Sensities το θαύμα της φύσης στην καρδιά της πόλης

Τα φυτικά καλλυντικά είναι η μεγάλη μου αγάπη, το ξέρεις άλλωστε, κατά καιρούς με πιάνει η μανία να φτιάχνω καλλυντικά και ομολογώ ότι μου έχει περάσει πολλές φορές από το μυαλό να ασχοληθώ και επαγγελματικά. αλλά ο χρόνος προς το παρόν με περιορίζει ίσως στο μέλλον.Όταν με πιάνει αυτή η μανία ψάχνω να βρω τα πιο αγνά υλικά γιατί πολύ απλά θέλω τα καλύτερα και με τις καλύτερες προδιαγραφές.

Έτσι ανακάλυψα ένα κατάστημα, το κατάστημα Sensities βρίσκεται στη διεύθυνση Σκούφου 2-4, μέσα στην εμπορική καρδιά της πόλης.Σε απόσταση αναπνοής από την Ερμού και τη Μητροπόλεως, δύο μόλις λεπτά από το Metro του Συντάγματος.Υπάρχει βέβαια  και το e-shop του Sensities από  το οποίο μπορείς να κάνεις τις αγορές σου.

Φιλοσοφία τους είναι:
Η αρωματοθεραπεία και η βοτανοθεραπεία αποτελούν μέρος της σχέσης ανθρώπου-φύσης. Στο Sensities θα βρεις αγνά φυτικά καλλυντικά,υπέροχα αρώματα,αιθέρια έλαια,λάδια βάσης,βότανα,εκχυλίσματα βοτάνων και υλικά κρυσταλλοθεραπείας.Όπως υποστηρίζουν η επιλογή των προϊόντων γίνεται με πάρα πολύ μεγάλη προσοχή, προκειμένου η ποιότητα τους να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες των φίλων του Sensities. Όλα τα προϊόντα προέρχονται από πιστοποιημένους προμηθευτές με μακρόχρονη παρουσία στη παγκόσμια αγορά.


Ξέρεις τι είναι η θαλάσσια ελαστίνη και τι μπορεί να προσφέρει στο δέρμα σου;

Η ελαστίνη είναι μια πρωτεΐνη που εντοπίζεται στους συνδετικούς ιστούς και είναι υπεύθυνη για την ελαστικότητα της επιδερμίδας, που με την πάροδο των χρόνων μειώνεται σημαντικά και έχει ως αποτέλεσμα τις ρυτίδες και την χαλάρωση της επιδερμίδας.

Η θαλάσσια ελαστίνη (Marine elastine) εντοπίζεται σε συγκεκριμένα είδη ψαριών και είναι ένα ισχυρό αντιγηραντικό και ενυδατικό συστατικό και θεωρείται σήμερα ένα από τα μυστικά της νεότητας.

Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις  αυτούσια στο πρόσωπο πριν την βραδινή σου ενυδάτωση (5-6 σταγόνες) αρκούν,μπορείς ακόμα να την χρησιμοποιήσεις στην ενυδατική σου, στο σαμπουάν, στην μαλακτική των μαλλιών, και σε ρευστά σαπούνια καθαρισμού προσώπου.Είναι η εγγύηση για την ελαστικότητα της επιδερμίδας σου και όχι μόνο.Το συγκεκριμένο προϊόν παρασκευάζεται στην Ιταλία και το πιο βασικό είναι απολύτως καθαρό, χωρίς χημικά και προσμίξεις.

Όσο για την τιμή του ε.. ναι το καλύτερο σου το άφησα για το τέλος 6,90euro 50ml 

Υαλουρονικό οξύ ξέρεις ότι είναι η πηγή της νεότητας;

Από τα σημαντικότερα αντιγηραντικά συστατικά γιατί πολύ απλά κλειδώνει την υγρασία της επιδερμίδας χαρίζει τόνωση, σφριγηλότητα και μείωση των ρυτίδων, τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη εβδομάδα 

Άπλωσε μία μικρή ποσότητα στις άκρες των δαχτύλων σου  και τοποθέτησε την στην περιοχή των ρυτίδων, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κάτω από τα μάτια, θα σε εκπλήξει ευχάριστα το αποτέλεσμα και εντελώς ανέξοδα  αφού με 6,90 euro  θα πεις αντίο στις ρυτίδες.Το χρησιμοποιείς μια φορά την ημέρα και κατά προτίμηση βράδυ ακόμη μπορείς να βάλεις λίγη ποσότητα στην ενυδατική σου κρέμα για να την ενισχύσεις ακόμη περισσότερο. 

Θαλάσσιο κολλαγόνο το ήξερες ότι υπάρχει; εγώ όχι.

Έμαθα ότι :

Το Θαλάσσιο Κολλαγόνο είναι ένα από τα πιο περιζήτητα συστατικά της σύγχρονης βιομηχανίας καλλυντικών. Πρόκειται για ένα σχετικά νέο συστατικό, η χρήση του οποίου ξεκίνησε από την Ιαπωνία και σταδιακά διαδόθηκε σε ολόκληρο το κόσμο. Το Θαλάσσιο Κολλαγόνο εντοπίζεται σε λέπια ψαριών, αλλά και σε συγκεκριμένους τύπους φυκιών.

Προσφέρει ζωντάνια, φρεσκάδα,  ελαστικότητα και μείωση της έντασης των ρυτίδων.

Tο χρησιμοποιείς είτε αυτούσιο, είτε στην ενυδατική σου,στο σαμπουάν σου και στην body lotion.

Η τιμή του  12,90euro 100 ml 
Μην σε ξεγελά ο καιρός με τις βροχούλες μια παροιμία λέει από Μάρτη καλοκαίρι...θα αρχίσει ο εφιάλτης πάλι...κυτταρίτιδα,ραγάδες,λίγα κιλάκια από εδώ λίγα από εκεί μαρτυρώντας τις ατασθαλίες του χειμώνα.. αλλά των φρονίμων τα παιδιά.. λέει μια άλλη παροιμία.Μην στενοχωριέσαι σου έχω την λύση σε ότι αφορά το κεφάλαιο ραγάδες για τα άλλα κεφάλαια υπόσχομαι να σου πω σε προσεχή post  έχε μου εμπιστοσύνη.

Κεφάλαιο Κηραλοιφή μια πανάρχαια συνταγή

Strech Marks Beeswax Cream 

Συστατικα: Φυσικό κερί μέλισσας,έλαιο βιταμίνης Ε, βαλσαμέλαιο, έλαιο καλέντουλας, αιθέριο έλαιο από κλημεντίνη,αιθέριο έλαιο από ρόδο, γεράνι, αιθέριο έλαιο από λιβάνι, βασιλικό πολτό,αγνό βούτυρο καριτέ.

Αποτέλεσμα:

H κρέμα Strech Marks Beeswax Cream, αποτελεί την ιδανική επιλογή για τη μείωση της έντασης των ραγάδων που έχουν ήδη σχηματιστεί ακόμα και τις λευκές.Σχεδιασμένη αποκλειστικά για τοπική χρήση (πάνω στις ραγάδες), η Stretch Marks Cream θρέφει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα την βοηθάει να επιτύχει την απαραίτητη ελαστικότητα και "σύσφιξη" η οποία θα μειώσει σημαντικά την ένταση των ραγάδων.

Χάρηκες; Ετοιμάσου να χαρείς περισσότερο 12,90euro 100ml.
Ακμή και σπυράκια τέλος με ένα αχτύπητο δίδυμο.

ACNE & PIMPLES CLAY MASK

Μία μάσκα που υπόσχεται να σε απαλλάξει από ακμή και σπυράκια καθαρίζοντας σε βάθος τους πόρους απολυμαίνοντας και απομακρύνοντας το σμίγμα από την επιδερμίδα σου και τα καταφέρνει θαυμάσια προφέροντας σου ένα δέρμα υγιές,καθαρό και λαμπερό. Είναι σε μορφή σκόνης, για να αποφευχθεί εντελώς η χρήση συντηρητικών, αναμιγνύεται με νερό,αλόη,γάλα ή ανθόνερο,την απλώνεις στο πρόσωπο σου την αφήνεις 10-15 λεπτά και μετά ξεπλένεις με άφθονο νερό,αν δεις να κοκκινίζει το πρόσωπο σου μην ανησυχήσεις αυτό οφείλεται στην ισχυρή δράση των αργίλων που περιέχει.Αμέσως μετά σειρά έχει η ενυδατική σου.Μην προγραμματίσεις βραδινή έξοδο όταν θα κάνεις την συγκεκριμένη μάσκα.

Την επομένη μέρα θα σε αποζημιώσει με το  αποτέλεσμα της κι ακόμα περισσότερο με την τιμή της 5,90 euro 40 ml

ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ ΑΚΜΗ & ΣΠΥΡΑΚΙΑ

Η ιδανική επιλογή για σένα που υποφέρεις από ακμή και σπυράκια με συστατικά όπως:
Φυσικό κερί μέλισσας, Σταφυλέλαιο, Ελαιο Ιπποφαές, Έλαιο Τζοτζόμπα, Τεϊόδεντρο, Λεβάντα, αιθέριο έλαιο από Ρίγανη, Εκχύλισμα Επιλόβιου και αγνό Βούτυρο Καριτέ ένα είναι σίγουρο ότι το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει.
Εφαρμόζεται τοπικά πάνω στα σπυράκια Καθαρίζει αποτελεσματικά την επιδερμίδα από μολύνσεις, απολυμαίνει, εξισορροπεί την έκκριση σμήγματος ενώ ταυτόχρονα θρέφει την επιδερμίδα. 
Δεν περιέχει χημικά συντηρητικά. 
Άπλωσε μία πολύ μικρή ποσότητα τοπικά στο πρόσωπο σου και με απαλές κυκλικές κινήσεις, προκειμένου να απλωθεί καλά και να απορροφηθεί ομοιόμορφα. 
Η κρέμα Acne & Pimples συνδυάζεται ιδανικά με την παραπάνω μάσκα
Κόστος 12,90euro 40ml
Με βάση τα παραπάνω αν προσέξεις την διατροφή σου προσθέτοντας 8-10 ποτήρια νερό την ημέρα, φρούτα και λαχανικά και αφαιρώντας ότι επεξεργασμένο τότε θα έχεις θεαματικές αλλαγές.
Ακμή και σπυράκια θα ανήκουν πλέον στο παρελθόν.


ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Γνωρίζεις ότι οι κρέμες με συστατικό το κερί μέλισσας (κηραλοιφές), αποτελούν μία πολύ εξειδικευμένη κατηγορία καλλυντικών με εκπληκτικές ιδιότητες. Χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα προκειμένου να απελευθερωθούν οι ευεργετικές τους ιδιότητες. Με συστατικά όπως φυσικό κερί μέλισσας, λάδι Αργκάν,Σταφυλέλαιο, έλαιοΑβοκάντο, αιθέριο έλαιο από Μύρο,αιθέριο έλαιο από Λιβάνι,εκχύλισμα Υσσωπου, Βούτυρο Καριτέ αποτελούν την ιδανική πηγή ενυδάτωσης για την αφυδατωμένη επιδερμίδα. Μια δοκιμή θα σε πείσει δεν έχεις παρά να ξοδέψεις μόνο 12,90euro 40ml και λίγο από το χρόνο σου το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει.

Το κατάστημα Sensities είναι μια όαση στην καρδιά της πόλης έχει τόσα πολλά να σου προσφέρει με το λιγότερο δυνατό κόστος,Τώρα ξέρω που θα απευθύνομαι για τις πρώτες ύλες των παρασκευασμάτων μου κι αν βαριέμαι ή δεν προλαβαίνω δεν πειράζει υπάρχει το Sensities.

Μπορείς βέβαια να επισκεφτείς και την σελίδα του στο facebook

Έχεις δοκιμάσει κάτι από τα παραπάνω;

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά υπέροχα!

Πολλά φιλιά
Κλεό

Share:

14 σχόλια :

  1. ΩΩΩ ξέρεις ότι και εγω τα λατρεύω αυτα τα χειροποίητα θαυματάκια!!! Πολύ ενδιαφέροντα όλα
    Φιλιά
    Μαιρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια από τα ίδια,σ ευχαριστώ πολύ Μαίρη μου ! Φιλιά <3 !

      Διαγραφή
  2. Σίγουρα θα δοκιμάσω την Strech Marks Beeswax Cream, γιατί έχω κάτι δωράκια από τις εγκυμοσύνες μου! Ευτύχως που υπάρχει και ηλεκτρονικό κατάστημα γιατί δύσκολα επισκέπτομαι το κέντρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να την δοκιμάσεις είναι εξαιρετική,ευχαριστώ πολύ για την ανάγνωση ;) !

      Διαγραφή
  3. φαίνονται όλα πολύ προσεγμένα...και οι τιμές απίθανες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ετσι ακριβώς Ζαχαρούλα μου πολύ προσεγμένα και πολύ χαμηλό κόστος ! <3 ;) !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σ΄ευχαριστώ πολύ χαίρομαι που σ΄άρεσε το post μου, όντως οι επιλογές τους είναι εξαιρετικές !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπεροχο ποστ!!!!Λατρευω και εγω τα φυτικα προιοντα!Το καταστημα το γνωριζω αλλα δεν ετυχε να επισκεφτω μαλλον θα το κανω συντομα!Τα ποιο ιδιαιτερα που εχω αγορασει αλλα απο αλλου ειναι το σκουαλενιο και το φυτοκολλαγονο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Σοφία μου,να το επισκεφτείς αφού σου αρέσουν τα φυτικά καλλυντικά θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένη ;) !

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος17.4.14

    ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΥΠΕΡΟΧΑ ΦΥΤΙΚΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΩΝ SENSITIES !!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΟΥ!ENJOY MY f/b PAGE!
    Magic Herbs And Relaxation!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι σίγουρη ότι θα είναι καταπληκτικά, γιατί έχουν την πιστοποίηση των sensities !!!

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος12.9.14

    Από εξυπηρέτηση πάντως είναι χάλια. Μου έστειλαν χαλασμένα προιόντα και ούτε απαντούσαν στα email

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν όντως σου έχει συμβεί αυτό θέλω να το καταθέσεις επώνυμα και όχι ανώνυμα αλλιώς θεωρώ το σχόλιο σου κακοπροαίρετο...

      Διαγραφή
  9. Φυσικα και δεν θα το καταθεσει επωνυμα γιατι οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια... Εγω εκανα και σεμιναρια σε αυτους και εμεινα πολυ ευχαριστημενος. Επισης εβαλα καποια προιοντα τους στο φαρμακειο μου και εχω πολυ καλες κριτικες απο τους πελατες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes