Καθαρή επιδερμίδα με το ΝΕΟ Panthenols Daily Face Wash

Όμορφη επιδερμίδα σημαίνει καθαρή επιδερμίδα απαλλαγμένη από μαύρα στίγματα,σπυράκια, κοκκινίλες, ανοιχτούς πόρους και δυσχρωμίες.Υποστηρίζω ότι το Α και το Ω της ομορφιάς είναι, ο σωστός καθαρισμός και η βαθιά ενυδάτωση, τα σωστά προϊόντα περιποίησης πρέπει πάντα να είναι στην κορυφή των προτιμήσεων σου γιατί έτσι θα έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς λαμπερή και όμορφη επιδερμίδα.

Βέβαια ποτέ να μην ξεχνάς και την εσωτερική σου ενυδάτωση μην περιμένεις να διψάσεις για να πιεις νερό γιατί τότε ο οργανισμός σου έχει αφυδατωθεί και κατ΄επέκταση και η επιδερμίδα σου.Να προσέχεις τον εαυτό σου δίνοντας του όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται κι εκείνος θα σου το ανταποδώσει δίνοντας σου όλη την ομορφιά που επιθυμείς. Θα σου πω μια μικρή ιστορία, βέβαια ξεφεύγουμε λίγο από το θέμα μας αλλά δεν έχει σημασία αφού είναι σχετικό.

Όταν ήμουν 16 χρόνων ή κοκέτα θεία μου, μου έκανε ένα δώρο,δύο προϊόντα καθαρισμού και μου είπε ότι πρέπει να τα χρησιμοποιώ ευλαβικά πρωί-βράδυ για γίνω ακόμα πιο όμορφη και μοσχομυριστή. Στην αρχή θυμάμαι ότι τρελάθηκα με την μυρωδιά τους, μετά θυμάμαι ότι τρελάθηκαν οι συμμαθήτριες μου, για την μυρωδιά μου και για το καθαρό βελούδινο προσωπάκι μου, ούτε σπυράκια της ηλικίας ούτε τίποτα, άσε πια τα αγόρια, δεν χρειάζεται να σου πω, καταλαβαίνεις.

Έτσι από τότε δεν θα πω από πότε, είμαι πιστή κάθε πρωί και κάθε βράδυ στο ραντεβού μου με τα αγαπημένα μου προϊόντα καθαρισμού και περιποίησης και πίστεψε με νιώθω υπερήφανη για την επιδερμίδα μου και ακόμα ευγνωμονώ την θεία μου για τα όμορφα μυστικά που μου έμαθε.

Πρόσφατα ανακάλυψα ένα προϊόν καθαρισμού προσώπου το οποίο μπήκε χωρίς δεύτερη σκέψη στην wish list μου αφού τα αποτελέσματα  του ήταν θεαματικά.

Ήρθε λοιπόν η στιγμή να σου συστήσω την αυτού εξοχότητα το ΝΕΟ Panthenols Daily Face Wash 

Ένα ήπιο αφρίζον καθαριστικό σαπούνι για το πρόσωπο και το λαιμό και αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η προβιταμίνη Β5 η οποία υπάρχει ως συστατικό σε όλα τα προϊόντα της Panthenols εδώ μπορείς να ενημερωθείς για τις εξαιρετικές ιδιότητες της.

Επίσης το εκχύλισμα από τους σπόρους του φυτού TAMARINDUS INDICA, ένα τροπικό φρούτο το οποίο είναι πολύ διαδεδομένο σε όλη την τροπική ζώνη και βρίσκεται διάσπαρτο από την Αφρική μέχρι τη Νότια Ασία, σε όλη τη Νοτιοανατολική Ασία, την Ταϊβάν και φθάνει μέχρι την μακρινή Κίνα. Τον 16ο αιώνα, είχε εισαχθεί δυναμικά στο Μεξικό, καθώς και σε όλη τη Νότια Αμερική,στις ισπανικές και πορτογαλικές περιοχές των εποίκων, σε βαθμό που έγινε ένα κοινό συστατικό της καθημερινής ζωής και της κουζίνας τους.

Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε οξέα, σάκχαρα, βιταμίνη Β, αλλά και ασβέστιο και είναι πολύ διαδεδομένο στην φαρμακοβιομηχανία για τις θεραπευτικές του ιδιότητες.

Έτσι το ΝΕΟ Panthenols Daily Face Wash λόγω των συστατικών του που προανέφερα και μετά την δοκιμή σε καθημερινή βάση, πέρασε με άριστα τις εξετάσεις και είμαι σε θέση να σε ενημερώσω ότι, προσφέρει βαθύ καθαρισμό, δεν ξηραίνει την επιδερμίδα αντίθετα την ενυδατώνει, αναδομεί τις λιπαρές περιοχές του προσώπου,αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και αναπλάθει την επιδερμίδα,έτσι σου χαρίζει λαμπερή και όμορφη επιδερμίδα με άρωμα φρεσκάδας.

Το Panthenols Face Wash έχει ουδέτερο pH και είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος και είναι ιδανικό για όλες τις ηλικίες,αν είσαι προς αναζήτηση ενός καλού καθαριστικού σου το συνιστώ ανεπιφύλακτα χωρίς φόβο και πάθος άλλωστε η  Panthenols είναι εγγύηση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφτείς την ιστοσελίδα της Εταιρείας εδώ καθώς και την σελίδα της στο facebook για να μαθαίνεις άμεσα τα νέα της.


Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά!
Πολλά φιλιά 
Κλεό

Share:

2 σχόλια :

  1. Κλεοπάτρα μου είμαι κι εγώ στην φάση της δοκιμής -εμπιστεύομαι απίστευτα την panthenols λόγω του ορού που τον χρησιμοποιώ το πρωί-είναι ένα πάρα πολύ καλό προϊόν που κάνει όντως ότι υπόσχεται!!!ενημερωτικότατο post!!!πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πολύ Jazzy μου,ομολογώ ότι η Panthenols είναι μια από τις αγαπημένες μου γιατί έχει αξιόπιστα προϊόντα ότι έχω δοκιμάσει και έχω χρησιμοποιήσει σε βάθος χρόνου δεν με έχει απογοητεύσει! Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes