Aphrodite Body Sculpture Fresh Line Cosmetics

Το καλοκαίρι πλησιάζει κι ονειρεύεσαι ένα όμορφο,σφριγηλό σώμα χωρίς ψεγάδια,περιττά κιλά κι ατέλειες!Μην ανησυχείς σ΄αυτό το post θα βρεις αυτά που χρειάζεσαι για να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα, αρκεί να οπλιστείς με επιμονή,υπομονή και θέληση.
Ακολούθησε με!

Αυτό το καλοκαίρι έχεις έναν πολύ δυνατό σύμμαχο στον αγώνα εναντίον της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους,η αγαπημένη σου Fresh Line φρόντισε γι αυτό με την ανανεωμένη σειρά Aphrodite Body Sculpture και πίστεψε με λειτουργεί.
Είμαι σε δοκιμή των προϊόντων περίπου 1 μήνα και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά χωρίς υπερβολή, κάτι ατασθαλίες του χειμώνα εξαφανίστηκαν,αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

H Fresh Line αποφάσισε να ενισχύσει τα αντικυτταριτιδικά της προϊόντα αφού ήξερε πόσο πολύ τα είχες ανάγκη κι έφτιαξε την μαγική συνταγή.Η φιλοσοφία της στηρίχτηκε γι άλλη μια φορά στις αρχές της αρχαίας ελληνικής αρωματοθεραπείας και της φυσικής αποτοξίνωσης με τη δύναμη των αιθέριων ελαίων.
Οι συνθέσεις ενισχύθηκαν με Πλαγκτόν, Καφεΐνη και Ροζ Πιπέρι, δραστικά συστατικά που διαθέτουν κλινικά αποδεδειγμένη αδυνατιστική δράση,ενώ σμιλεύουν και διορθώνουν το περίγραμμα του σώματος.
Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε 7 θαυματουργά προϊόντα ή ακόμα καλύτερα χρησιμοποίησε τα συνδυαστικά για πιο άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα.

Η Σειρά περιλαμβάνει:
1) Εντατικός Ορός Σώματος 250ml: 40,90€
2) Λάδι για Μασάζ 100ml: 17,50€
3) Θερμαντική Κρέμα 200ml: 44,90€
4) Θαλασσινό Αλάτι Απολέπισης 500ml: 36,90€
5) Χειροποίητο Απολεπιστικό Σαπούνι: 17,90€
6) Σαπούνι Αποτοξίνωσης 100γρ: 5,90€
7) Μπάλα Αρωματοθεραπείας: 5,70€

Τα μαγικά προϊόντα που χρησιμοποιώ είναι:

1)Εντατικός Ορός Σώματος 
Κάθε πρωί πριν μπω στο μπάνιο τρίβω όλο το σώμα μου με κυκλικές ανοδικές κινήσεις  μ΄ ένα τρίχινο στεγνό σφουγγάρι ξεκινώντας πάντα από τα πέλματα κι ανεβαίνοντας προς τα πάνω,αυτό τονώνει την κυκλοφορία και βοηθάει στην εξάλειψη των τοξινών, στην συνέχεια και μετά το πρωινό ντους σε νωπή επιδερμίδα απλώνω με κυκλικές κι ανοδικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί τελείως τον εντατικό ορό σώματος 

Η υφή του είναι λεπτόρρευστη μεταξένια,απορροφάται αμέσως,η μυρωδιά του είναι σαν την αύρα της θάλασσας,όταν το απλώνεις στην επιδερμίδα σου νιώθεις αυτήν την υπέροχη δροσιά να σε τυλίγει και νιώθεις ότι πραγματικά λειτουργεί αποβάλλοντας από το σώμα σου ότι άχρηστο και περιττό υπάρχει χαρίζοντας σου  βελούδινη,σφριγηλή και μεταξένια επιδερμίδα.

Είναι ενισχυμένος με 3 πρωτοποριακά συστατικά, όπως το πλαγκτόν, ενεργή καφεΐνη και το ροζ πιπέρι, των οποίων η λιπολυτική και συσφικτική δράση υποστηρίζεται από κλινικές μελέτες.
Είναι εμπλουτισμένος με ένα ισχυρό μείγμα 6 αιθέριων ελαίων από μαύρο πιπέρι, πιπερόριζα, βασιλικό, άρκευθο, μάραθο και κυπαρίσσι, που ευνοεί την αποβολή των τοξινών, τονώνοντας τη μικροκυκλοφορία. Βασικό συστατικό το βιολογικό ελληνικό ελαιόλαδο το οποίο σου χαρίζει έντονη ενυδάτωση και αντιοξειδωτική δράση.
2) Λάδι για Μασάζ 

Κάθε βράδυ μετά το μπάνιο κάνω μασάζ με ανοδικές κυκλικές κινήσεις σε νωπή επιδερμίδα μέχρι να απορροφηθεί εντελώς.Η υφή του τέλεια,απορροφάται αμέσως και το άρωμα του μια μαγεία! Είναι βασισμένο σε αμυγδαλέλαιο και ηλιέλαιο.Η μοναδική συνέργεια 6 αιθέριων ελαίων από μαύρο πιπέρι, πιπερόριζα, βασιλικό, άρκευθο, μάραθο και κυπαρίσσι διευκολύνει την αποβολή των τοξινών, διεγείρει την κυκλοφορία και ελαχιστοποιεί την κατακράτηση υγρών.Είναι εμπλουτισμένο με πλαγκτόν,ένα πρωτοποριακό δραστικό, που διεγείρει την καύση του λίπους και αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του σώματος.

3)Θερμαντική Κρέμα 
Είναι το πιο ισχυρό προϊόν της σειράς,το χρησιμοποιηθώ μια φορά την εβδομάδα και μόνο σε προβληματικές περιοχές,μετά την εφαρμογή και για μισή ώρα περίπου προκαλεί,λόγω των θερμαντικών ιδιοτήτων της κρέμας,κάψιμο και ταυτόχρονα κοκκινίζει έντονα το δέρμα,γι αυτό ευθύνεται η καψαϊκίνη, ένα ισχυρό φυτικό διεγερτικό, που προκαλεί υπεραιμία και ενεργοποιεί την καύση του λίπους.

Επίσης περιέχει εκχύλισμα ροζ πιπεριού,με κλινικές μελέτες,που προλαμβάνει τα αίτια της κυτταρίτιδας, δηλαδή τη δημιουργία λιποκυττάρων, ενώ παράλληλα προσφέρει ισχυρή λιπολυτική δράση. Περιλαμβάνει ένα μείγμα 6 αιθέριων ελαίων, όπως μαύρο πιπέρι, πιπερόριζα, βασιλικό, άρκευθο, μάραθο και κυπαρίσσι, που διευκολύνει την αποβολή των τοξινών και ελαχιστοποιεί την κατακράτηση υγρών.

Δεν ενδείκνυται αν έχεις φλεβίτιδα, κιρσούς, υπέρταση, ευρυαγγείες και  πολύ ευαίσθητο δέρμα 

4)Μπάλα Αρωματοθεραπείας
Περιέχει οξέα φρούτων που απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα αφήνοντας το δέρμα καθαρό και λαμπερό.Είναι εμπλουτισμένη με αμυγδαλέλαιο για βαθιά ενυδάτωση καθώς και μείγμα αιθέριων ελαίων για αποτοξινωτική, τονωτική και παράλληλα αποσυμφορητική δράση. 

Οι αναβράζουσες μπάλες είναι ιδανικές για όσους υποφέρουν από κιρσούς και δεν μπορούν να κάνουν απολέπιση. Τα οξέα φρούτων προσφέρουν παθητική απολέπιση. Ιδανική για χρήση 2-3 φορές την εβδομάδα σε συνδυασμό με τα άλλα προϊόντα της σειράς.

Απλά την λάτρεψα ειδικά την στιγμή που βυθίστηκα μέσα στην αποτοξινωτική αγκαλιά της και μου πήρε ως δια μαγείας ότι κουραστικό και περιττό υπήρχε στο μυαλό και στο σώμα μου.

Μερικά ακόμη  πολύ χρήσιμα beauty tips για να φτάσεις τον στόχο σου με απόλυτη επιτυχία!

Λέμε:

ΝΑΙ
Στα φρούτα, λαχανικά, άσπρο κρέας από κοτόπουλο ή ψάρι, ελαιόλαδο, λινέλαιο, κατσικίσιο γιαούρτι και κεφίρ, καστανό ρύζι, πατάτα,όσπρια, πολύ νερό και άσκηση.

ΟΧΙ
Στο κρέας με λίπος, φαστ φουντ, αλκοόλ, γλυκά, γαλακτοκομικά, ψωμιά και τις μεγάλες ποσότητες φαγητού,αλάτι και ζάχαρη.

ΝΑΙ 
Στα ροφήματα από βότανα.Λουίζα ένας ακόμη σημαντικός σύμμαχος στην <μάχη> ενάντια στην κυτταρίτιδα!Βράσε μία χούφτα λουΐζα σε 3 ποτήρια νερό. Πίνε από ένα ποτήρι πρωί, μεσημέρι και βράδυ. Πίνεται ευχάριστα, χωρίς ζάχαρη και με παγάκια.Πιες λουίζα και αποχαιρέτα την.


Κάνε και τις  παρακάτω ασκήσεις και πίστεψε με  η κυτταρίτιδα θα γίνει παρελθόν για πάντα!


Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά!

Με αγάπη 
Κλεό

Share:

2 σχόλια :

  1. Τι ωραίες οι φωτογραφίες σου βρε Κλεοπάτρα μου, χαίρομαι να βλέπω θαλασσίτσα! :) Φαίνεται καλή αυτή η σειρά από Fresh Line! Φιλάκια πολλά! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τα καλύτερα αντικυτταριτιδικά προϊόντα που έχω δοκιμάσει,χαίρομαι που σου άρεσαν οι φωτογραφίες μου πάντα η θάλασσα ασκεί μια γοητεία ;) !! Πολλά φιλιά Σταυρούλα μου!

      Διαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes