Αποχαιρετώντας το καλοκαίρι μου με Beauty tips από το OrganicBrands

Ο καιρός σήμερα είναι μουντός μάλλον πάει για βροχή, οι άνθρωποι περπατούν βιαστικά στους δρόμους θέλοντας να φτάσουν γρηγορότερα στον προορισμό τους και να αποφύγουν το ξέσπασμα του καιρού. Οι ζακετούλες, οι μπαλαρίνες καθώς και τα αθλητικά έχουν την τιμητική τους, που και που βλέπεις κάποιους πιο προνοητικούς να κρατούν την ομπρέλα τους.

Βλέποντας αυτές τις εικόνες και νιώθοντας αυτή την μικρή ψύχρα του φθινοπώρου θέλησα να βάλω σε τάξη τις σκέψεις μου και τα καλοκαιρινά μου, να αποχαιρετήσω το καλοκαίρι μου με το ντελικάτο άρωμα του γιασεμιού και το εξωτικό άρωμα καρύδας. Το γιασεμί με συντρόφευε στα καλοκαιρινά βράδια μου σκορπίζοντας στον αέρα το μοναδικό του άρωμα, ενώ το άρωμα καρύδας έδινε το στίγμα του ότι το καλοκαίρι ήταν παντού.

Μπορεί το γιασεμί να μην αντέχει τις κρύες νύχτες του χειμώνα, όμως το αγαπημένο μου λάδι καρύδας έχει αντοχές και το μόνο που αλλάζει είναι η μορφή του από ρευστή γίνεται στερεή αλλά διατηρεί τις μοναδικές ιδιότητες του. Έτσι τις παγερές μέρες και νύχτες του χειμώνα θα με ζεσταίνει γλυκά θυμίζοντας μου το καλοκαίρι μου.

Το λάδι καρύδας Jason το γνώρισα στο Beauty Box που κυκλοφόρησε το Organic Brands στις αρχές του καλοκαιριού και εθίστηκα μαζί του και όχι μόνο μαζί του αλλά και με το Organic Brands

Το Organic Brands είναι ένα αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα με φυσικά και πιστοποιημένα προϊόντα στην Ελλάδα και ίσως ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης.

Μία ομάδα νέων ανθρώπων αποφάσισαν να συνεργαστούν και να επενδύσουν στην χώρα μας και ειδικά τώρα που οι καιροί είναι δύσκολοι για νέα ξεκινήματα. Όμως όταν αγαπάς και πιστεύεις σ΄ αυτό που κάνεις στο τέλος το όνειρο σου γίνεται πραγματικότητα αρκεί να μην εγκαταλείψεις. Κάποιες φορές χρειάζονται και οι αναποδιές  για να μαθαίνουμε και να γινόμαστε πιο σοφοί. Έτσι λοιπόν αυτή η ομάδα σε πείσμα των καιρών κατάφερε να δημιουργήσει ένα αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Ταξιδεύουν, δοκιμάζουν και ανακαλύπτουν φυσικά & βιολογικά καλλυντικά από αναγνωρισμένες εταιρείες όλου του πλανήτη στις καλύτερες τιμές της αγοράς για να σου προσφέρουν φυσικά & οργανικά πιστοποιημένα καλλυντικά, που αποτελούνται από 100% φυσικά συστατικά, χωρίς χρήση parabens ή άλλων επιβλαβών ουσιών, χωρίς συνθετικές χρωστικές και συνθετικά αρώματα.

Οι πρώτες ύλες δεν προέρχονται από ορυκτέλαια ή γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.Tα προϊόντα που διαθέτουν παράγονται με διαδικασίες και μεθόδους φιλικές προς το περιβάλλον, χωρίς να γίνονται πειράματα σε ζώα!

Η περιήγηση στις σελίδες του είναι μια απόλαυση γιατί εκτός των  αξιόλογων προϊόντων που θα βρεις και τις εκπληκτικές τιμές τους, σου προτείνουν beauty tips για το κάθε προϊόν ξεχωριστά.

Για να γνωρίσεις επίσης τα προϊόντα ακόμη πιο οικονομικά κάθε μήνα σχεδόν κυκλοφορεί ένα Beauty Box με full size προϊόντα, παρακαλώ, με κόστος που κυμαίνεται από 20€ -25€ αναλόγως των προϊόντων που περιέχει και το πιο σημαντικό δεν έχει μεταφορικά έξοδα.

Όπως λένε,τα Try Me Kit παρέχονται στους πελάτες μας σε τιμές κάτω του κόστους και είναι το δικό μας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που επιλέγετε εμάς για τις αγορές σας! Δες εδώ τι έχουν διαλέξει για σένα,4 Full Size που θα λατρέψεις!

Παρακάτω σου έχω μερικά Beauty Tips που διάβασα στις σελίδες του Organic Brands και αφορούν το λάδι καρύδας και βέβαια τα εφάρμοσα, το αποτέλεσμα εκπληκτικό. Δεν αποχωρίζομαι πλέον το λάδι καρύδας είναι το απόλυτο καλλυντικό και δεν πρέπει να λείπει από το μπουντουάρ σου και όλα αυτά τα οφείλω στο Organic Brands,ομολογώ ήταν η καλύτερη ανακάλυψη μου στο χώρο της ομορφιάς.

Για το σώμα: 
Για καλύτερα αποτελέσματα εφαρμόστε σε ελαφρά υγρή επιδερμίδα μετά το μπάνιο ή το ντουζ. 

Για τα σκληρά σημεία, τα χείλη και τα νύχια: 
Τρίψτε μια μικρή ποσότητα στις περιοχές που χρειάζονται άμεση ενυδάτωση.

Για τα ατίθασα μαλλιά: 
Αφού λούσετε, στεγνώσετε και φορμάρετε τα μαλλιά σας, τρίψτε στις παλάμες σας μια μικρή ποσότητα και περάστε απαλά τα μαλλιά σας. 

Για ξηρά και κατεστραμμένα μαλλιά: 
Πριν το λούσιμο, δουλέψτε μια μικρή ποσότητα στις λεπτές, εύθραυστες και κατεστραμμένες άκρες των μαλλιών σας. Αφήστε το για μισή ώρα και έπειτα λουστείτε χρησιμοποιώντας ένα μη-ενυδατικό σαμπουάν και ζεστό νερό.

Tips: 
Peeling με ΚΑΡΥΔΑ - ΚΑΝΕΛΑ - ΖΑΧΑΡΗ - Το μυστικό για λαμπερή μεταξένια επιδερμίδα!

Σας προτείνουμε ένα εξωτικό peeling που θα ταξιδέψει τις αισθήσεις σας...

Θα χρειαστείτε:

2 κ.σ βούτυρο καρύδας - coconut butter oil
2 κ.σ σιμιγδάλι χοντρό
1 κ.σ ζάχαρη
1 κ.γ κανέλα

1 με 2 φορές την εβδομάδα, ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας, βοηθά την επιδερμίδα να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και να αναδείξει τη χαμένη λάμψη της.

ΠΡΟΣΩΠΟ 

Ενυδατική λοσιόν
Απλώστε στο πρόσωπο και στο σώμα μετά το καθημερινό ντούς.Θα ενυδατώσει το δέρμα σας εξαιρετικά αφήνοντας το απαλό λαμπερό και διακριτικά αρωματισμένο. 

Ξεβαφτικό ματιών και όχι μόνο...
Το λάδι καρύδας είναι αποτελεσματικό ξεβαφτικό μακιγιάζ προσώπου και ματιών. Μία φυσική πηγή ενυδάτωσης και απαλής προστασίας, ακόμα και για ευαίσθητα μάτια, που χρειάζονται ήπιο καθαριστικό.
Ρίξτε λίγες σταγόνες έλαιο καρύδας σε ένα βαμβάκι και περάστε απαλά πάνω απο την επιδερμίδα για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ.

Scrub
Aνακατέψτε λάδι καρύδας με λεπτό αλάτι ή ζάχαρη και θα έχετε ένα φανταστικό προϊόν απολέπισης.

Ορός νύχτας
Απλώστε μερικές σταγόνες στο πρόσωπο και κάντε μασάζ κάθε βράδυ μετά τον καθαρισμό.
Ενυδατική και αντιβακτηριδιακή μάσκα
Ανακατέψτε έλαιο καρύδας με μέλι και στη συνέχεια απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπο για 15 λεπτά. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

ΧΕΙΛΗ
Λοσιόν για σκασμένα χείλη
Τα σκασμένα χείλη προέρχονται συνήθως είτε από τις κακές καιρικές συνθήκες που τα ταλαιπωρούν, είτε από δικές μας κακές συνήθειες, όπως το γλύψιμο ή το δάγκωμα των χειλιών. Το λάδι καρύδας είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος να τα ενυδατώσετε άμεσα και να φέρεται πίσω τη ζωή στο χαμόγελό σας! Αλείψτε μία γενναία ποσότητα στα χείλη και αφήστε να την απορροφήσουν.

Lip Balm
Βάλτε λίγο λάδι καρύδας στην κατάψυξη για να γίνει στέρεο και απλώνετε λίγο στα χείλη όταν είναι σκασμένα.

Κάπως έτσι αποχαιρέτησα το καλοκαίρι μου με άρωμα καρύδας, ένα ματσάκι γιασεμιά και με μια κρυφή ματιά στο συρτάρι των αναμνήσεων που είναι γεμάτο με γαλάζια όνειρα.


Love,Cleo.. ♡
Share:

2 σχόλια :

  1. Συμφωνώ σε όλα!! Και μένα είναι αγαπημένο eshop και είναι και πολύ εξυπηρετικοί!! Το κουτάκι του καλοκαιριού το είχα πάρει και εγώ και αυτό το βούτυρο καρύδας είναι ότι καλύτερο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς,ότι έχω πάρει από το Organic Brands είναι εξαιρετικό!Σ΄ευχαριστώ πολύ για την ανάγνωση :)

      Διαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes