Brandy Σουαρέ - Η ποδηλάτισσα

Το τραγούδι της ημέρας,γιατί μου δημιουργεί ένα αίσθημα χαράς και αισιοδοξίας και γενικά μ΄αρέσουν τα τραγούδια της συγκεκριμένης μπάντας γιατί οι στίχοι των τραγουδιών είναι εμπνευσμένοι από απλά, καθημερινά χαρούμενα αλλά κ αστεία πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας και βέβαια τρελαίνομαι για ρυθμούς Swing, Jazz, Funk, Soul, Latin, Blues.

Λίγα λόγια για τους δημιουργούς του…Πασίγνωστα τραγούδια σε ρυθμούς Swing, Jazz, Funk, Soul, Latin, Blues και ότι άλλο προκύψει βγαλμένο από την μουσική φαντασία τους, με σκοπό την ολοκληρωτική μεταμφίεση!

Μας συστήθηκαν ως UnderCover και δημιουργήθηκαν τον χειμώνα του 2012 από αξιόλογους μουσικούς με μεγάλη πορεία στον χώρο και συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες. Κάπου εκεί άρχισαν να μπλέκονται ο Χιώτης και ο Πλέσσας με τον Stevie Wonder, η Caro Emerald να κάνει παρέα με την Τζένη Βάνου και στο βάθος ο Nat King Cole να χαμογελάει…Το συγκρότημα έχει έδρα το Βόλο και από εκεί ξεκίνησαν να παίζουν και να εδραιώνουν τη θέση τους με επιτυχημένες εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, έχοντας μοιραστεί την σκηνή με τους Boogie Belgique, Wedding Singers, Penny & The Swingin’ Cats, Μαρίζα Ρίζου κ.α..

Κάθε τους ζωντανή εμφάνιση αποτελεί και μια μουσική έκπληξη για τα αυτιά και τα μάτια των θεατών, αφού προσφέρουν αγαπημένα τραγούδια με ένα τελείως διαφορετικό περιτύλιγμα. 

Ύστερα από 3 χρόνια επιτυχημένης πορείας,κλείνουν τον κύκλο τους σαν UnderCover και αλλάζουν το όνομα τους σε Brandy Σουαρέ. Απολαύστε τους ..!
Με αγάπη,Cleo.. ♡
Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes