Panthenols όταν η επιστήμη συναντά την φύση γίνονται θαύματα

Τα προϊόντα Panthenols έχουν ως βασικά συστατικά την πανθενόλη και το αγνό λάδι ελιάς είναι φιλικά προς το περιβάλλον χωρίς parabens κι αλλεργιογόνα. Καλύπτουν στο 100% τις ανάγκες της γυναικείας επιδερμίδας όπως ενυδάτωση,αντηλιακή προστασία και δρουν ως ασπίδα στην πρόληψη και την καταπολέμηση των ρυτίδων.

Στα σκευάσματα των καλλυντικών η βιταμίνη Β5 χρησιμοποιείται περισσότερο στη μορφή της αλκοόληςς, η οποία ονομάζεται πανθενόλη.Οι βιταμίνες Β είναι από τις πρώτες βιταμίνες που χρησιμοποιήθηκαν στα καλλυντικά.

Οι εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες της πανθενόλης την κάνουν πιο γνωστή σε πολλά είδη προϊόντων φροντίδας προσώπου και σώματος.Οι αντιφλογιστικές της ιδιότητες κάνουν την πανθενόλη ένα ιδανικό συστατικό για προϊόντα που προορίζονται για ερεθισμούς και φλεγμονές του δέρματος.
Λάδι ελιάς μπορείς να υποκλιθείς στο μεγαλείο του είναι το απόλυτο ελιξίριο ομορφιάς ωφελεί το αφυδατωμένο δέρμα, τα εύθραυστα νύχια και τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, καθώς διαθέτει μεγάλη ποσότητα ασβεστίου, βιταμίνης Α, Ε, σιδήρου, χαλκού και φωσφόρου.Στην αρχαία Ελλάδα οι νικητές των ολυμπιακών αγώνων στεφανώνονταν με κλαδιά ελιάς, ενώ αν κάποιος Αθηναίος έβλαπτε ελαιόδεντρο, δεχόταν αυστηρή τιμωρία.

Ο Διοσκουρίδης συνιστούσε για καλή υγεία το ελαιόλαδο και ειδικότερα το αγουρέλαιο.

Οπότε μπορείς να καταλάβεις βάσει των όσων προανέφερα τι σημαίνουν για το δέρμα μας τα προϊόντα Panthenols.Μια ελληνική εταιρεία με αξιόλογα προϊόντα τα οποία μπορούν να συναγωνιστούν επάξια τα πιο ακριβά καλλυντικά .

Είναι πλέον ο απόλυτος σύμμαχος της καθημερινής μου ρουτίνας ομορφιάς  έχω εκπλαγεί ευχάριστα με τα συγκεκριμένα προϊόντα σε ότι αφορά την αποτελεσματικότητα τους! Χρησιμοποιώ το ενυδατικό serum προσώπου, ματιών συνδυαστικά  με την ενυδατική κρέμα ημέρας με αντηλιακά φίλτρα η οποία είναι ενυδατική,αντιρυτιδική,αντηλιακή και αντιοξειδωτική 4 σε ένα.

Τα αποτελέσματα θεαματικά !

Η κρέμα ημέρας Panthenols Face Hydrating Day Cream Aqua Repair απορροφάται αμέσως,δεν γυαλίζει, η υφή της είναι πραγματικά βελούδινη μυρίζει υπέροχα,χωρίς να ενοχλεί και να βαραίνει το πρόσωπο τόσο που νομίζεις ότι δεν έχεις βάλει ενυδατική.Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος είναι υποαλλεργικό, χωρίς parabens,δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα

Panthenols- Ενυδατικό Serum προσώπου,ματιών επαναφέρει την φυσική ελαστικότητα της επιδερμίδας και το δέρμα σου γίνεται λείο και απαλό, απορροφάται αμέσως και τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη δοκιμή. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος είναι υποαλλεργικό,  χωρίς parabens,δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα.

Σου τα  συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Να μην ξεχνάς όμως ποτέ και την εσωτερική σου ενυδάτωση να πίνεις 8-10 ποτήρια νερό την ημέρα, η διατροφή σου να είναι πλούσια σε φρούτα και λαχανικά. Να απέχεις από αλκοόλ,τσιγάρα,λευκό αλεύρι,ζάχαρη και αλάτι τα οποία είναι ο απόλυτος εχθρός της ομορφιάς σου και φυσικά να κοιμάσαι 8 ώρες τουλάχιστον ο συνδυασμός όλων των παραπάνω είναι θαυματουργός πίστεψε με .

Αν θέλεις λαμπερή και όμορφη επιδερμίδα και ειδικά στα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς ακολούθησε την κούρα ομορφιάς που σου προτείνω σε συνδυασμό με την εσωτερική σου ενυδάτωση και θα στεφτείς η Βασίλισσα της Βραδιάς.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα Panthenols επισκεφτείτε την σελίδα τους στο Facebook
Έχεις δοκιμάσει τα προϊόντα Panthenols; μ΄ενδιαφέρει και η δική σου άποψη!

Να περάσετε μαγικά υπέροχα!

Πολλά φιλιά 
Κλεό

Share:

2 σχόλια :

  1. μου αρεσε το γεγονος οτι το serum ειναι και για τα ματια! Θα τα έχω στο νου μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes