Η Bioten και τα απαραίτητα του καλοκαιριού

Η ζέστη καλά κρατεί και σήμερα γι αυτό ετοιμάσου να σε ταξιδέψω ανάμεσα σε φυσικά συστατικά,δροσερές μεταξένιες υφές και αιθέρια αρώματα έτσι όπως ταιριάζει στο καλοκαίρι σου.
Το μέσο μεταφοράς που διάλεξα για το ταξίδι μας καθώς και ο τόπος προορισμού είναι η Ελληνική Εταιρία καλλυντικών Bioten γιατί φύση και καλοκαίρι πάνε μαζί.
Υποστηρίζουν ότι: 
Η φύση είναι η βιβλιοθήκη μας.Πάντοτε αναζητούμε από τους πολύτιμους πόρους της φυσικά συστατικά και εκχυλίσματα ώστε να επιτύχουμε την μέγιστη αποτελεσματικότητα με τον πιο ασφαλή και φυσικό τρόπο.
Εξαιρετικά προϊόντα με βελούδινες υφές,εξαίσια αρώματα,υπέροχες συσκευασίες προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και το πιο σημαντικό πολύ οικονομικά,σου υπόσχομαι πως αν τα γνωρίσεις θα σου είναι δύσκολο να τα αποχωριστείς.
Τα προϊόντα Bioten είναι μια από τις καλύτερες φυσικές και οικονομικές επιλογές χωρίς parabens και χημικά για την ομορφιά σου τώρα το καλοκαίρι αλλά και καθ΄όλη την διάρκεια του χρόνου.
Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε σειρές περιποίησης προσώπου και σώματος ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου εμπλουτισμένες με φυσικά συστατικά και λαχταριστά αρώματα μετατρέποντας την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης σ΄ένα μαγικό ταξίδι αισθήσεων.
Είσαι έτοιμη για το απολαυστικό ταξίδι μας;
Ακολούθησε με...και μην ξεχνάς κάθε ηλικία έχει την δική της ομορφιά!

1)Προϊόντα Bioten Περιποίησης Προσώπου.

Ενυδατικό γαλάκτωμα καθαρισμού 200ml & Αναζωογονητική λοσιόν 200ml

Όσο τρελαίνομαι για καθαρή επιδερμίδα άλλο τόσο για το γλυκό κυδώνι,φαντάσου την χαρά μου όταν το είδα ως συστατικό στα προϊόντα bioten,δεν ξέρω πως τα κατάφεραν αλλά πραγματικά αιχμαλώτισαν την μυρωδιά του και την δροσιά του και κάτι από την στυφή γεύση του που προσωπικά λατρεύω.
Ξέρεις πως η ομορφιά ξεκινάει πρώτα από τον βαθύ και σωστό καθαρισμό της επιδερμίδας σου χωρίς τα προϊόντα καθαρισμού δεν πας πουθενά.
Τι είναι αυτό όμως που κάνει τα προϊόντα καθαρισμού  της Βioten μοναδικά;
Είναι εμπλουτισμένα 100% με φυσικό εκχύλισμα κυδωνιού που σε συνδυασμό  με το ενυδατικό σύμπλεγμα Hydro Nutrient -χωρίς αλκοόλ σε ότι αφορά την λοσιόν- αφήνουν την επιδερμίδα σου καθαρή,βελούδινη και βαθιά ενυδατωμένη.
Χάρη στα φυσικά συστατικά τους διατηρούν την φυσική υγρασία στο δέρμα αποτρέποντας την αφυδάτωση ενώ ταυτόχρονα το καθαρίζουν σε βάθος αφήνοντας του ένα μοναδικό υπέροχο άρωμα.
Αφαιρούν τους ρύπους και το μακιγιάζ,δεν είναι λιπαρά με αποτέλεσμα να μπορεί το δέρμα ν΄αναπνέει ελεύθερα.
Απλώνεις μ΄ένα βαμβάκι λίγη ποσότητα σε πρόσωπο και λαιμό κάνοντας ελαφρύ μασάζ το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει.
Υπάρχουν βέβαια και τα υγρά μαντηλάκια καθαρισμού τα οποία αντικαθιστούν επάξια τα παραπάνω για να μπορείς  τα έχεις πάντα μαζί σου και παντού κι ένα σου λέω απλά θα τα λατρέψεις.

Τι τριάντα, τι σαράντα, τι πενήντα,τι εξήντα όπως σου είπα παραπάνω η κάθε ηλικία έχει την δική της ομορφιά και φυσικά και τα ανάλογα προϊόντα περιποίησης αφού οι απαιτήσεις της επιδερμίδας είναι διαφορετικές.
Αφού τελειώσαμε με τον καθαρισμό η επιδερμίδα σου τώρα είναι έτοιμη να δεχθεί τις ευεργετικές ιδιότητες της κρέμας προσώπου 24ωρης ενυδάτωσης.

Βioten SKINNERGY refresh it με SPF 15 50ml

Είσαι στην δεκαετία των 20 και το δέρμα σου είναι στα καλύτερα του και πως να μην είναι άλλωστε.Τώρα όμως είναι η στιγμή να ξεκινήσεις την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας σου.
Η Bioten Skinnergy refresh it είναι μια ενυδατική κρέμα και προσφέρει στην επιδερμίδα σου την ενυδάτωση που χρειάζεσαι.
Έχει ελαφριά υφή και  υπέροχο άρωμα,απορροφάται αμέσως και προσφέρει άμεση ενυδάτωση που διαρκεί για 24 ώρες.
Είναι εμπλουτισμένη 100% με φυσικό εκχύλισμα Gogi Berry γνωστό και ως χαρούμενο φρούτο που βοηθά στην αύξηση της ζωτικότητας και ενέργειας της επιδερμίδας.
Έχει αντηλιακά φίλτρα SPF 15 για να προστατεύει το δέρμα σου από την ηλιακή ακτινοβολία UVA/UVB.
Χωρίς parabens και χημικά.
Εφαρμόζεται σε καθημερινή βάση σε πρόσωπο και λαιμό αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών λόγω των αντηλιακών φίλτρων που περιέχει.
Η μυρωδιά της είναι μια μαγεία απλά θα την λατρέψεις!

Κρέμα ημέρας Bioten αντιγήρανσης & ανανέωσης GENOVATE με SPF 15 50ml

Καθώς μεγαλώνουμε το άγχος,η λάθος διατροφή,το ρυπογόνο περιβάλλον και η υπεριώδης ακτινοβολία μας γεμίζουν τοξίνες διαταράσσουν τις κυτταρικές λειτουργίες και μας οδηγούν στην γήρανση και στην απώλεια λάμψης,
Είσαι στην δεκαετία 35-45 και θέλεις ένα προϊόν πιο δραστικό αυτό που θα δώσει στο πρόσωπο σου την χαμένη του νεανική όψη.
Η Bioten φρόντισε για σένα κι έφτιαξε την ομορφιά που είναι ανθεκτική στον χρόνο και την έκλεισε σ΄ένα μπουκαλάκι 
Η κρέμα ημέρας Genovate είναι βασισμένη στο Resistem ένα φυσικό συστατικό που προέρχεται από καλλιέργειες βλαστοκυττάρων του φυτού Globularia Cordifolia.
Το οποίο δρα σε τρία επίπεδα,αποβάλλει τις τοξίνες,επιμηκύνει την ζωή των κυττάρων και αναγεννά τα κύτταρα.
Το δέρμα αλλάζει άμεσα το αισθάνεσαι λείο,απαλό και ενυδατωμένο και σε 4 εβδομάδες γίνεται πιο σφριγηλό  και το βάθος των ρυτίδων μειώνεται αισθητά.
Έχει αντηλιακά φίλτρα SPF 15 και προστατεύει το δέρμα σου από την ηλιακή ακτινοβολία UVA/UVB.
Δεν είναι λιπαρή και  μπορείς να την χρησιμοποιήσεις ως βάση για το μακιγιάζ σου,η μυρωδιά της θα σε μαγέψει.

Bioten SKIN REPAIR CC Cream με SPF 20 50ml

Βάσει στα φυσικά συστατικά,στα αντιρυτιδικά στοιχεία και στα μεταλλικά χρωστικά στοιχεία η κρέμα CC της Bioten προσφέρει ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα,καλύπτει τις ατέλειες όπως σπυράκια,κηλίδες,λεπτές γραμμές και σημάδια κόπωσης.
Εμπλουτισμένη με 100% φυσικό χαβιάρι προσφέρει στην επιδερμίδα την λάμψη που χρειάζεται,την απαλύνει,την ενυδατώνει για 24ώρες,μειώνει τις ρυτίδες και βοηθά το δέρμα να βρει την χαμένη του ελαστικότητα και σφριγηλότητα.
Έχει πλούσια υφή,απορροφάται αμέσως και παρέχει τέλεια κάλυψη ίσως από τις καλύτερες κρέμες της σειράς CC που έχω δοκιμάσει.
Με δείκτη προστασίας SPF 20 παρέχει προστασία από την ακτινοβολία και αποτρέπει την εμφάνιση κηλίδων και ρυτίδων.
Την εφαρμόζεις όπως την ενυδατική σου κι αν θέλεις περισσότερη κάλυψη απλά εφαρμόζεις άλλη μια στρώση επιπλέον.
Αν ηλικιακά είσαι μεταξύ 35-45 αυτή η κρέμα CC είναι ιδανική για σένα,όσο για το άρωμα της δεν έχω λόγια.
Κρέμα ημέρας Bioten Recaptiv με SPF 15 50ml

Στην δεκαετία των 45-55 καλείσαι να επαναπροσδιορίσεις το τρίγωνο της ομορφιάς σου γιατί όλα αρχίζουν να πέφτουν σε χειμερία νάρκη όπως η παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης, υαλουρονικού οξέος με αποτέλεσμα το δέρμα σου να χαλαρώνει και οι ρυτίδες να γίνονται πιο βαθιές.
Βάσει των παραπάνω χρειάζεσαι πιο εξειδικευμένα προϊόντα,έτσι η Bioten δημιούργησε ένα επαναστατικό προϊόν που επανενεργοποιεί 14 γονίδια τα οποία συνδέονται άμεσα με την σύνθεση και την ανάπτυξη των τριών βασικών στοιχείων του ανθρωπίνου σώματος,το κολλαγόνο,την ελαστίνη και υαλουρονικό οξύ.
Σύμφωνα με την Bioten σε 4 εβδομάδες:το περίγραμμα του προσώπου είναι ορατά αναδιαμορφωμένο,ενώ το δέρμα είναι πιο ελαστικό.Η επιφάνεια των ρυτίδων στην περιοχή των ματιών μειώνεται ως 41%.
Έχει την μυρωδιά θαλασσινής αύρας!

 Κρέμα ημέρας bioten SKIN LIFT με SPF 15 50ml

Σε όλο τον κόσμο τα εκχυλίσματα μαργαριταριών έχουν μια τεράστια φήμη ως ένα σύμβολο της τέλειας ομορφιάς.
Η κινεζική παραδοσιακή ιατρική πιστεύει ότι η Πούδρα Μαργαριταριού μπορεί να θρέψει το δέρμα και να καθυστερήσει τη διαδικασία γήρανσης. 
Η Κρέμα ημέρας bioten SKIN LIFT περιέχει Πούδρα Μαργαριταριού, πλούσια σε ιχνοστοιχεία που αναζωογονούν το δέρμα επαναφέροντας τη χαμένη ισορροπία της υγρασίας στην επιδερμίδα.
Σύμφωνα με την Bioten, μετά από 28 ημέρες, το περίγραμμα του προσώπου είναι εμφανώς πιο σφριγηλό και πιο πυκνό. Το μήκος των ρυτίδων μειώνεται έως και 37%, ενώ ο αριθμός των ρυτίδων μειώνεται έως και 34%. Το δέρμα γίνεται πιο φωτεινό και η ελαστικότητά του βελτιώνεται σημαντικά.
Με δείκτη προστασίας SPF 15, προστατεύει το δέρμα αποτελεσματικά από τις ακτίνες UVA/UVB βοηθώντας στην πρόληψη των νέων ρυτίδων και των δυσχρωμιών.
Η μη λιπαρή υφή του αποτελεί τέλεια βάση για μακιγιάζ.
Είναι ιδανική για ηλικίες από 55-65 ετών.
Έχει ένα γλυκό πουδρένιο άρωμα.

2)Προϊόντα Bioten Περιποίησης Σώματος.

Κρεμώδες Ντους Bioten Silky Radiance 400ml & Γαλάκτωμα Σώματος Μεταξένιας Λάμψης Bioten 250ml
Οι αισθήσεις ξεσηκώνονται γλυκά,ένα ξάφνιασμα του νου,αναρωτιέμαι πως κλείδωσε όλη αυτή η αρωματική μαγεία όλη αυτή η ομορφιά σ΄αυτά τα μικρά μπουκαλάκια.
Βούτυρο Κακάο μια σοκολατένια αρωματική πανδαισία που στην κυριολεξία λιώνει στο σώμα σου χαρίζοντας του θρέψη και θεσπέσιο άρωμα.
Έλαιο Macadamia πλούσιο σε απαραίτητα ωμέγα λιπαρά οξέα,προσφέροντας σου ενυδάτωση  και μεταξένια επιδερμίδα
Βιολογικό Shea Butter διατηρεί τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας προσφέροντας φυσική κι απαλή φροντίδα στην επιδερμίδα σου
Για μεταξένια και υπέροχα αρωματισμένη επιδερμίδα χρειάζεσαι αυτά τα δύο προϊόντα με τα τρία μαγικά συστατικά,το σώμα σου απλά θα τα λατρέψει.
Οι Αζτέκοι και οι Μάγιας πίστευαν πως το κακαόδεντρο, «θεόβρωμα» ήταν πράγματι ένα δώρο από τους θεούς. Η αρχαία ελληνική λέξη «θεόβρωμα» κυριολεκτικά μεταφράζεται το «φαγητό των θεών». Το δέντρο του κακάο λέγεται ότι προέρχεται από τα παρθένα δάση του Αμαζονίου και τις κοιλάδες Ορινόκο.
Περιέχει λιπαρά οξέα Ωμέγα-3, τα οποία είναι απαραίτητα για ένα υγιές και ζωντανό δέρμα και Βιταμίνη Ε, η οποία είναι γνωστή για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες.
Το έλαιο Macadamia είναι πολύ πλούσιο σε πολυακόρεστα λιπαρά από τα οποία το 22% είναι Omega-7 παλμιτολεϊκό οξύ. Επίσης προσφέρει ένα υψηλό ποσοστό λιπαρών οξέων ωμέγα-3 προς ωμέγα-6 (1:1), Βιταμίνες Β και φυσικά αντιοξειδωτικά.
Το βούτυρο Shea προέρχεται από τους πυρήνες των καρπών του δέντρου Shea.Γνωστό και ως 'Karite' χρησιμοποιείται ιδιαίτερα στη βιομηχανία καλλυντικών ως καταπραϋντικό ενυδατικό και μαλακτικό για το δέρμα. Απαλύνει και προστατεύει το ξηρό, ταλαιπωρημένο δέρμα.

 Κρέμα χεριών Bioten SOS

Η κρέμα χεριών Bioten SOS ανακουφίζει άμεσα τα σκασμένα χέρια χάρη στην ενισχυμένη σύνθεση με 100% φυσικό Argan oil, που προστατεύει το δέρμα και με 5% UREA που ενυδατώνουν εντατικά το πολύ ξηρό δέρμα αφήνοντας ένα αίσθημα ανακούφισης στην επιδερμίδα.

Απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας αυτό που αφήνει είναι ένα εξαίσιο άρωμα και βελούδινα χέρια έτοιμα να προσφέρουν το πιο τρυφερό χάδι.

Κάπου εδώ τελειώνει το δροσερό και μυρωδάτο ταξίδι μας για σήμερα,το ταξίδι ομορφιάς όμως με την αγαπημένη Bioten συνεχίζεται εδώ, συνέχισε την περιπλάνηση κι ανακάλυψε μικρούς πολύτιμους θησαυρούς αυτούς που σου ταιριάζουν...
και η ζέστη συνεχίζεται...γι αυτό σου αφιερώνω την επόμενη δροσερή μουσική πινελιά...απόλαυσε την...

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά!

Με αγάπη
Cleo
Share:

2 σχόλια :

  1. Πολύ όμορφο post, έχω την skinnergy την ενυδατική και είναι η καλύτερη που έχω δοκιμάσει :)

    Καλό καλοκαίρι ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Bioten για μένα ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, η κρέμα skinnergy είναι τέλεια και το άρωμα της μια μαγεία! Σ ευχαριστώ πολύ για την ανάγνωση και τα καλά σου λόγια !
      Καλό καλοκαίρι επίσης !

      Διαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes