Spa of the World η νέα ιδανική σειρά για καθημερινή απόλαυση από την The Body Shop

H The Body Shop με τη σειρά περιποίησης σώματος Spa of the World  σας φέρνει τα πιο πολύτιμα αρχαία τελετουργικά ομορφιάς από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Τώρα μπορείτε να μετατρέψετε το μπάνιο σας στο καλύτερο spa του κόσμου.Μία σειρά τελειοποιημένη από αιώνες σοφίας. Ανακαλύψτε τα πιο αγνά φυσικά συστατικά, τη μοναδική υφή και το ντελικάτο άρωμα προϊόντων που περιλαμβάνουν από καθαριστικές μάσκες σώματος, αισθησιακά και πολυτελή έλαια, φυσικά απολεπιστικά σώματος έως μεταξένια απαλές κρέμες σώματος.

Η σειρά Spa of the World σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε σε μία εμπειρία spa – απόδραση, χαλάρωση, αναζωογόνηση και αγνή απόλαυση. Μετατρέψτε το μπάνιο σας σε ένα χώρο απόλαυσης γεμάτο με επαγγελματικής ποιότητας προϊόντα που διαθέτουν μοντέρνα και κομψή συσκευασία και θα σας προσφέρουν καθημερινή φροντίδα με πολύτιμα συστατικά και μοναδικά αρώματα που θα σας μεταφέρουν μέσα σε δευτερόλεπτα σε μακρινούς προορισμούς

Η Vanda Serrador, Facialist & Body Care Expert για τη The Body Shop αναφέρει,“Η καθημερινή φροντίδα είναι το νούμερο ένα κανόνας μου για τη ζωή, καθώς θεωρώ ότι είναι σημαντικό το σώμα και το πνεύμα να βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία.Αυτό είναι κάτι που προτείνω σε όλους τους πελάτες μου προκειμένου να τους βοηθήσω με τα καθημερινά τους άγχη.Είναι σημαντικό να αφιερώνετε χρόνο στην αναζωογόνηση του κουρασμένου σώματος. Αφιερώστε χρόνο για απολέπιση, βαθύ καθαρισμό και μασάζ.Τα τονωτικά οφέλη που προσφέρει η σειρά προάγουν τη χαρά και τη ζωντάνια για μία ολοκληρωτικά αναζωογονητική εμπειρία σώματος και πνεύματος.Η σειρά Spa of the World είναι ιδανική για καθημερινή απόλαυση.”

Δελτίο τύπου The Body Shop

Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes