7 Θαύματα του Νερού!

Προσπαθείτε να χάσετε βάρος;

1.Το νερό ενισχύει το μεταβολισμό και σας βοηθάει να αισθάνεστε χορτάτοι. Αντικαταστήστε τα αναψυκτικά με νερό και προσθέστε ένα ποτήρι νερό πριν από κάθε γεύμα για να αισθανθείτε μεγαλύτερο κορεσμό.

2. Εάν αισθάνεστε εξάντληση ή έντονη ατονία, δοκιμάστε να πιείτε νερό. Η αφυδάτωση είναι ένας από τους συνήθεις ύποπτους της κούρασης. Η σωστή ποσότητα νερού θα βοηθήσει την καρδιά σας στην κυκλοφορία του αίματος και στην κατανομή οξυγόνου στα κύτταρα του σώματος.

3.Περίπου το 70-80% του εγκεφαλικού ιστού αποτελείται από νερό. Εάν είστε αφυδατωμένοι, το σώμα και το μυαλό σας στρεσάρεται. Εάν αισθάνεστε δίψα, τότε έχετε ήδη αφυδατωθεί. Να έχετε πάντα κοντά σας ένα ποτήρι ή μπουκαλάκι νερό και να πίνετε τακτικά.

4. Η κατανάλωση νερού αποτρέπει τις μυϊκές κράμπες και λιπαίνει τις αρθρώσεις του σώματος. Όταν είστε καλά ενυδατωμένοι, μπορείτε να κάνετε άσκηση για περισσότερη ώρα χωρίς πόνο.

5. Οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες είναι πιο έντονες όταν είστε αφυδατωμένες. Το νερό είναι η κρέμα ομορφιάς της φύσης. Η κατανάλωση νερού ενυδατώνει τα κύτταρα του δέρματος, κάνοντας το πρόσωπό σας να φαίνεται νεώτερο.

6. Μαζί με τις φυτικές ίνες, το νερό είναι σημαντικό για τη λειτουργία του εντέρου. Εάν το σώμα σας είναι αφυδατωμένο, το σώμα σας απορροφά όλο το νερό, αφήνοντας το έντερο στεγνό και δυσκολεύοντας τη κένωση

7. Το ποσοστό των ανθρώπων που παρουσιάζουν πέτρες στα νεφρά ολοένα και αυξάνεται. Ένας από τους λόγους μπορεί να είναι επειδή οι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών, δεν πίνουν αρκετό νερό.

Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes