Enjoy the Feeling with Pure Philosophy

Υπάρχουν κάποια προϊόντα που όταν τα γνωρίσεις γίνονται αγαπημένα σου για πάντα.Δεν μπορείς να στερηθείς την μυρωδιά τους,την αίσθηση που αφήνουν στο δέρμα σου και την αγνότητα των συστατικών τους.Γι αυτά τα προϊόντα θα σου μιλήσω σήμερα,για προϊόντα ομορφιάς που ήρθαν να μείνουν και να μπουν επάξια στην λίστα των αγαπημένων μου.

Σ΄αυτό το blog σπάνια θα δεις post με τα αγαπημένα του μήνα γιατί δεν γίνεται κάθε μήνα να έχω αγαπημένα, ότι αγάπησα υπάρχει και μένει για πάντα και δύσκολα το αλλάζω.Υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις που όμως δεν αλλάζουν τον κανόνα απλά τον εμπλουτίζουν και τον επιβεβαιώνουν.
Τα παραπάνω προϊόντα εμπλούτισαν την λίστα των αγαπημένων μου και συγκαταλέγονται  στο πάνθεον της ομορφιάς.Μεταξένιες υφές και μαγευτικές μυρωδιές που εναρμονίζουν το σώμα και το νου με τα αγνά συστατικά τους δίνοντας έτσι μια άλλη αίσθηση στην καθημερινή μου περιποίηση.

Sempre Viva Natural products-Χειροποίητο σαπούνι
SempreViva το χρυσαφί λουλούδι της ελληνικής υπαίθρου και ειδικά στα Κύθηρα που είναι πάντα ανθισμένο!Συμβολίζει την αιώνια αγάπη και συνδέεται με τον μύθο του Πάρη και της ωραίας Ελένης.Το κίτρινο λουλούδι πήρε από την ιταλική λέξη, «sempre» που σημαίνει πάντα και τη μετοχή του ρήματος, «vivere» που σημαίνει ζω, δηλαδή σε ελεύθερη μετάφραση ζωντανό για πάντα....
Η Sempre Viva είναι μια ελληνική σειρά φυσικών προϊόντων από την BALU S.A,εμπνευσμένη από το φυτό των Κυθήρων που σημαίνει ομορφιά που μένει για πάντα!

Από την συγκεκριμένη σειρά γνώρισα το χειροποίητο σαπούνι,ένα μικρό αριστούργημα,είναι φτιαγμένο από μέλι και χαμομήλι δίνοντας σου απλόχερα τις μαλακτικές και ενυδατικές του ιδιότητες ενώ με το γλυκό του άρωμα ισορροπεί το πνεύμα με το σώμα σου και τα πάντα βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία.
Pure Philosophy AGNOTIS “Youth and Nature”- Face Milk 200ml
Όλη η φιλοσοφία της αγνότητας και της καθαρότητας κλεισμένη μέσα σ΄ένα μπουκάλι έτοιμη να την ανακαλύψεις και να γίνει ο συνοδοιπόρος της ομορφιάς σου.Καθαρή επιδερμίδα σημαίνει το μεγαλείο της ομορφιάς γιατί όλα ξεκινούν με αφετηρία ένα καθαρό πρόσωπο και πάντα εκεί καταλήγουν.
Όλη η ομορφιά,η φρεσκάδα και λάμψη χαρακτηρίζονται από την καθαρότητα ενός προσώπου.Πάνω σ΄ένα καθαρό πρόσωπο χτίζεται ένα τέλειο μακιγιάζ,Όπως ένα σπίτι για να χτιστεί χρειάζεται γερά θεμέλια.Σου το έχω ξαναπεί πως πρέπει να δίνεις προτεραιότητα στα προϊόντα περιποίησης και ειδικά σ΄αυτά που καθαρίζουν την επιδερμίδα σου.Πίστεψε με το δέρμα σου θα σε ευγνωμονεί και θα στο ανταποδώσει με την λάμψη του και την βελούδινη υφή του.
Σ΄αυτό θα σε βοηθήσει το αναζωογονητικό γαλάκτωμα AGNOTIS “Youth and Nature” ένα προϊόν κατάλληλο για την ομοιοπαθητική που έχει τριπλή δράση αναζωογονεί, καθαρίζει και ενυδατώνει το δέρμα.
Γιατί η Pure Philosophy βασίζεται στην ολιστική ομορφιά,πιστεύει δηλαδή ότι οι καλές διατροφικές συνήθειες,η συστηματική άσκηση,η επιστροφή στη φύση,ο επαρκής ύπνος και η φροντίδα του προσώπου και του σώματος μας με οργανικά προϊόντα,θα πρέπει να γίνουν μέρος της καθημερινότητας μας..Όλα τα προϊόντα τους είναι δερματολογικά ελεγμένα και δεν δοκιμάζονται σε ζώα.
Απλώνεις το Face milk στο πρόσωπο και στο λαιμό,κάνεις απαλό μασάζ μέχρι να εισχωρήσει και στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας σου και την περιττή ποσότητα την αφαιρείς μ΄ένα βαμβάκι που έχεις εμποτίσει με την AGNOTIS “Youth and Nature” λοσιόν.

Pure Philosophy AGNOTIS “Youth and Nature”- Face Lotion -200ml
Για να έχεις σωστό αποτέλεσμα στον καθαρισμό του προσώπου σου η Lotion έχει τον τελευταίο και τον πιο σημαντικό ρόλο.Αφαιρεί τα υπολείμματα του γαλακτώματος,επαναφέρει το PH της επιδερμίδας στα κανονικά επίπεδα,συσφίγγει τους πόρους,σφραγίζει την υγρασία του δέρματος και βοηθά στην ευκολότερη εισχώρηση των προϊόντων ενυδάτωσης (serum,κρέμες ημέρας κλπ).Το σπουδαιότερο είναι ότι έχει αντιμικροβιακές δράσεις με αποτέλεσμα να προστατεύει το δέρμα από μολύνσεις.
Η Pure Philosophy AGNOTIS “Youth and Nature” Face Lotion είναι μη αλκοολούχα,κατάλληλη για ομοιοπαθητική,για ευαίσθητα δέρματα και για κάθε τύπο δέρματος που εκτίθεται στο σύγχρονο τρόπο ζωής.
Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για να αφαιρέσεις τυχόν υπολείμματα από το γαλάκτωμα σου αλλά και κατά την διάρκεια της μέρας για έξτρα ενυδάτωση και προστασία απλά ψεκάζοντας στο πρόσωπο σου και αφήνοντας το στις ευεργετικές της ιδιότητες.Απλά θα την λατρέψεις.

Ventus Beaute Aromatherapy-Hand Cream
Τα προϊόντα Ventus Beaute Aromatherapy δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις αφού σου τα είχα γνωρίσει εδώ Την συγκεκριμένη κρέμα χεριών με calendula και almond oil δεν την είχα δοκιμάσει κι έχω να σου πω ότι εκτός από τις ευεργετικές της ιδιότητες σε ότι αφορά την περιποίηση των χεριών μου το άρωμα της κάθε φορά που την χρησιμοποιώ με συνεπαίρνει και με ταξιδεύει γλυκά.Επίσης δεν διστάζω να σου πω ότι μερικές φορές λειτουργεί και ως μέσο ηρεμίας από στρεσογόνες καταστάσεις.Αρκεί να την μυρίσεις...

Ευχαριστώ πολύ το ηλεκτρονικό κατάστημα mybeautybox.gr για την ευκαιρία που μου έδωσε να γνωρίσω προϊόντα αξιόλογων ελληνικών Εταιρειών.
To mybeautybox.gr είναι ένα e-shop με εξειδικευμένα προϊόντα ομορφιάς στόχος τους είναι κάθε γυναίκα να νιώσει μοναδική,ξεχωριστή & να δημιουργήσει τη δική της ρουτίνα ομορφιάς,όπως κάθε celebrity!
Εκτός από τα μοναδικά τους προϊόντα που τα επιλέγουν πολύ προσεκτικά έχουν και την υπηρεσία του κουτιού mybeautybox. Mε προϊόντα ομορφιάς & lifestyle που έρχεται στην πόρτα σου κάθε σεζόν, έχειs την ευκαιρία να δοκιμάσεις τουλάχιστον 5 προϊόντα σε full ή travel size σε προνομιακή τιμή, ώστε να αποφασίσεις αν σου ταιριάζουν,χωρίς να έχεις ξοδέψει άσκοπα μία περιουσία.

Αν είσαι εθισμένη στην ομορφιά τότε βρίσκεσαι στο σωστό e-shop !

Και για το τέλος σου έχουμε μια πολύ όμορφη έκπληξη,σε συνεργασία με το αγαπημένο mybeautybox διοργανώνουμε διαγωνισμό ομορφιάς και λάμψης και χαρίζουμε σε μια τυχερή ένα υπέροχο σετ προϊόντων και περιλαμβάνει τα εξής:

1.Sempre Viva Natural products-Χειροποίητο σαπούνι

2.Pure Philosophy AGNOTIS “Youth and Nature”- Face Milk 200ml

3.Ventus Beaute Aromatherapy-Hand Cream

Εσύ δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα και να επιστρέψεις εδώ την 16/11/2016 για να δεις αν είσαι η τυχερή.

Όροι συμμετοχής:

1.Like στην σελίδα mybeautybox.gr

2.Like στην σελίδα Pretty Woman Beauty

3.Κοινοποίησε την φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρεις εδώ ή εδώ

4.Γίνε μέλος στο Blog Pretty Woman Beauty (προαιρετικά)

(Στην κάτω δεξιά πλευρά βρίσκεται ένα γαλάζιο κουτάκι το πατάς ακολουθείς τα βήματα που σου ζητάει και γίνεσαι μέλος)

5.Άφησε τα στοιχεία σου στην φόρμα συμμετοχής

Επίσης αν δεν έχεις Facebook μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή αφήνοντας τα στοιχεία σου στην φόρμα του διαγωνισμού.

Ευχαριστώ θερμά τον χορηγό επικοινωνίας:
 http://www.e-contest.gr
  
Ο διαγωνισμός λήγει 15/11/2016 στις 23:59
H τυχερή θα ανακοινωθεί μέσω του blog Pretty Woman Beauty  16/11/2016
Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός μόνο για την Ελλάδα.
Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν συμπληρώσει 18ο έτος της ηλικίας τους.

Ευχαριστώ θερμά το mybeautybox.gr για την  ευγενική προσφορά του !

Καλή επιτυχία,beauty.. ♡

α)Αποτελέσματα διαγωνισμού

Σας ευχαριστώ όλους θερμά για την μεγάλη και ξεχωριστή συμμετοχή σας με κάνετε πολύ χαρούμενη και είμαι πανέτοιμη για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.Το τυχερό μας κορίτσι είναι η Μιρέλα Αντωνιάδου η οποία κερδίζει το απόλυτο υπέροχο σετ προϊόντων ομορφιάς το οποίο είναι μια ευγενική χορηγία του αγαπημένου μας mybeautybox.gr που επίσης ευχαριστώ θερμά!

Μιρέλα μου σ΄ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σου,τα συγχαρητήρια μου και να είσαι πάντα τυχερή σε παρακαλώ στείλε μου τα στοιχεία σου για την αποστολή του δώρου σου στο e-mail kleoroumpi@yahoo.gr.Όσο για σένα που δεν κέρδισες μην μου στενοχωριέσαι σε λίγες μέρες κάτι πολύ όμορφο έρχεται ....γι αυτό μην χαθείς ...♡
Share:

6 σχόλια :

  1. 🎈🎈🎈✴✴✴❤❤❤💎💎💎💜💜💜⭐🎀⭐🎀⭐🎀⭐♥♥♥👑👑👑 Σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για το διαγωνισμό που κάνετε !!! Το δωράκι που μας προσφέρετε είναι καταπληκτικό! !!! Ελπίζω να μου χαμογελάσει η τύχη και να το αποκτήσω !!! Το θέλω πάρα πολύ !!! 👑👑👑♥♥♥⭐🎀⭐🎀⭐🎀⭐💜💜💜💎💎💎❤❤❤✴✴✴🎈🎈🎈

    fb βαλεντινα παπα
    gfc avapimou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελειαααααααααααα!!!Ευχαριστουμε πολυ για το καταπληκτικο δωρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5.11.16

    Τελειοο δώροοοοο το θέλω πολυυυυ ��

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θαυμάσιο δώρο!! Ευχαριστούμε πολύ!! Facebook: Πετρούλα Φιλίππου - GFC: phaos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes