Θρεπτική μάσκα μαλλιών με μπανάνα και μέλι

Τα πλούσια κυματιστά μαλλιά είναι αναμφισβήτητα σύμβολο αιώνιας θηλυκότητας και κάνουν κάθε γυναίκα να νιώθει ξεχωριστή. Η φροντίδα και η περιποίηση είναι απαραίτητα στοιχεία για να έχεις πάντα λαμπερά,απαλά λεία και υγιή μαλλιά. Τα μαλλιά σου ταλαιπωρούνται καθημερινά από το styling,τις βαφές, τους ρύπους, τον ήλιο γι αυτό χάρισε τους λίγο χρόνο χαλάρωσης και φροντίδας. Σου προτείνω μία φυσική μάσκα με μέλι και μπανάνα η οποία θα προφέρει στα μαλλιά σου ενυδάτωση,θρέψη και επανόρθωση και υπόσχεται ότι θα τ΄αφήσει λεία,υγιή, απαλά και λαμπερά.

Υλικά
1 μπανάνα
3 κ.γ. γάλα
3 κ.γ. μέλι
5 κ.γ. ελαιόλαδο
1 αυγό

Εκτέλεση
Βάλε όλα τα υλικά σ΄ ένα μπολ κι ανακάτεψε τα καλά, μετά άπλωσε το μείγμα στα μαλλιά σου κάνοντας με τ΄ακροδάχτυλα  μασάζ με κυκλικές απαλές κινήσεις στο τριχωτό της κεφαλής.Τύλιξε τα μαλλιά σου με μια χλιαρή πετσέτα και άφησε την να δράσει για 30' λεπτά  στην συνέχεια λούσε τα μαλλιά σου μ΄ένα απαλό σαμπουάν. Χρησιμοποίησε την μια φορά την εβδομάδα και θα δεις τα μαλλιά σου να γίνονται  μεταξένια, λεία και υγιή!

και η τηλεόραση παίζει την αγαπημένη μου ταινία Pretty Woman με την Julia Roberts στα καλύτερα της, ας την απολαύσουμε λοιπόν!


Καλές ομορφιές beauty!

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά!

Με αγάπη 
Κλεο

Share:

9 σχόλια :

  1. κατι μου λεει οτι αυτη θα ειναι η πιο τελεια μασκα ever!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι,μια δοκιμή όμως θα σε πείσει καλή μου Κitty ;) !

      Διαγραφή
  2. Καλωσόρισες στον κόσμο του blogging,σου εύχομαι τα καλύτερα και βέβαια θα σε επισκεφτώ ;) !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σ' ευχαριστώ πολύ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με προβληματίζει το αυγό ρε παιδάκι μου, δε μπορώ ούτε τη μυρωδιά ούτε την υφή! Ή όταν ανακατεύεται με τα άλλα υλικά δεν το καταλαβαίνεις; Φιλιά Κλεοπάτρα μου :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν σου αρέσει το αυγό (γιατί μια μυρωδιά την έχει,όχι βέβαια τόσο έντονη) μπορείς να το παραλείψεις και τα υπόλοιπα υλικά κάνουν μια χαρά την δουλειά και χωρίς αυτό!
      Βέβαια όταν λουστείς ακόμα κι αν έχεις χρησιμοποιήσει αυγό τα μαλλιά σου δεν μυρίζουν,ελπίζω να σε κάλυψα ;) τα φιλιά μου !!!

      Διαγραφή
    2. Α ωραία, θα το δοκιμάσω χωρίς αυγό τότε! Σ'ευχαριστώ πολύ :) x

      Διαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes