LULU & BOO η ομορφιά που σε καθηλώνει

Λατρεύω τις παλιές ασπρόμαυρες φωτογραφίες, με γοητεύει η αυθεντική, η πραγματική αίσθηση που αποπνέουν, χωρίς την επιτήδευση, το ρετουσάρισμα και το ψεύτικο αλλά με την καθαρότητα της απλότητας που σε καθηλώνει.

Έτσι ακριβώς λάτρεψε η επιδερμίδα μου τα Lulu & Boo για την φυσικότητα,την φινέτσα,την υφή και το απίστευτο άρωμα τους, γυμνά εντελώς από κάθε είδους ερεθιστικές χημικές ουσίες, όπως Λαουροθειϊκό νάτριο (SLS), Parabens ή συνθετικά αρώματα ή χρωστικές ουσίες. Όλα τα προϊόντα είναι ειδικά σχεδιασμένα με τα καλύτερα πιστοποιημένα βιολογικά αιθέρια έλαια και ενεργά φυτικά εκχυλίσματα.Είναι πιστοποιημένα βιολογικά από τον οργανισμό Soil Association και έχουν καταχωρηθεί ως Vegan με τη Vegan Society.

H σειρά περιλαμβάνει περιποίηση προσώπου,σώματος ακόμα προϊόντα για την μητέρα και το μωρό.Είναι εγγυημένα και πιστοποιημένα αλλά πραγματικά πέρα από τίτλους και περγαμηνές δεν σου αφήνουν καμία αμφιβολία μόλις τα γνωρίσεις για την καθαρότητα των συστατικών τους, το νιώθεις,το μυρίζεις το αισθάνεσαι.Όλες οι αισθήσεις μεμιάς ξεσηκώνονται έτοιμες δεχθούν την πρόσκληση πρόκληση για ένα απολαυστικό, δελεαστικό detox στο σώμα.Ένα μπάνιο αποτοξίνωσης στο σπίτι που σε απελευθερώνει από τις τοξίνες και σου χαρίζει απαλή μυρωδάτη μεταξένια επιδερμίδα γεμάτη από τόνωση, ενέργεια και απαλλαγμένη από τα νεκρά κύτταρα και ο λόγος βέβαια για το απόλυτο scrub από την σειρά σώματος.

1.Lulu & Boo Vanilla Sugar Organic Body Scrub 200ml
Θα ήθελα να έχω την μηχανή του χρόνου και να σε ταξιδέψω στο μέλλον τότε που θα μπορείς να μυρίζεις όλες τις μυρωδιές από τον υπολογιστή σου,ναι πιστεύω ότι κάποτε θα γίνει κι αυτό.Τώρα λυπάμαι που δεν έχω αυτή την δυνατότητα για να μπορέσεις να μυρίσεις αυτό το θεϊκό άρωμα,όμως θα σου πω τα συστατικά του και ίσως πάρεις μια μικρή, ελάχιστη μυρωδιά..Έτοιμη;

Βιολογική καστανή ζάχαρη στιλβώνει γυαλίζει την επιδερμίδα, ενώ το βούτυρο καρύδας, το αμυγδαλέλαιο και το λάδι jojoba ενυδατώνουν, αποκαλύπτοντας το δέρμα μαλακό λαμπερό. Αρωματισμένο με πλούσιο άρωμα οργανικής βανίλιας, και αιθέρια έλαια πορτοκαλιού και κάρδαμου.

Ξετρελάθηκες ε; σε καταλαβαίνω...

Κάνεις μασάζ με κυκλικές κινήσεις, επιμένεις λίγο περισσότερο στις επιρρεπείς περιοχές που πάσχουν από κυτταρίτιδα..Ξεκινάς πάντα από τους αστραγάλους και προχωράς προς τα πάνω με ανοδικές κυκλικές κινήσεις στο υπόλοιπο σώμα. Ξεπλένεις με ζεστό νερό, στη συνέχεια, ενεργοποιείς το ντους στο κρύο για 1 λεπτό και στη συνέχεια πίσω στο ζεστό και πάλι. Αυτό θα ενισχύσει την κυκλοφορία και θα βοηθήσει τη διαδικασία της αποτοξίνωσης. Έπειτα μπορείς να χαλαρώσεις στο ζεστό νερό του μπάνιου και σιγά-σιγά να παίρνεις βαθιές ανάσες από τα υπέροχα αιθέρια έλαια που αναδύονται από το scrub σώματος. Το δέρμα σου θα μείνει αξέχαστα μεταξένιο και ενυδατωμένο. Χωρίς αμφιβολία θα το λατρέψεις

Την όλη διαδικασία της αποτοξίνωσης μπορείς να την ολοκληρώσεις με το υπέροχο αναζωογονητικό 

2.May Chang, Lime και Blackpepper Bath Soak and Body Wash 
Ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχυθεί η κυκλοφορία σου,είναι πολύ αποτελεσματικό με την κυτταρίτιδα,λόγω των εσπεριδοειδών συστατικών που περιέχει,σε αναζωογονεί σε ξεκουράζει και σε γεμίζει με φρεσκάδα και ενέργεια και έχεις μια απίστευτη αίσθηση καθαρότητας και δροσιάς όλη μέρα ή όλη νύχτα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως αφρόλουτρο ή στο ντους. 

Ξέρεις ότι για μια όμορφη και υγιή επιδερμίδα μεγάλο ρόλο παίζει  η απολέπιση σε συνάρτηση με την σωστή διατροφή και την άσκηση.Βάλε τα παραπάνω στην ζωή σου και ετοιμάσου για ένα καυτό καλοκαίρι με όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω σου.

Τα πανέμορφα Lulu & Boo μπορείς να τα προμηθευτείς από το e-shop του andele.gr  καθώς επίσης και μεγάλη  ποικιλία προϊόντων σε είδη περιποίησης και ομορφιάς, για την γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί. Βιταμίνες, καλλυντικά, βρεφική ανάπτυξη και πολλά άλλα. Μπορείς να πλοηγηθείς στις σελίδες του να  επιλέξεις τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν και να πληρώσεις  με όποιο τρόπο σε εξυπηρετεί και βέβαια πάντα στις καλύτερες τιμές και άψογη εξυπηρέτηση.

Ακόμη μπορείς να ακολουθήσεις το andele.gr και μέσω του Facebook για συνεχή ενημέρωση.

Ξέρω ότι οι εξαρτήσεις δεν κάνουν καλό στην υγεία αλλά η δική μου εξάρτηση μου χαρίζει υγεία και ομορφιά!

Έχεις δοκιμάσει LULU & BOO; Όχι; Απλά χάνεις ..είναι μια μικρή πολυτέλεια που αξίζει πραγματικά να της δώσεις χώρο στην ζωή σου!


Kiss
Kleo

Share:

4 σχόλια :

  1. Αληθινή εξάρτηση Κλεοπάτρα μου καλά το λές! Λάτρεψα τα Lulu&Boo από την πρώτη στιγμή! Από την σειρά σώματος δεν έχω δοκιμάσει κάτι αλλά τα συγκεκριμένα νομίζω θα πρέπει να τα δοκιμάσω!
    Πολλά Φιλιά και ευχές για μία όμορφη εβδομάδα
    Μαιρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλά είναι τέλεια ειδικά το scrub ειλικρινά το έχω λατρέψει απίστευτη αίσθηση,δοκίμασε το και θα με θυμηθείς είμαι σίγουρη δεν ότι δεν έχεις δοκιμάσει κάτι ανάλογο! Φιλιά ;)

      Διαγραφή
  2. και μόνο απο την περιγραφή σου με έκανες να θέλω να τα δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πολύ Φαίη μου,είναι πραγματικά πανέμορφα μια δοκιμή θα σε πείσει ;) !

      Διαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes