Πριν μερικές μέρες έφθασε στην πόρτα μου ένα πανέμορφο κουτάκι Cherrybox γεμάτο με προϊόντα που θυμίζουν, δείχνουν και μυρίζουν αγάπη. Το αγαπημένο Cherrybox έχοντας εισπράξει την αγάπη μας στα 4 χρόνια λειτουργίας του θέλησε, διαλέγοντας τον πιο αγαπησιάρικο μήνα του χρόνου, τον γλυκό Φλεβάρη, να ανταποδώσει αυτή την αγάπη. 

Είναι πάρα πολύ γλυκό και τρυφερό κάποιος να ανταποδίδει την αγάπη που εισέπραξε, χωρίς καν να του ζητηθεί! Για μένα ήταν η πιο γλυκιά, μυρωδάτη και αγαπησιάρικη έκπληξη.

Με τη σειρά μας, μπορούμε να μεταφέρουμε το μήνυμα αγάπης στις followers μας και για να το πραγματοποιήσουμε το Clerrybox μας δίνει δύο επιπλέον κουτάκια να τα δωρίσουμε στα κορίτσια που μας ακολουθούν,γιατί όταν η αγάπη μοιράζεται, πολλαπλασιάζεται.

Είσαι έτοιμη να ανοίξουμε το μοσχομυριστό  #cherrylove ;

Ένα #cherrylove ντυμένο στα χρώματα του πάθους και του έρωτα, πασπαλισμένο με μπόλικη αγάπη, με γεύση καραμέλας και άρωμα φράουλας είναι έτοιμο να σε ταξιδέψει και να σε μαγέψει με τα χρώματα, τα αρώματα και τις υφές του μα πάνω από όλα με την ανιδιοτελή αγάπη του.

Τα προϊόντα που περιέχει και θα τα ερωτευτείς με την πρώτη ματιά είναι:

1. Fresh Line Valentine's Day Heart Popsicle

2. Thank You Caramelito Moisturising Hair Mask & Body Oil
 
3. Korres Nail Colour 56 Metallic Red
 
4. Bomb Cosmetics Coco Kisses Coconut Lip Treatment

5. Bellapierre Cosmetics Gel Lip Liner 04 Truly Red

6. Femfresh Intimate Skin Care Soothing Wash

***Σε ενημερώνω πως το #cherrylove δεν πωλείται, μπορείς όμως να το κάνεις δικό σου μόνο μέσω των διαγωνισμών που πραγματοποιεί το Cherrybox στα social media αλλά και μέσω της συνεργασίας του με bloggers.
Είσαι έτοιμη για τον αγαπησιάρικο διαγωνισμό μας;

Χαρίζουμε το  #cherrylove  σε 2 τυχερές.
Για να πάρεις μέρος, μπορείς να δεις τους όρους αναλυτικά σε facebook & instagram. Οι  νικήτριες  θα ανακοινωθούν στις 14 Φεβρουαρίου.

Καλή επιτυχία, beauty...♡
Thank you, Cherrybox ...♡

Αποτελέσματα διαγωνισμού 14/02/2017

Αγαπημένες μου, σας ευχαριστώ πολύ για την μεγάλη σας αγάπη, τα μηνύματα σας ήταν υπέροχα και η συμμετοχή σας ανέλπιστη και πάλι ευχαριστώ πολύ!
Τα τυχερά μου κορίτσια που κερδίζουν το αγαπημένο κερασένιο κουτάκι #cherrylove είναι :
Για το διαγωνισμό στο Facebook, νικήτρια είναι είναι η : Christiana Giaritzoglou
Για το διαγωνισμό στο instagram, νικήτρια είναι η : Nikh Sarri 
Συγχαρητήρια κορίτσια μου πάντα να είστε τυχερές και χαρούμενες . Παρακαλώ πολύ στείλτε μου τα στοιχεία σας για την αποστολή του δώρου σας στο e-mail info@prettywomanbeauty.gr .
Το δωράκι σας ,το υπέροχο #cherrylove που είναι γεμάτο από μυρωδάτους θησαυρούς θα σας αποσταλεί από το αγαπημένο μας Cherrybox .
Αν δεν κέρδισες σήμερα μην μου στενοχωριέσαι γιατί σου ετοιμάζω κάτι πολύ όμορφο, μόνο για σένα ...

Με μπόλικη κερασένια αγάπη, Cleo !