Τα αγαπημένα μου..# Empty products

Με μάγεψαν οι μυρωδιές τους, οι μεταξένιες υφές και το υπέροχο αποτέλεσμα.Η ξενάγηση στον δικό μου κόσμο ομορφιάς έχει δροσερές νότες εσπεριδοειδών,γεύσεις αμυγδάλου,γλυκό άρωμα βανίλιας, την εξαίσια ομορφιά του τριαντάφυλλου, και την εξωτική μυρωδιά της μαγευτικής καρύδας.
Ακολούθησε με!
Μαλλιά 

1.Fresh Line- Ερατώ Σαμπουάν Επανόρθωσης & Ενυδάτωσης 70gr.Είναι χειροποίητο σε στερεή μορφή φτιαγμένο με τριαντάφυλλο, σανταλόξυλο, ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο, αλόη και προβιταμίνη Β5.

2.Fresh Line-Terpsichore Σαμπουάν λάμψης και φωτεινότητας με εσπεριδοειδή. Ιδανικό για θαμπά Μαλλιά και ταλαιπωρημένα από τις βαφές και τα προϊόντα styling.

3.Κyana-Argan oil  / Σαμπουάν αναδόμησης με λάδι Argan.Ιδανικό για ταλαιπωρημένα, ευαίσθητα και θαμπά μαλλιά.

4.Κyana.-Πυκραμύγδαλο   Σαμπουάν με βιταμίνες A, E, F και Η, βοηθά τα μαλλιά να διατηρούν την καλή φυσική τους κατάσταση και ενισχύει την άμυνά τους ενάντια στις ελεύθερες ρίζες που δημιουργεί η ηλιακή ακτινοβολία και η ατμοσφαιρική ρύπανση.

6.Macadamia-Healing Oil Treatment O συνδυασμός των δυο κορυφαίων ελαίων, Macadamia και λάδι λάδι Αργκάν, δημιουργούν ένα θεραπευτικό έλαιο καθημερινής χρήσης, τέλειο για όλους τους τύπους μαλλιών και ιδιαίτερα ευεργετικό στα ξηρά ή κατεστραμμένα μαλλιά.

7.Moroccanoil   Ένα θαυματουργό λάδι μαλλιών.Τα βασικά συστατικά του είναι το λάδι Argan oil και ο λιναρόσπορος.Μαλακώνει δίνει λάμψη και απαλότητα, δυναμώνει τα εύθραυστα μαλλιά και αυξάνει την ελαστικότητα τις τρίχας.

Πρόσωπο
1.Neal's yard-Rehydrating Rose Facial Wash Gel Καθαρισμού με Τριαντάφυλλο Καθαρίζει και φρεσκάρει την κανονική ή ευαίσθητη επιδερμίδα.Ένας ήπιος αφρός με αντιοξειδωτική aloe vera, πολύτιμο τριαντάφυλλο και καταπραϋντικά ροζ ροδοπέταλα.

2.Lierac-Demaquillant Douceur Απαλό νερό καθαρισμού προσώπου και ματιών ιδανικό για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.Τα εργαστήρια Lierac δημιούργησαν το Ecoskin, ένα πρωτοποριακό σύμπλοκο από προβιοτικά και φυτικό μέλι ικανό να ενεργοποιεί και να ενισχύει την φυσική άμυνα της επιδερμίδας, αφήνοντας την απαλή , λεία και ελαστική.

3.Mario Badescu Alpha-Grapefruit Cleansing Lotion Τα οξέα που περιέχει το γκρέιπφρουτ βοηθούν στην αποσυμφόρηση των πόρων και την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων για μια υγιή και αναζωογονημένη λάμψη στο πρόσωπο.Ανακουφίζει από κοκκινίλες και διχρωμίες με τη λευκαντική δύναμη του λεμονιού.Προϊόν κατάλληλο για μικτές, ξηρές & ευαίσθητες επιδερμίδες και χρησιμοποιείται μετά τον καθαρισμό του προσώπου.

4.Mario Badescu -Enzyme Cleansug Gel  Καθαριστικό προσώπου σε μορφή τζελ ,   το εκχύλισμα παπάγιας που περιέχει, εμπεριέχει οξέα που απολεπίζουν απαλά την επιδερμίδα απομακρύνοντας το σμήγμα που φράζει τους πόρους, αφήνοντας έτσι το δέρμα φρέσκο ​​και υγιές.

5.Fresh Line-Νέκταρ Βασιλική Τροφή Ορός Προσώπου Ο θαυματουργός ορός με προπόλη και φρέσκο ​​βασιλικό πολτό, προσφέρει τροφή, αντιοξειδωτική προστασία και αναζωογόνηση στην επιδερμίδα σου, τον απλώνεις σε καθαρή επιδερμίδα πρωί, βράδυ κάτω από την κρέμα σου και είναι για όλους τους τύπους δέρματος.

6.Nuxe-Creme Prodigieuse Hydratant Defatigant Aντιοξειδωτική κρέμα ημέρας, το λουλούδι Μπλε Αμάραντος είναι το συστατικό αυτής της σειράς. Ο Μπλε Αμάραντος φυτρώνει δίπλα στη θάλασσα, ιδίως στις ακτές της Μεσογείου,διαθέτει ιδιότητες κατά των ελεύθερων ριζών και αντιοξειδωτικά συστατικά, ανώτερα ακόμα και από αυτά των βιταμινών C και Ε Προστατεύει το δέρμα με αποτέλεσμα να παράγει λιγότερες ελεύθερες ρίζες και να διατηρεί τη λάμψη του και τη νεανική του εμφάνιση.

7.Pure elements-Hyaluron Tagescreme Anti Age Aντιγηραντική κρέμα ημέρας με εκχύλισμα λωτού, αμυγδαλέλαιο και φυσικό υαλουρονικό οξύ.Ενυδατώνει, αναπλάθει και αναγεννά σε βάθος την επιδερμίδα! Αποτελεί μία αποτελεσματική αντιγηραντική θεραπεία με υαλουρονικό οξύ που βοηθά στησύσφιξη, την ανόρθωση και την συνολική ενίσχυση της επιδερμίδας!

Σώμα
1.Fresh Line-Κρεμώδες αφρόλουτρο Διώνη Ένα αρωματικό μείγμα βοτανικών εκχυλισμάτων.Ένα απολαυστικό αφρόλουτρο για ευαίσθητο δέρμα, καθαρίζει απαλά αλλά σε βάθος την επιδερμίδα σου, την ενυδατώνει, την θρέφει και την αφήνει υπέροχα αρωματισμένη

2.Fresh Line-Γαλάτεια Λάδι Σώματος για μασάζ Περιέχει βιολογικό λάδι καρύδας, αμυγδαλέλαιο και λάδι ηλίανθου μυρίζει υπέροχα με το άρωμα καρύδας να κυριαρχεί.Είναι ιδανικό για περιοχές που χρειάζονται έξτρα ενυδάτωση.

3.The Body Shop-Valilla Brulee Shower Gel Ένα καραμελένιο όνειρο, ενυδατώνει, καθαρίζει και αρωματίζει υπέροχα το σώμα.

4.Charme D 'Orient-Shea Butter με Argan Oil Αναπλάθει την επιδερμίδα, προσφέρει υγρασία και ενυδάτωση. Είναι για πρόσωπο, σώμα, μαλλιά. Εμπλουτισμένο με βιολογικό λάδι αργκάν και ελαφρώς αρωματισμένο με αιθέρια έλαια

Χέρια
1.Roger & Gallet - Rose Hand Cream Προστατεύει τα χέρια και τα νύχια είναι εμπλουτισμένη από βούτυρο καριτε με εκχύλισμα από τριαντάφυλλα αναμεμειγμένο με βούτυρο καριτέ.

2.The Body Shop-Shea Hand Cream Εμπλουτισμένη με βούτυρο καριτέ απορροφάται αμέσως ενυδατώνει σε βάθος αφήνοντας τα χέρια απαλά και βελούδινα.

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά!

Με αγάπη 
Κλεο
Share:

4 σχόλια :

  1. Πόσο όμορφο αυτό το post!! Μου άρεσε τόσο πολύ η περιγραφή σου στην αρχή, αλλά και τα προϊόντα είναι όλα ένα και ένα!! Της Fresh Line τα αγαπώ όλα όσα έδειξες, όπως και την Creme Prodigieuse! Λυπήθηκα που σου τελείωσε το βανιλενιο αφρόλουτρο από The Body Shop :-) <3 Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα τα προϊόντα πράγματι είναι μαγικά το καθένα ξεχωριστά με τον δικό του τρόπο,σ΄ευχαριστώ πολύ Μαρτίνα μου για τα καλά σου λόγια,τίποτα καλύτερο όμως από τις δικές σου περιγραφές και παρουσιάσεις,χαίρομαι να σε διαβάζω <3 Τα φιλιά μου!!

      Διαγραφή
  2. πρώτη φορά μπήκα στο blog σου και εντυπωσιάστηκα! μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes