Tips για όμορφα γερά νύχια

Επιτέλους μια όμορφη δροσερή Κυριακή η προτελευταία του Αυγούστου,όπως ήδη έχεις καταλάβει επιστρέφουμε σιγά σιγά στις αγαπημένες μας συνήθειες κι έχουμε πολλά να μοιραστούμε και να πούμε.
Αφορμή για το σημερινό post ήταν η έκκληση βοήθειας από  μια αγαπημένη φίλη  για τα κατεστραμμένα σχεδόν νύχια της.
Μπορεί βέβαια κι εσύ να έχεις  το ανάλογο πρόβλημα οπότε σκέφτηκα να γράψω ένα άρθρο για τα νύχια σου μόνο.
Ξέρω πόσο ταλαιπωρείς κατά καιρούς τα νύχια σου,ειδικά με την εφαρμογή  των τεχνητών τα οποία καταστρέφουν την επιφάνεια των φυσικών νυχιών με αποτέλεσμα να γίνονται λεπτά.αδύναμα και αφυδατωμένα.
Καλό θα ήταν να αποφεύγεις αυτού του είδους τις τεχνικές και να εστιάζεις περισσότερο στην φροντίδα και περιποίηση των δικών νυχιών σου.
Ακολούθησε τα παρακάτω και πίστεψε με το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

1.Να φοράς πάντα γάντια όταν πλένεις πιάτα ή κάνεις δουλειές του σπιτιού τα απορρυπαντικά παντός είδους είναι βλαβερά για τα χέρια σου και τα νύχια σου.

2.Πριν βάψεις τα νύχια σου καλό είναι να απλώνεις μια καλή βάση για προστασία από το βερνίκι.

3.Προτίμησε την λίμα από το ψαλίδι γιατί το ψαλίδι έχει την ιδιότητα να ραγίζει την επιφάνεια των νυχιών και κατά προτίμηση η λίμα να είναι χάρτινη και ποτέ να μην λιμάρεις τα νύχια σου όταν είναι βρεγμένα.

4.Κατανάλωνε τροφές πλούσιες σε ψευδάργυρο,ασβέστιο,πρωτεΐνες και βιταμίνες Α,Ε και C.Μην ξεχνάς ποτέ ότι η πραγματική ομορφιά ξεκινάει από μέσα σου.

5.Κατά καιρούς και για αρκετό διάστημα άφησε τα στην φυσική τους μορφή χωρίς βερνίκια κι άλλα συναφή,άφησε τα ν΄αναπνεύσουν θα σου το ανταποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο.

6.Βύθισε τα καθημερινά και για 10 λεπτά περίπου σ΄ένα μείγμα από ελαιόλαδο και λεμόνι,το ελαιόλαδο τα ενυδατώνει γιατί τα υγιή νύχια πρέπει να περιέχουν υγρασία για να είναι γερά και το λεμόνι τα λευκαίνει και τους χαρίζει λάμψη και υγεία.

Αν τηρήσεις όλα τα παραπάνω πίστεψε με θα έχεις γερά και όμορφα νύχια!

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά!

Με αγάπη,

Cleo

Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes