Summer Beauty Μέρος πρώτο

Με γοητεύει η γλυκιά μελαγχολία του φθινοπώρου ενώ με συναρπάζει η απόλυτη ελευθερία του καλοκαιριού,κάθε εποχή έχει την χάρη της και την γλύκα της.Δεν θα μπορούσα να ζω σ΄έναν κόσμο που όλα θα ήταν ίδια χωρίς εναλλαγές,πιστεύω ότι όλη η μαγεία εκεί κρύβεται.
Σκέψου πόσο μονότονα θα ήταν όλα αν υπήρχε μόνο μια εποχή κι αν τα Χριστούγεννα ήταν για πάντα.Θα απουσίαζαν τα συναισθήματα της λαχτάρας και της προσμονής.Δεν θα υπήρχε τ΄όνειρο και χωρίς τ΄όνειρο θα απουσίαζε η μαγεία!
Την ζήσαμε και φέτος την καλοκαιρινή μαγεία,πέρα από  γεγονότα και καταστάσεις,άλλωστε δεν χρειάζεσαι και πολλά για να ζήσεις το καλοκαιρινό όνειρο,είναι η μοναδική εποχή που δεν ζητάει πολλά.
Ένα μαγιό,ένα καπέλο,ένα αντηλιακό κι έναν νου να ονειρεύεται και να μαγεύεται από τα χρώματα της καλοκαιρινής ομορφιάς.Μην αφήνεις κανέναν να σου υποδείξει πως θα ζήσεις γιατί όπως είπε κι ο Καζαντζάκης έχεις τα πινέλα έχεις τα χρώματα φτιάξε τον δικό σου παράδεισο και μπες μέσα.

Στα χρώματα και στα αρώματα της καλοκαιρινής ομορφιάς θα σε ταξιδέψω σήμερα με όλα αυτά που αγάπησα το φετινό καλοκαίρι και που συντρόφεψαν τις δικές μου ώρες.Με φόντο το αγαπημένο μου ψάθινο καπέλο το ταξίδι μας αρχίζει,εσύ απλά αφέσου στην μαγεία του!

Apivita Suncare Αντιηλιακό Λάδι Σώματος για Βαθύ Μαύρισμα, Με Ηλίανθο & Καρότο, SPF15, 150ml
Αφού αγάπησα την μυρωδιά του και την μεταξένια υφή του μου χάρισε ένα όμορφο βαθύ μαύρισμα και με προστάτεψε από την ηλιακή ακτινοβολία.
Ένα υπέροχο αντηλιακό λάδι μη λιπαρής μορφής που προσφέρει προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία στην επιδερμίδα χάρη στην θαλάσσια λεβάντα που περιέχει.
Για το βαθύ μαύρισμα υπεύθυνο είναι το καρότο ενώ για την ενυδάτωση,την θρέψη και την διατήρηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας είναι η ελιά και ο ηλίανθος.
Επίσης προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες με την θαλάσσια λεβάντα,το σταφύλι,ρόδι,λυκοπένιο και την βιταμίνη Ε.Είναι ανθεκτικό στο νερό,χωρίς parabens χημικά και η συσκευασία του είναι από ανακυκλώσιμα αγαθά.

Daily Sunscreen Gel Cream Spf 50 Κανονικό & Ξηρό Δέρμα 50ml
Τα αντηλιακά προϊόντα την εποχή του καλοκαιριού έχουν την τιμητική τους αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραμελείς την αντηλιακή σου προστασία και τους υπόλοιπους μήνες του χρόνου.Άλλωστε τον ήλιο τον θέλεις σύμμαχο στην ομορφιά σου και όχι εχθρό.
Τα προϊόντα Youth Lab είναι υψηλής σύνθεσης προϊόντα γιατί στοχεύουν στην ενδυνάμωση των βασικών μεταβολικών λειτουργιών της επιδερμίδας με σκοπό να αποκαταστήσουν και να χτίσουν ένα νεανικό δέρμα.
Λάτρεψα την αντηλιακή τους κρέμα όλο το καλοκαίρι με συντρόφευε  παντού και όλη την μέρα.Είναι μια κρέμα με προστατευτική και αντιοξειδωτική δράση που σου προσφέρει ισχυρή αντηλιακή προστασία και ταυτόχρονα αποτρέπει την απώλεια νερού,την πρόωρη γήρανση ενώ ομαλοποιεί την υφή της επιδερμίδας.Το βασικό συστατικό που την κάνει τόσο πολύτιμη είναι το υαλουρονικό οξύ και ενδείκνυται για κανονικό και ξηρό δέρμα.

Αντηλιακή πούδρα Sun Protection Compact Foundation SPF 30 Shiseido
H αντηλιακή πούδρα Sun Protection Compact Foundation SPF 30 Shiseido είναι το απόλυτο gadget και δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία τσάντα.. για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να διαβάσεις (εδώ) άλλωστε είναι γνωστό πια ότι η Shiseido  είναι η γκέισα της καρδιάς μας.

Monoi Tiki Tahiti Oil Vanilla
Από το μαγικό ταξίδι μας δεν θα μπορούσε να λείπει το λατρεμένο λαδάκι Monoi tiki tahiti με το θεϊκό άρωμα Βανίλιας κι αν θέλεις να μάθεις περισσότερα  διάβασε (εδώ),είναι γνωστό πως χωρίς αυτό δεν υπάρχει καλοκαίρι γιατί είναι κάτι μυρωδιές που αφήνουν το στίγμα τους για πάντα.
και το ταξίδι μας συνεχίζεται.....


Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά!

Με αγάπη
Cleo

Share:

2 σχόλια :

  1. Θα έλεγα ότι αποχαιρέτησες πολύ γλυκά το καλοκαίρι που μόλις έφυγε! Ωραίο το θέμα σου!!! Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes