Λευκοθέα η νέα θεραπεία χεριών από την Fresh Line

Η λεπτόρρευστη κρέμα χεριών Λευκοθέα, με το ντελικάτο άρωμα γιασεμιού, βασίζεται σε ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο, βιολογική αλόη και βούτυρο κακάο που παρέχουν πλούσια θρεπτικά συστατικά, ενυδατώνουν βαθιά και βελτιώνουν την ελαστικότητα των χεριών, διατηρώντας τα απαλά και προστατευμένα καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα κρητικού θαλάσσιου κρίνου που διαθέτει κλινικά αποδεδειγμένη δράση κατά των πανάδων καθώς αναστέλλει τη σύνθεση μελανίνης και μειώνει σημαντικά την εμφάνιση των καφέ κηλίδων στην επιφάνεια της επιδερμίδας.Ένα μοναδικό σύμπλεγμα από μελετημένα και κλινικά αποδεδειγμένα φυτικά συστατικά χαρίζουν λάμψη και βελτιώνουν τον τόνο της επιδερμίδας.Παράλληλα, τα λιποαμινοξέα προσφέρουν μια φυσική εναλλακτική λύση αντί των χημικών μεθόδων καταπολέμησης των μελαγχρωματικών κηλίδων, μειώνοντας τις πιθανότητες μελανογένεσης.

Περιέχει εκχύλισμα βιολογικών φύλλων ελιάς, το οποίο παρέχει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και εκχύλισμα γιασεμιού που και τα δύο ωφελούν την ώριμη επιδερμίδα.Τα αντηλιακά φίλτρα (SPF10) προστατεύουν αποτελεσματικά τα χέρια από τις ακτίνες UVA&UVB, που είναι η κύρια αιτία πρόκλησης δυσχρωμιών και κηλίδων στο δέρμα.Απαλλαγμένη από επιβλαβή λευκαντικά συστατικά ή υδροκινόνη. Συνιστάται για καθημερινή χρήση.

Δελτίο τύπου από την Fresh Line
Share:

2 σχόλια :

  1. ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ!ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα τα προϊόντα της Fresh Line είναι εκπληκτικά,η συγκεκριμένη κρέμα και μόνο βάσει των συστατικών της θα σε βοηθήσει πραγματικά.
      Σ΄ευχαριστώ πολύ για την ανάγνωση!!

      Διαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes