Apivita Creamy Face & Eye Foam Cleanser

Το άρωμα του φυσικό,καθαρό που όταν το μυρίσεις δύσκολα θα του αντισταθείς,άλλο ένα προϊόν ομορφιάς που ήρθε για να μείνει στην λίστα των αγαπημένων μου.Απομακρύνει απαλά ρύπους και μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια, χάρη στα φυσικά συστατικά που περιέχει και δεν αφυδατώνει την επιδερμίδα.

Η ελιά ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα,η λεβάντα καταπραΰνει ενώ η πρόπολη της προσφέρει ήπια αντισηπτική δράση.Το νερό έχει αντικατασταθεί με έγχυμα πράσινου τσαγιού που είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες και έχει σημαντική αντιοξειδωτική δράση.Είναι ιδανικό για μεικτές και λιπαρές επιδερμίδες,με φυσικά συστατικά 92% χωρίς SLES & SLS,Parabens,Silicones,Propylene glycol,Mineral oil,Ethanolamine Phthalates, PCM, NM

Απλώνεις καθημερινά σε βρεγμένο πρόσωπο και λαιμό κάνεις ελαφρύ μασάζ και στην συνέχεια ξεπλένεις με άφθονο νερό. Μια αγαπημένη συνήθεια έχει ενσωματωθεί στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς,μου αρέσει η αίσθηση φρεσκάδας και η καθαρότητα που αφήνει στην επιδερμίδα το δε άρωμα του είναι μαγικό.

Το 1979 γεννιέται στην Ελλάδα η πρώτη Εταιρεία φυσικών καλλυντικών Apivita, το όνομα της προέρχεται από τις λατινικές λέξεις Apis(μέλισσα) και Vita(ζωή) και σημαίνει η ζωή της μέλισσας.Η μέλισσα ζει στην Γη το λιγότερο από 15 εκατομμύρια χρόνια και θεωρείται από τους παλιούς κατοίκους της που εξακολουθεί να υπάρχει μέχρι σήμερα, σύμφωνα με τον Aϊνστάιν αν η μέλισσα εξαφανιστεί ο άνθρωπος θα έχει μόνο 4 χρόνια ζωής .

Ζουν σε μια καλά οργανωμένη κοινωνία,όπου όλοι προσφέρουν κάποιο έργο για να συντηρηθεί αυτό που λέγεται κυψέλη, ο τρόπος δομής και λειτουργίας της κυψέλης πράγματι είναι ζηλευτός. Οι ωφέλειες των προϊόντων της μέλισσας για τον οργανισμό είναι μεγάλες τόσο για την διατροφική τους αξία όσο και για την θεραπευτική.

και μια συνταγή για να φτιάξεις με τα χεράκια σου την δική σου ενυδατική με αγνά φυσικά  υλικά!

Ενυδατική - Μαλακτική Κρέμα Προσώπου

Υλικά:
• 20 gr κερί μέλισσας
• 80 gr Αμυγδαλέλαιο
• 40 gr νερό
• 10 σταγόνες Αιθέριο έλαιο λεβάντας

Εκτέλεση:
Ανακατεύεις το κερί με το λάδι σε μπέν μαρί. Μόλις λιώσει το κερί το απομακρύνεις  από τη φωτιά και ανακατεύοντας συνέχεια προσθέτεις το νερό.Συνεχίζεις το ανακάτεμα μέχρι να κρυώσει, προσθέτοντας τις σταγόνες λεβάντας.

Καλή επιτυχία και καλές ομορφιές beauty!

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά

Με αγάπη
Κλεό

Share:

2 σχόλια :

  1. Ώστε είναι για λιπαρές γι' αυτό δεν μου κάνει καλό ντεμακιγιάζ (έχω ξηρή επιδερμίδα)... παρόλο αυτά το έχω στο μπάνιο μου και μ' αρέσει να πλένω το πρόσωπο μου για ρύπους κτλ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η επιδερμίδα μου είναι κανονική προς μικτή και το έχω ευχαριστηθεί,δεν ξέρω πως λειτουργεί στις ξηρές επιδερμίδες αυτό που ξέρω είναι ότι ενδείκνυται για τις ανάγκες της λιπαρής και μικτής επιδερμίδας,όσο για το ντεμακιγιάζ στην περιοχή των ματιών δεν είναι τόσο αποτελεσματικό όσο άλλα προϊόντα,αλλά το προσπερνώ γιατί το μακιγιάζ δεν είναι το fetix μου όσο τα προϊόντα περιποίησης !
    Μ΄αρέσει πολύ η μυρωδιά του και η καθαρή δροσερή αίσθηση που αφήνει στο δέρμα μου μετά την εφαρμογή :) Σ΄ευχαριστώ πολύ καλή συνέχεια...<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes