Άλλαξε την διάθεση σου με Chroma από την Panthenols

Καλοκαίρι,ήλιος,θάλασσα και Chroma αρκούν για να κάνουν την ζωή σου πιο όμορφη,πιο γλυκιά, πιο τέλεια και πιο μαγική.
Οι ειδικοί της ψυχικής υγείας επισημαίνουν ότι τα χρώματα έχουν την δύναμη να επηρεάσουν σε σημαντικό βαθμό τη διάθεση και την ευεξία μας.
Πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι στην πραγματικότητα δεν βλέπουμε το χρώμα,αντίθετα το νιώθουμε.
Επίσης πολλοί αρχαίοι πολιτισμοί χρησιμοποίησαν το χρώμα ως μέσο θεραπείας και ίασης άλλωστε μην ξεχνάς πως ένας από τους τρόπους επικοινωνίας του παιδιού είναι η ζωγραφιά.
Σκέψου λοιπόν πόσο ευεργετικός είναι για την ψυχοσύνθεση σου ο συνδυασμός όλων των παραπάνω.
Κάπως έτσι σκέφτηκε η ελληνική εταιρία Panthenols και έβαλε το Chroma στην ζωή σου για να αλλάξει και να ομορφύνει περισσότερο την διάθεση σου και το καλοκαίρι σου.

Ανάμεσα στο τρυφερό ροζ,στο ευαίσθητο μπλε,στο καινοτόμο κίτρινο,στο γενναιόδωρο πράσινο και το παθιασμένο κόκκινο βρήκα τις ισορροπίες μου  και το καλοκαίρι μου απέκτησε Chroma και ομορφιά που με συντροφεύει παντού από τα παιχνιδιάρικα πρωινά μέχρι τα σοφιστικέ βράδια μου.
Υπέροχα λαμπερά,όμορφα χρώματα που στρώνουν σχεδόν με την πρώτη και που κρατάνε στα δικά μου νύχια τουλάχιστον μια εβδομάδα με crash test παρακαλώ, τα υπέβαλα σε σκληρές δοκιμασίες αυτά όμως στάθηκαν στο ύψος τους και η αγαπημένη Panthenols δικαιώθηκε πανηγυρικά στην παρθενική παρουσίαση των βερνικιών Chroma
Χωρίς acetone-formaldehyde,toluene-xylene-DB είναι τα νέα βερνίκια Chroma της Panthenols που ήρθαν για να τα λατρέψεις και να φωτίσουν την καθημερινότητα σου.
Το φετινό καλοκαίρι απαιτεί Chroma,αισιοδοξία και μικρά καθημερινά όμορφα πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις χαρούμενη και ευτυχισμένη.
Αφαίρεσε το  ασπρόμαυρο από την ζωή σου και πρόσθεσε το στις ρετρό ρομαντικές ταινίες αυτές που σε κάνουν να νοσταλγείς και να συγκινείσαι γλυκά και έτσι όπως τις κοιτάς ανακαλύπτεις την άλλη πλευρά του εαυτού σου.


Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά!

Με αγάπη
Cleo

Share:

2 σχόλια :

  1. Υπέροχο το χρώμα, υπέροχο και το post ;) πραγματικά σου ανεβάζει τη διάθεσή το χρώμα.. δεν τα είχα ανακαλύψει είναι υπέροχα!! πρόσφατα πήρα και μια τσάντα από τη Follie σε ένα έντονο καναρινί.. μαγεία..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι από τα καλύτερα βερνίκια που έχω δοκιμάσει,σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια ;)

      Διαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes