Όμορφες με μέλι και γάλα

Αν μια απόδραση σε ένα spa ακούγεται σαν κάτι μακρινό, δεν χρειάζεται να απογοητεύεστε. Απολαύστε στιγμές χαλάρωσης στο δικό σας μπάνιο. Αφήστε το κινητό έξω από το μπάνιο σας και όλες τις έννοιες σας. Μπείτε μέσα ανάψτε κεριά, βάλτε μια αγαπημένη απαλή μουσική, πάρτε και μια κούπα τσάι ή ότι, άλλο σας ευχαριστεί και χαλαρώστε.

Ακολουθείστε τα παρακάτω μυστικά ομορφιάς εμπνευσμένα από την Κλεοπάτρα, την βασίλισσα της Αιγύπτου, η οποία φρόντιζε τον δέρμα της με μέλι και γάλα.Το γάλα περιέχει γαλακτικό οξύ που ανήκει στην κατηγορία των ΑΗΑ, το μέλι έχει ενυδατική και αντιοξειδωτική δράση, συγκρατεί την υγρασία στο δέρμα και εμπλουτίζει την επιδερμίδα με ιχνοστοιχεία και μέταλλα.

Γεμίστε την μπανιέρα σας με ζεστό νερό και προσθέστε 1 λίτρο φρέσκο γάλα, 1 κούπα μέλι, λίγα άλατα, 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο γερανιού και 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο ροδόξυλου και λίγα ροδοπέταλα για να συμπληρώστε το σκηνικό σας.

Ακουμπήστε το κεφάλι σας σε μια πετσέτα, κλείστε τα μάτια σας και φέρτε στο νου ωραίες εικόνες. Παραμείνετε είκοσι λεπτά. Μόλις τελειώσετε κάντε ένα ντους ώστε να τονωθεί η κυκλοφορία του αίματος.

Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes