Fresh Line η διαχρονική ομορφιά

Απολαυστικές υφές,ερωτεύσιμες μυρωδιές,υπέροχες συσκευασίες και εμπνευσμένα ονόματα από την Ελληνική μυθολογία συνθέτουν την απόλυτη διαχρονική ομορφιά της Fresh Line.Τα προϊόντα της έχουν την δύναμη να σε ταξιδεύουν όλες τις εποχές του χρόνου με τον δικό τους μοναδικό τρόπο το καθένα ξεχωριστά,εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ν΄αφεθείς στην απολαυστική μαγεία του υπέροχου μυρωδάτου ταξιδιού και εκεί ανάμεσα στις μυρωδιές της βανίλιας,της καρύδας,του τριαντάφυλλου και του αμύγδαλου απλά θα την ερωτευτείς. Σήμερα επέλεξα να σε ξεναγήσω στα δικά μου μυρωδάτα μονοπάτια μαζί με τα προϊόντα της Fresh Line που χρησιμοποιώ τον τελευταίο χρόνο και πίστεψε με δεν αποχωρίζομαι.

ΕΡΑΤΩ/Σαμπουάν Επανόρθωσης & Ενυδάτωσης 70gr

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο όμορφα γίνονται τα μαλλάκια σου μ΄αυτό το μαγικό μοσχομυριστό σαπουνάκι,ειδικά αν είναι θαμπά,ξηρά και άτονα.Λατρεύω την μυρωδιά του,την απαλότητα του και την απόλυτη καθαρότητα που προσφέρει είναι τόσο αγνό και καθαρό που πραγματικά κάνει θαύματα,αφήνει τα μαλλιά μου λαμπερά,απαλά και ενυδατωμένα.

Είναι χειροποίητο σε στερεή μορφή φτιαγμένο με τριαντάφυλλο,σανταλόξυλο,ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο,αλόη και προβιταμίνη Β5. Το όνομα του εμπνευσμένο από την Μούσα Ερατώ της Ελληνικής μυθολογίας  η οποία ήταν η Μούσα της λυρικής ποίησης και των ύμνων το δε όνομα Ερατώ προέρχεται από το ρήμα έρεσθαι και από τη λέξη έρως και εραστής. 

Ερατώ Μαλακτική Κρέμα Επανόρθωσης & Ενυδάτωσης, 75ml


Το αιθέριο έλαιο του τριαντάφυλλου αναδομεί τα κατεστραμμένα και ξηρά μαλλιά και τα προστατεύει από την ψαλίδα.Πολυαγαπημένη,λατρεύω το υπέροχο άρωμα της και την πλούσια σύνθεση της με λίγη ποσότητα έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα,μαλλιά ελαστικά,λαμπερά και ενυδατωμένα από την κορυφή μέχρι τις άκρες.

ΝΕΚΤΑΡ/Βασιλική Τροφή Ορός Προσώπου 15ml


Η Ήβη συμβόλιζε πάνω από όλα τη νιότη,τη ζωντάνια την ορμή και την ομορφιά αυτής της ηλικίας του ανθρώπου,είχε αναλάβει να προμηθεύει τους θεούς νέκταρ και αμβροσία. Ήταν η τροφή που τους διατηρούσε πάντα νέους και τους προφύλασσε από την φθορά του χρόνου,ήταν η βασιλική τροφή των Θεών.
Ο θαυματουργός ορός,αν δεν πιστεύεις στα θαύματα ήρθε η ώρα να αναιρέσεις γιατί με συστατικά όπως βιολογικό μέλι,πρόπολη και φρέσκο βασιλικό πολτό μόνο θαύματα μπορεί να κάνει.Σου προσφέρει τροφή,αντιοξειδωτική προστασία και αναζωογόνηση στην επιδερμίδα σου,τον απλώνεις σε καθαρή επιδερμίδα πρωί,βράδυ κάτω από την κρέμα σου και είναι για όλους τους τύπους δέρματος.Λίγες σταγόνες αρκούν για να γίνει το θαύμα!

Γαλάτεια Λάδι Σώματος για μασάζ 100ml


Το μαγικό φίλτρο της Γαλάτεια και που δεν το έχω χρησιμοποιήσει από λάδι μασάζ μέχρι ως συστατικό για τα αγαπημένα μου ερασιτεχνικά σκράμπ που φτιάχνω κατά καιρούς και φυσικά το αποτέλεσμα είναι θεϊκό.

Την αγαπημένη σειρά Γαλάτεια σου την έχω παρουσιάσει εδώαπλά θα σου πω ότι περιέχει βιολογικό λάδι καρύδας,αμυγδαλέλαιο και λάδι ηλίανθου μυρίζει υπέροχα με το άρωμα καρύδας να κυριαρχεί!

Είναι ιδανικό για περιοχές που χρειάζονται έξτρα ενυδάτωση,μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μετά το μπάνιο σου σε νωπή επιδερμίδα,δεν μπορείς να φανταστείς πόσο βελούδινο και υπέροχα αρωματισμένο αφήνει το σώμα σου. Ένα υπέροχο εξωτικό γλυκό άρωμα που σε παρασύρει στις γλυκιές αναμνήσεις του καλοκαιριού!


Υπέροχα προϊόντα,γι αυτό σου ετοιμάζω μια μικρή έκπληξη,η άνοιξη επιτέλους είναι εδώ και είναι καιρός να την υποδεχθούμε, εσύ τι λες, συμφωνείς;
                                
Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς υπέροχα!

Με αγάπη
Κλεο

Share:

2 σχόλια :

  1. Τη σειρά Γαλάτεια τη θέλω όλη!! Και μόνο που περιέχει καρύδα τρελαίνομαι! :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes