Το κλειδί για την ομορφιά σου

Η ομορφιά ξεκινάει από μέσα μας,το λεμόνι είναι το θαύμα της φύσης,είναι η θεραπεία για πολλές παθήσεις με πολλές  ιδιότητες και υψηλή πηγή βιταμίνης C και τις περισσότερες φορές είναι το κλειδί για την ομορφιά σου.

Όταν ξυπνήσεις το πρωί πιες ένα ποτήρι ζεστό νερό με μερικές σταγόνες λεμόνι και λίγο μέλι,αποτοξινώνει και τονώνει  άμεσα τον οργανισμό σου,κρατάει μακριά τα σπυράκια,σου δίνει υγεία και λάμψη και σε βοηθάει στον αγώνα κατά της κυτταρίτιδας.

Προστατεύει τον οργανισμό σου από αλλεργίες και εποχικές επιδημίες,μειώνει την αρτηριακή πίεση, ακόμη είναι εκπληκτικό τονωτικό για το συκώτι γιατί διαλύει όλα τα δηλητήρια και υγροποιεί την χολή.

Για σένα που έχεις λιπαρό δέρμα τίποτα δεν μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα από το μυρωδάτο λεμόνι,απλά τρίψε μ' ένα κομμάτι λεμόνι την περιοχή του προσώπου και του λαιμού και θα δεις το θαύμα 

Μπορείς επίσης να το χρησιμοποιήσεις για να δημιουργήσεις όμορφες φυσικές ανταύγειες στα μαλλιά σου,αυτό που χρειάζεσαι είναι λίγες σταγόνες λεμονιού και το ζεστό φως του ήλιου,μπορείς ακόμα να κάνεις ένα μείγμα από χαμομήλι και λεμόνι για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Φτιάξε οικονομικά και γρήγορα μια λοσιόν για νεανικό δέρμα ανακατεύεις χυμό λεμονιού και χυμό από αγγούρι και η λοσιόν σου είναι έτοιμη και υπόσχεται λαμπερή νεανική επιδερμίδα.

Όταν φτιάχνεις χυμούς ρίξε μέσα και μερικές σταγόνες λεμόνι για να έχουν πιο ισχυρή επίδραση στο δέρμα σου.

Σου προτείνω ένα πρωινό ρόφημα που θα ξυπνήσει ευχάριστα τον οργανισμό σου το πρωί και θα σου χαρίσει ευεξία,λάμψη,ενέργεια και ομορφιά.

1 φλιτζάνι ζεστό νερό
1 κ.γ. μέλι
1/2 λεμόνι το χυμό
λίγη κανέλα σε σκόνη ή ξυλάκι


Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά

Με αγάπη
Κλεο

Share:

4 σχόλια :

  1. Πολύ ωραια ιδέα ;)

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το λατρεύω το λεμόνι Κλεοπάτρα μου!! :) Βέβαια προσοχή, καλό είναι να μην το βάζουμε στο πρόσωπο! Το έβαζα και εγώ παλιά και ναι είχε φοβερά αποτελέσματα, αλλά δεν κάνει καλό στο δέρμα μακροπρόθεσμα δυστυχώς, οπότε το σταμάτησα! Φιλιά πολλά :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παν μέτρον άριστον, αυτό ισχύει για τα πάντα Σταυρούλα μου ! Σ΄ευχαριστώ πολύ!
      Φιλιά:)!

      Διαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes