Therapy Lip Balms από την Fresh Line

Μέσα σε μια χαριτωμένη συσκευασία η αγαπημένη μας Fresh Line συνδύασε γλυκές γεύσεις,θεσπέσιες μυρωδιές και υπέροχες υφές. Βανίλια,Νέκταρ,Ρόδι,Σοκολάτα και Καρύδα είναι οι νέες θεραπείες χειλιών της Fresh Line και είναι έτοιμες να κλέψουν την παράσταση ως νέες και πολλά υποσχόμενες πρωταγωνίστριες με την πεποίθηση ότι θα μας ενθουσιάσουν..

Και πραγματικά με ενθουσίασαν γιατί είναι ο απόλυτος σύμμαχος μου τις κρύες μέρες του χειμώνα και όχι μόνο.Η Fresh Line γι άλλη μια φορά έκανε το θαύμα της και δημιούργησε 5 μικρούς μυρωδάτους θησαυρούς για την ομορφιά των χειλιών σου.Η συλλογή αποτελείται από 5 εξειδικευμένες θεραπείες σε μορφή stick,με υψηλά ποσοστά φυσικότητας  αγγίζοντας το 98% για τα χείλη σου μόνο.

Περισσότερα από 13 φυσικά συστατικά συνθέτουν τις συνταγές της συλλογής.Οι συνταγές περιλαμβάνουν βοτανικά εκχυλίσματα,φυτικά κεριά,στέβια καθώς και φυτικά έλαια και βούτυρα που ενυδατώνουν αποτελεσματικά και προστατεύουν τα χείλη,προσφέροντας παράλληλα μία υπέροχη, βελούδινη αίσθηση και λαμπερή όψη που διαρκεί.

Μπορείς να επιλέξεις το δικό σου Lip Therapy σύμφωνα με τις ανάγκες σου ή ακόμα και όλα άλλωστε η τιμή τους δεν είναι απαγορευτική,η Fresh Line φρόντισε γι αυτό,άλλωστε το καθένα ξεχωριστά έχει να σου προσφέρει τις δικές του μοναδικές  ιδιότητες.

Βανίλια Καταπραϋντική Θεραπεία Χειλιών-Με γεύση Βανίλια

Καταπραϋντική θεραπεία χειλιών, ιδανική για ευαίσθητα χείλη.Το φυσικό κερί μέλισσας, το ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο και η στέβια προσφέρουν αποτελεσματική ενυδάτωση και ανακούφιση των χειλιών.Ο συνδυασμός από βούτυρο καριτέ και βούτυρο κακάο αυξάνει την ελαστικότητα και απαλότητα των χειλιών.H συνταγή είναι εμπλουτισμένη με καταπραϋντικά και αντιφλεγμονώδη εκχυλίσματα από χαμομήλι, καλέντουλα, σύμφυτο και αλόη, που ηρεμούν και επουλώνουν τα σκασμένα και ευαίσθητα χείλη,ενώ το εκχύλισμα βανίλιας προσδίδει αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
 Λ.Τ. : 4,90€ / 5,4γρ 

Νέκταρ Θρεπτική Θεραπεία Χειλιών-Με γεύση Μέλι 

Θεραπεία χειλιών για έντονη ενυδάτωση και τροφή. Βασισμένη στο μέλι που προσδίδει μαλακτική δράση και αποτρέπει τα σκασίματα. Ο βασιλικός πολτός προσφέρει πλούσια θρεπτικά συστατικά ενώ η πρόπολη παρέχει αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και αποτρέπει τις επιμολύνσεις. Εμπλουτισμένο με φυσικό κερί μέλισσας, βούτυρο κακάο, βιολογικό βούτυρο καριτέ, βιολογικό ελληνικό ελαιόλαδο και στέβια που ενυδατώνουν σε βάθος και λειαίνουν τα χείλη. 
Λ.Τ. : 4,90€ / 5,4γρ 

Ρόδι Αντιοξειδωτική Θεραπεία Χειλιών-Με γεύση Ρόδι 

Θεραπεία χειλιών με εκχυλίσματα από ρόδι, φύλλο ελιάς, πράσινο τσάι και λάδι αγριοτριανταφυλλιάς για ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και προστασία από τις ελεύθερες ρίζες. Με φυσικό κερί μέλισσας, βούτυρο κακάο, βιολογικό βούτυρο καριτέ, βιολογικό ελληνικό ελαιόλαδο και στέβια για αποτελεσματική ενυδάτωση και ανακούφιση των χειλιών. Αφήνει ένα απαλό ροζ χρώμα και χαρίζει λεία, ενυδατωμένα και λαμπερά χείλη.
Λ.Τ. : 4,90€ / 5,4γρ 

Σοκολάτα Μαλακτική Θεραπεία Χειλιών -Με γεύση Σοκολάτα

Μαλακτική θεραπεία χειλιών με βιολογικό λάδι καρύδας και λάδι ηλίανθου, που ενυδατώνει σε βάθος που προσφέρει βελούδινη υφή στα χείλη. Περιέχει φυσικό κερί μέλισσας, βιολογικό ελληνικό ελαιόλαδο, στέβια και συνδυασμό από βούτυρο κακάο και καριτέ για βαθιά ενυδάτωση και προστασία από την ξηρότητα.Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα καρυδιού που προσφέρει αντιμικροβιακές και αντιικές ιδιότητες αποτρέποντας την επιμόλυνση των σκασμένων χειλιών. Διαθέτει απαλό χρώμα για ακόμη πιο λαμπερό αποτέλεσμα. 
Λ.Τ. : 4,90€ / 5,4γρ 

Καρύδα SPF15 Θεραπεία Χειλιών -Με γεύση Καρύδα

Θεραπεία χειλιών που προσφέρει αντηλιακή προστασία καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, εμπλουτισμένη με βιολογικό λάδι καρύδας που ενυδατώνει σε βάθος. Τα εκχυλίσματα καλέντουλας και σύμφυτου παρέχουν αντιφλεγμονώδη και επουλωτική δράση. Ο ισχυρός συνδυασμός από φυσικό κερί μέλισσας, βιολογικό ελληνικό ελαιόλαδο και στέβια προφυλάσσει τα χείλη και αυξάνει την ελαστικότητά τους. Το βούτυρο κακάο και το βιολογικό βούτυρο καριτέ λειαίνει και απαλύνει τα χείλη. Ιδανικό για την παραλία, καθώς και για καλοκαιρινές και χειμερινές δραστηριότητες.
 Λ.Τ. : 5,90€ / 5,4γρ

Απλά τα έχω ερωτευτεί,υπάρχουν παντού στην τσάντα μου,στο γραφείο μου,στην καθημερινότητα μου.Αν θέλεις κι εσύ να νιώσεις την εμπειρία μπορείς να τα προμηθευτείς από τα καταστήματα της Fresh Line καθώς επίσης και από επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά

Με αγάπη
Cleo

Share:

2 σχόλια :

  1. Μόλις μου τελειώσει αυτό που έχω, το επόμενο lip balm θα είναι από την fresh line. Νομίζω για την περίπτωση μου θα μου ταιριάξει το μέλι. Τη σοκολάτα την αποφεύγω για ευνόητους λόγου.... Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτα θα σε ξετρελάνει με το άρωμα του,τόσο που θα σου έρχεται να το φας και μετά θα το λατρέψεις όταν διαπιστώσεις πόσο αποτελεσματικό είναι ..Τα φιλιά μου !!

      Διαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes