ΝΕΑ Clear Difference Complexion Perfecting BB Creme SPF 35 Estee Lauder

Ξέχνα τα βαριά foundation ανέβασε τα και φύλαξε τα στο πατάρι μαζί με τα χονδρά πουλόβερ και το βαρύ χειμώνα.Το καλοκαίρι θέλει ανεμελιά,κοντομάνικα, ηλιοβασιλέματα, έρωτα, θάλασσα, καϊμάκι παγωτό και καθαρή, δροσερή επιδερμίδα έτοιμη για καλοκαιρινά φιλιά.

Μην ανησυχείς, φρόντισε για σένα η αγαπημένη σου Estee Lauder με την ξεκάθαρη διαφορά Clear Difference μια σειρά που θα κυκλοφορήσει εντός των ημερών και θα σου δώσει ότι ακριβώς χρειάζεσαι αυτό το καλοκαίρι.

Ένα πρόσωπο καθαρό που ακτινοβολεί αυτοπεποίθηση χωρίς σπυράκια και βοηθά την επιδερμίδα να ξαναγίνει και να παραμείνει διαυγής λεία και λαμπερή.

Ένα από τα προϊόντα που θα κλέψει την  παράσταση αυτό το καλοκαίρι  από την σειρά αυτή είναι η ΝΕΑ Clear Difference Complexion Perfecting BB Creme SPF 35 που ενυδατώνει, προστατεύει, τελειοποιεί, ηρεμεί και καταπραΰνει την επιδερμίδα.


Είναι η κρέμα ΒΒ που περίμενες χρόνια τώρα γιατί καταπολεμά τα σπυράκια,ελέγχει την λιπαρότητα του δέρματος,διορθώνει τον τόνο της επιδερμίδας,δεν φράσσει τους πόρους και δεν προκαλεί ακμή,έχει τέλεια υφή και χρωματική απόδοση,έχει υψηλό δείκτη προστασίας,δεν περιέχει άρωμα αλλά η μυρωδιά της δεν είναι ακριβώς άοσμη,τολμώ να πω ότι έχει κάτι από την μυρωδιά της θάλασσας,του καλοκαιριού,του αντηλιακού αποπνέει γενικά μια καθαρότητα,δεν είναι λοιπόν τυχαίο το όνομα ξεκάθαρη διαφορά.

Διαθέσιμη σε δύο ημιδιαφανής αποχρώσεις που ταιριάζουν σε μια μεγάλη γκάμα από χρωματικούς τόνους δέρματος – Light, Medium– η ΝΕΑ Clear Difference Complexion Perfecting BB Creme SPF 35 κάνει το δέρμα να δείχνει απαλό, καθαρό και φυσικά όμορφο.

Είναι η ΒΒ που θα λατρέψεις, εσύ το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να φορέσεις το πιο όμορφο χαμόγελο σου και να αφεθείς στην αγκαλιά του καλοκαιριού.


Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά.


Kiss 
Cleo
Share:

1 σχόλιο :

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes