VOGLIA DI SOLECREMA η απόλυτη αντηλιακή προστασία

Αγαπημένη μου δραστηριότητα εκτός των άλλων είναι το τρέξιμο, μ΄ αρέσει να ξυπνάω το πρωί να φοράω τα αθλητικά μου παπούτσια και να παίρνω τους δρόμους.

Αναπόσπαστο κομμάτι της όλης διαδικασίας είναι πάνω από όλα η αντηλιακή μου προστασία,χωρίς την αντηλιακή μου δεν πάω πουθενά γιατί γνωρίζεις πόσο κακό κάνει στο δέρμα η ηλιακή ακτινοβολία άλλωστε το promo μου είναι προσέχω για να έχω.

Τα βήματα μου με οδήγησαν στο e-shop του διαδικτυακού καταστήματος andele.gr, σου έχω να ξαναπεί πολλάκις για το συγκεκριμένο κατάστημα και θα συνεχίζω να σου λέω γιατί εκτός από ποιοτικά και προσεγμένα προϊόντα διαλεγμένα με αγάπη και μεράκι έχει και καταπληκτικές τιμές.

Τις προάλλες διάβαζα αναρτήσεις των beauty bloggers στο facebook για ένα πολυχρηστικό προϊόν και συγκεκριμένα την κρέμα Steamcream η οποία τα κάνει όλα και συμφέρει.

Έκανα λοιπόν μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψα την συγκεκριμένη κρέμα στο e-shop του andele.gr στην εκπληκτική τιμή 13,04€ σχεδόν 5€ κάτω έναντι άλλων e-shop, οπότε καταλαβαίνεις την χαρά μου που για άλλη μια φορά με δικαίωσε το εν λόγω αγαπημένο μου διαδικτυακό κατάστημα.

Βέβαια να μην ξεχάσω να αναφέρω την άψογη εξυπηρέτηση καθώς και το υπέροχο μυρωδάτο αμπαλάζ.

Που είχα μείνει; α ναι, στην αντηλιακή προστασία για τις βλαβερές επιπτώσεις που έχει στο δέρμα η ηλιακή ακτινοβολία και όλα τα συναφή που λίγο έως πολύ γνωρίζεις,όμως εγώ τον ήλιο τον θέλω σύμμαχο μου και όχι εχθρό μου θέλω να εκμεταλλευτώ στο έπακρο τα οφέλη του όπως είναι οι βιταμίνες Α & D οι οποίες είναι υπεύθυνες για την αναζωογόνηση του δέρματος.

Για τους παραπάνω λόγους και όχι μόνο την αντηλιακή μου προστασία την επέθεσα σε μια καταπληκτική κρέμα με ονοματεπώνυμο:

VOGLIA DI SOLE CREMA SOLARE ANTIRUGHE SPF 30 75ml

Μία γνήσια Ιταλίδα όχι από την Κυψέλη αλλά από τη Genova γνήσιο τέκνο της cosmesi di labratorio HELAN Genova η οποία από το 1976 παράγει υψηλής ποιότητας προϊόντα τα οποία είναι το αποτέλεσμα της ενοποίησης.

•Φύση, πολύτιμη πηγή  των πρώτων υλών

•Παράδοση, ένα αρχαίο θησαυροφυλάκιο της γνώσης

•Επιστημονική Έρευνα και καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις που τους επιτρέπουν να  παράγουν φυσικά,αποτελεσματικά και ασφαλή καλλυντικά τα οποία δημιουργούν μια ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα.

Η συγκεκριμένη είναι φτιαγμένη από εκχυλίσματα  Καρυδιού, Καρπουζιού, Σμέουρου, Karanja και Βιταμίνης Ε. Είναι  αδιάβροχη,αντηλιακή και αντιρυτιδική κρέμα για πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και χέρια και είναι ιδανική για ανοιχτού χρώματος άτομα. Εφαρμόζεται εύκολα και δεν αφήνει λευκά υπολείμματα,μυρίζει τέλεια,απορροφάται σχεδόν αμέσως και δεν γυαλίζει,φροντίζει την επιδερμίδα αποτελεσματικά κατά των σκούρων κηλίδων.

Θα την βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα andele.gr στην εκπληκτική τιμή 16,88€ αν σκεφτείς ότι με ελάχιστη ποσότητα έχεις το μεγαλύτερο και καλύτερο αποτέλεσμα.

Αν την γνωρίσεις είμαι σίγουρη ότι δεν θα την αποχωριστείς ποτέ.

Κάνε το ήλιο σύμμαχο σου, απόλαυσε το καλοκαίρι και τις αγαπημένες σου δραστηριότητες χωρίς ενοχές ....


Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά!
Kiss
Cleo

Share:

2 σχόλια :

  1. Και από μυρωδιά??? Μαγεία!!!!!
    φιλιά
    Μαιρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένη υφή,μυρωδιά και τέλειο αποτέλεσμα <3 ;) !

      Διαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes