναι ένας σεισμός από φρεσκάδα και νεότητα σε ένα μπουκάλι. Κάθε ένα από αυτά τα πραγματικά μοναδικά αρώματα θα σε  κάνει να ξεχωρίζεις. Με ένα spritz θα μεταφέρεσαι μακριά,σε κάποια από τα πιο εντυπωσιακά σημεία της Γης, που κόβουν την ανάσα.
Για αρώματα τόσο σπάνια και πολύτιμα μια συνηθισμένη συσκευασία δεν θα ήταν κατάλληλη. Με ένα υπερσύγχρονο σχήμα και ανάγλυφη εκτύπωση, αυτά τα πολύτιμα μπουκάλια φαίνονται το ίδιο υπέροχα στο μπουντουάρ σας όπως και στο Insta-Feed σας. Από τις αειφόρες συσκευασίες με ανακυκλωμένο γυαλί μέχρι τα ξύλινα καπάκια και το βιολογικό ζαχαροκάλαμο από το Εμπόριο με Κοινότητες κάθε πτυχή αυτής της πρωτοποριακής σειράς αρωμάτων έχει δημιουργηθεί με γνώμονα τον πλανήτη.

H σειρά Elixirs of Nature είναι η απόλυτη μίξη βοτάνων η οποία περιλαμβάνει μερικά από τα πιο σπάνια και όμορφα αρώματα από μοναδικά φυτά σε όλο τον πλανήτη τα οποία ενισχύονται με φυσικά αιθέρια έλαια και εκχυλίσματα. Παράλληλα προστατεύουμε αυτά τα απειλούμενα συστατικά για τις μελλοντικές γενιές. 

Για να δημιουργηθεί αυτή την εντυπωσιακή συλλογή, οι ατρόμητοι εξερευνητές των αρωμάτων μας ξεχύνονται σε μερικές από τις πιο απομακρυσμένες περιοχές του πλανήτη για να σου προσφέρουν ένα άρωμα από την αδάμαστη φύση. Πρόκειται για μια μοναδική ανθολογία ορισμένων από τα πιο σπάνια, πιο πολύτιμα αρώματα από μοναδικά λουλούδια και βότανα στη Γη.

Αυτά είναι πέντε πραγματικά σπάνια αρώματα απο όλο τον κόσμο με κόστος 50ml / 30,00€ και θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα της The Body Shop την Δευτέρα: 9 Οκτωβρίου 2016.

Ανυπομονώ..... ♡

Δελτίο τύπου της The Body Shop
Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes