El tango de Roxanne από τη Golden Rose

Κάποιοι λένε ότι οι φθινοπωρινοί έρωτες αντέχουν στον χρόνο και ίσως να έχουν δίκιο γιατί αν κρίνω από τον δικό μου καλά κρατεί λες και δεν πέρασε μια μέρα....
Σημείο αναφοράς της γνωριμίας μας το συνδρομητικό κουτάκι Beautytestbox μπορείς να δεις εδώ  την μοιραία συνάντηση με το άρωμα Roxanne W10 Golden Rose 
Μία μοιραία συνάντηση, ένα μοιραίο όνομα  το έχω συνδυάσει μ' ένα μουσικό θέμα-άλλος μεγάλος έρωτας, η μουσική- θυμάσαι το τραγούδι Roxanne των Police που είχε γράψει ο Sting;
Το συγκεκριμένο τραγούδι λοιπόν έγινε το ερωτικό El tango de Roxanne κι είναι ένα από τα κομμάτια που ξεχώρισαν στο πολυαγαπημένο ερωτικό μιούζικαλ Moulin rouge ίσως από τις καλύτερες διασκευές που έχω ακούσει.

Αυτό το παθιασμένο Tango μπορεί να περιγράψει το άρωμα Roxanne W10 Golden Rose

Πολύ αγαπημένο άρωμα γεμάτο πάθος,θηλυκότητα και διάρκεια,δεν περνάει καθόλου απαρατήρητο.

Τα 20ml κοστίζουν 5,50 euro μη θεωρήσεις ότι είναι λίγη η ποσότητα,ένας μικρός ψεκασμός αρκεί και διαρκεί.

Ένα μικρό λουλουδένιο θαύμα σε πρακτική συσκευασία για να χωράει στην τσάντα σου και να το ανανεώνεις οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείς.

Αν θέλεις να το αποκτήσεις αλλά και να δεις τα υπέροχα προϊόντα της Golden Rose μπορείς να επισκεφτείς την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας εδώ καθώς επίσης και την σελίδα τους στο facebook θα μείνεις έκπληκτη από την ευγένεια και την άψογη εξυπηρέτηση τους.
Η ξενάγηση μου στα υπέροχα προϊόντα της Golden Rose Londessa δεν σταματά εδώ έχει και συνέχεια εσύ απλά μείνε συντονισμένη.

Τι έχεις δοκιμάσει από Golden Rose;

El Tango de Roxanne

Πρώτα, υπάρχει επιθυμία ...Μετά πάθος!.......η συνέχεια επί της οθόνης......

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά υπέροχα!

Πολλά φιλιά 
Cleo

Share:

4 σχόλια :

  1. δεν ηξερα οτι εχει αρώματα η golden rose . εχω κραγιον , eyeliner , σκιά και μανό απο την εταιρία θα προσπαθήσω να βρω το άρωμα να το μυρίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και βέβαια έχει και είναι τέλεια θα σου αρέσουν είμαι σίγουρη, το συγκεκριμένο όσοι το μύρισαν μόνο θετικά σχόλια πήρε ;) Περιμένω εντυπώσεις !!!

      Διαγραφή
    2. ακριβως και εγω δεν ειχα ιδεα! καλα το ονομα και μονο ειναι σουπερ! θα ψαξω και εγω να το βρω!

      Διαγραφή
    3. Δεν θα το μετανιώσεις, είναι τέλεια <3 !

      Διαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes