Αντιμετώπισε την τριχόπτωση με το Hair Growth Shampoo της L'Ymola.

Δεν χρειάζεται πλέον ν΄ανησυχείς για την τριχόπτωση που σε βασανίζει γιατί σου έχω την λύση,ένα ειδικό σαμπουάν αγωγής κατά της τριχόπτωσης το Hair Growth Shampoo της L'Ymola. Την συγκεκριμένη εταιρεία σου την έχω συστήσει εδώ  με τις καλύτερες κριτικές και δικαίως αφού έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη κι ακόμα πιο ικανοποιημένη μετά την δοκιμή του συγκεκριμένου προϊόντος.

Το Hair Growth Shampoo μπορεί να φροντίσει και να θεραπεύσει  τα μαλλιά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γιατί είναι απαλλαγμένο από parabens, κατάλοιπα και δεν έχει προσθήκη Sodium Chloride (αλάτι) ενώ είναι εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα από 6 ευεργετικά βότανα, 3 πολύτιμα ιχνοστοιχεία, 3 βασικά αμινοξέα και 5 δυναμωτικές βιταμίνες.

Βότανα

ΚΙΝΧΟΝΗ
ΑΧΙΛΛΕΑ
ΧΑΜΕΛΕΥΚΗ
ΙΤΙΑ
ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ
ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ

Πολύτιμα Ιχνοστοιχεία

ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ
ΧΑΛΚΟΣ
ΜΑΓΝΗΣΙΟ

Δυναμωτικές Βιταμίνες

Α,Ε,F,B5,B6

Όλα τα παραπάνω συμβάλλουν στην αντιμετώπιση και πρόληψη της τριχόπτωσης,στην ενεργοποίηση των εξασθενημένων ριζών,στην παροχή ενέργειας ανάπτυξης της ρίζας και στην τόνωση και ανανέωση του βολβού της τρίχας. Η μυρωδιά του αν και φαρμακευτική δεν είναι καθόλου δυσάρεστη,κάνει πλούσιο αφρό καθαρίζει απαλά τα μαλλιά χωρίς να τα ξηραίνει,από την πρώτη κιόλας εφαρμογή αποκτούν όγκο,λάμψη,υγεία και γενικά τα νιώθεις πιο ζωντανά και δυνατά.

Γενικά την εποχή του φθινοπώρου έχω ένα πρόβλημα με τα μαλλιά μου,όπως ίσως και συ,την λεγόμενη εποχιακή τριχόπτωση όμως κάποιες φορές με ανησυχούσε ιδιαίτερα λόγω της υπερβολικής απώλειας τριχών. Φέτος το φαινόμενο εξασθένησε λόγω της χρήσης του Hair Growth Shampoo της L'Ymola και γενικά νιώθω τα μαλλιά μου πιο υγιή,γερά και δυνατά.

Το χρησιμοποιείς τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα,κάνεις απαλό μασάζ με κυκλικές ανοδικές κινήσεις επί 3΄λεπτά σε κάθε χρήση,να ξέρεις όμως ότι το συγκεκριμένο σαμπουάν δεν απευθύνεται στην παθολογική τριχόπτωση.

Αν σκεφτείς πόσο ταλαιπωρείς τα μαλλιά σου μια θεραπευτική αγωγή επιβάλλεται για να αποκτούν την χαμένη τους υγεία και λάμψη και μην ξεχνάς ότι τα μαλλιά κάθε γυναίκας είναι το πολυτιμότερο κόσμημα της,γι αυτό πρέπει να τα φροντίζεις όσο περισσότερο γίνεται. Εκτός της θεραπείας που είναι σημαντική, πρέπει να προσέχεις και το διαιτολόγιο σου καλό είναι να απέχεις από δίαιτες με σκοπό το αδυνάτισμα που είναι φτωχές σε θρεπτικά συστατικά και να στερείς έτσι από τον οργανισμό σου πολύτιμα στοιχεία και βιταμίνες.  Πρόσεξε την διατροφή σου και σε συνδυασμό με το Hair Growth Shampoo της L'Ymola η τριχόπτωση θα γίνει παρελθόν,τα μαλλιά σου θα αποκτήσουν όλα όσα ονειρεύεσαι πυκνότητα,δύναμη και όγκο και μην ξεχνάς, προσέχουμε για να έχουμε!

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά

Με αγάπη
Κλεο

Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes