Με την Wet n Wild έχεις πλήρη πρόσβαση στην ομορφιά

Ενώ έξω έχει αρχίσει να νυχτώνει και το κρύο αρχίζει να γίνεται πιο τσουχτερό,ονειροπολώ το Los Angeles αναζητώντας τον ήλιο που τόσο πολύ μου έχει λείψει, τους αστέρες, το όνειρο,τις τάσεις και τα χρώματα. Αφορμή για την ονειροπόληση στάθηκε η Wet n Wild μια αξιόλογη Εταιρεία καλλυντικών η οποία προέρχεται από την πόλη των αγγέλων και έχω ενθουσιαστεί με τα προϊόντα της.

Υποστηρίζει πως η ομορφιά πρέπει να είναι προσιτή σε όλες τις γυναίκες και πως δεν έχει σχέση η ηλικία,η εθνικότητα και το κοινωνικό status και πως κάθε γυναίκα πρέπει να έχει πλήρη πρόσβαση στην ομορφιά.

Γι αυτό από το 1979, εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο έχουν εμπιστευτεί το brand Wet n Wild για καλλυντικά με ποιότητα και κύρος και κυρίως προσιτή τιμή.

Η Wet n Wild από το 1999 εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την εταιρεία Skouras Cosmetics η οποία εισάγει προμηθεύει την ελληνική αγορά με πρωτότυπα προϊόντα καλλυντικών και είδη δώρων. Οι τιμές των προϊόντων της εταιρίας Skouras Cosmetics βρίσκονται σε πλήρη αρμονία με τις τιμές του εξωτερικού. Τα προϊόντα τα βρίσκει κανείς στα περισσότερα καταστήματα καλλυντικών της Αμερικής, της Ευρώπης και της Ασίας.

Γι αυτό όταν η Εταιρεία Skouras Cosmetics μου εμπιστεύτηκε τα προϊόντα της σκέφτηκα πως ήταν ευκαιρία να την γνωρίσω αφού όλο και περισσότερες γυναίκες ορκίζονται στο όνομα της Wet n Wild

Έτσι σήμερα αποφάσισα να σου  μιλήσω για τέσσερα εκπληκτικά προϊόντα που  έβαλαν χρώμα και λάμψη στο μακιγιάζ μου. 

Μ' ένα  βαθύ κόκκινο χρώμα, ξεκινάω την αφήγηση μου, το οποίο είναι  έτοιμο να ξεσηκώσει όλες σου τις αισθήσεις να σε κινητοποιήσει και να σε βάλει και πάλι στους έντονους ρυθμούς βγάζοντας σε έτσι από την χειμερία νάρκη του χειμωνιάτικου τοπίου.Να σε βάλει στο παιχνίδι του φλερτ, της διεκδίκησης και του έρωτα. Nα βάλεις πάλι εκείνο το ξεχασμένο κοντό μαύρο σου υπέροχο φόρεμα και να βάψεις τα χείλη σου με το αγαπημένο  Color Icon Lip Liner Pencil, το οποίο γράφει υπέροχα στα χείλη και μπορεί να φορεθεί είτε μόνο του είτε με το εκπληκτικό κραγιόν Silk Finish, που χάρη στα μαλακτικά συστατικά του με βιταμίνες Α & Ε και Aloe Vera, στη μεγάλη διάρκεια και την έντονη χρωματική απόδοση θα σε στέψει Βασίλισσα της βραδιάς. Πίστεψε με δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλα κραγιόν πανάκριβων εταιρειών και βέβαια μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε διάφορες χρωματικές αποχρώσεις.
Το τρίτο προϊόν στην σειρά που θα απογειώσει την εμφάνιση σου είναι το ProLine Felt Tip Eyeliner  σε μορφή στυλό το οποίο είναι πάρα πολύ εύκολο στη χρήση του καθώς έχει μαλακιά μύτη μαρκαδόρου και σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο για να γράψεις όπως εσύ θέλεις.

Επίσης δεν μουτζουρώνει,διαρκεί πολύ και μπορείς να δημιουργήσεις λεπτές ή έντονες γραμμές  και μ΄αυτόν τον τρόπο μπορείς να έχεις ένα διακριτικό ή δραματικό αποτέλεσμα δηλαδή όποιο style σου αρέσει και μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο αποχρώσεις  (μαύρο ή καφέ).


Για το τέλος σου έχω το πιο αγαπημένο μου προϊόν που είναι η Lash-O-Matic! Fiber Mascara Extension Kit, τρία σε ένα, με τρία βήματα έχεις το εφέ ψεύτικης βλεφαρίδας στα μάτια σου.

Αυτό οφείλεται στο ότι αγοράζοντας ένα κιτ με μια μάσκαρα και μια άλλη μικρότερη με μικρο ίνες και ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα, αμέσως έχεις στις βλεφαρίδες σου μάκρος, τις κάνει  να δείχνουν πιο πυκνές, δίνοντας στο βλέμμα ένα τρισδιάστατο αποτέλεσμα.

1. Άπλωσε μάσκαρα (μαύρο σωληνάριο) – λειτουργεί ως βάση στις βλεφαρίδες και τις υγραίνει

2. Άπλωσε ίνες (λευκό σωληνάριο) – κολλάνε πάνω στις βλεφαρίδες και προσθέτουν όγκο και πάχος!

3. Άπλωσε πάλι μάσκαρα (μαύρο σωληνάριο) – σταθεροποιεί τις ίνες και δίνει περισσότερο όγκο και πάχος


Το αποτέλεσμα, εκπληκτικό, έτοιμη να καταπλήξεις τα πλήθη με όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω σου και το ερώτημα να πλανάται στον αέρα η Wet n Wild τηρεί τις υποσχέσεις της ;

H Wet n Wild τηρεί τις υποσχέσεις της και τις κάνει πράξη δίνοντας σε κάθε γυναίκα το προνόμιο να νιώσει μοναδική και όμορφη με καλλυντικά που έχουν κύρος, ποιότητα, προσεγμένα συστατικά και ασυναγώνιστες τιμές.

Γιατί κάθε γυναίκα είναι μοναδική και ξεχωριστή. Εσύ !

Την Εταιρεία λοιπόν Wet and Wild μπορείς να τη βρεις στη σελίδα τους στο facebook , στο instagram και στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα .

Σε φιλώ, Cleo..♡

Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes