Με εξωτικό άρωμα καλοκαιριού το Beauty Box June by Organicbrands

Πρόσφατα ψάχνοντας στον διαδικτυακό κόσμο για προσφορές και οικονομικά προϊόντα ανακάλυψα τυχαία το ηλεκτρονικό κατάστημα Organic brands το οποίο σου παρέχει εκτός από άψογη εξυπηρέτηση,φυσικά και πιστοποιημένα οργανικά καλλυντικά.
Την αγάπη μου για τα οργανικά προϊόντα την ξέρεις ήδη, άρα για μένα ήταν πειρασμός να δοκιμάσω νέα προϊόντα και να μοιραστώ μαζί σου την εμπειρία μου.
Στόχος τους είναι να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σου και να είναι πάντα η πρώτη σου επιλογή όταν πρόκειται για τις αγορές καλλυντικών μέσω διαδικτύου.
Το organicbrands.gr σου προσφέρει φυσικά και οργανικά πιστοποιημένα καλλυντικά, που αποτελούνται από 100% φυσικά συστατικά,χωρίς χρήση parabens ή άλλων επιβλαβών ουσιών,χωρίς συνθετικές χρωστικές και συνθετικά αρώματα. Οι πρώτες ύλες δεν προέρχονται από ορυκτέλαια ή γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.
Ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα διάλεξα το Beauty Box June ένα εξωτικό κουτάκι ομορφιάς με 5 full size οργανικά προϊόντα  και με κόστος μόνο 20€ παρακαλώ.
Χωρίς δεύτερη σκέψη και με το πάτημα ενός κουμπιού το πολυπόθητο και άκρως καλοκαιρινό κουτάκι με άρωμα καρύδας έγινε δικό μου.
Έλα να σε ξεναγήσω στα εξωτικά και μυρωδάτα μονοπάτια του και να μου πεις αν η αγορά μου με δικαίωσε.





Διάφορα δείγματα γνωριμίας με περισσότερα οργανικά προϊόντα
Αν θέλεις να κάνεις δικό σου αυτό το εξωτικό κουτάκι κάνε απλά click click εδώ και έλα ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι σου γιατί όπως ξέρεις καλοκαίρι χωρίς άρωμα καρύδας δεν υπάρχει.

Love,Cleo
Share:

4 σχόλια :

  1. Δεν ήξερα ότι βγάζει κουτάκι και το organic brands! Οι επιλογές του συγκεκριμένου δείχνουν εξαιρετικές! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόσφατα το ανακάλυψα και πραγματικά έμεινα πολύ ικανοποιημένη.Φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Είναι τέλειο, το πήρα και εγώ και έχει πολύ ωραία προϊόντα!!! Μπορείς να διαβάσεις το review που έκανα στο blog μου!! http://veganbeautyandlifestyle.blogspot.gr/2016/06/organicbrandsunboxing.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τα χαρείς πράγματι εξαιρετικά προϊόντα!Θα χαρώ πολύ να διαβάσω το review σου!

      Διαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes