Hair styling υψηλής αισθητικής Μπέτυ Αθανασίου


Είσαι έτοιμη να σε ξεναγήσω στον πιο όμορφο και καλαίσθητο χώρο της πόλης μου που είναι γεμάτος από καινοτομίες, δημιουργία και έμπνευση;


Σε ένα πλακόστρωτο στενό από τα πιο γραφικά σημεία της Χαλκίδας Ερμού 16 βρίσκεται το κομμωτήριο της Μπέτυς Αθανασίου το οποίο συνδυάζει υπηρεσίες υψηλής αισθητικής και στιγμές απόλυτης ευεξίας.
Στο χώρο υποδοχής η πολύ γλυκιά Μπέτυ είναι έτοιμη να σε ακούσει  και να σε συμβουλέψει για το προσωπικό σου style πως να αναδείξεις τον τύπο σου να τονίσεις περισσότερο τα χαρακτηριστικά σου μέσα από μοντέρνα κουρέματα,χτενίσματα,βαφές,προσθετικές με υπευθυνότητα,σεβασμό και άριστη γνώση. 
Όταν φθάνει η ώρα να  αφεθείς στα μαγικά χέρια της η μεταμόρφωση της Σταχτοπούτας είναι σίγουρη και δεν χρειάζεται να ανησυχείς όταν οι δείκτες του ρολογιού δείξουν 12 τα μεσάνυχτα γιατί τα δικά της μαγικά κρατάνε.

Ο χώρος είναι άριστα διαμορφωμένος και πλήρως εξοπλισμένος.Στον επάνω όροφο στεγάζεται το βαφείο,μια  πανδαισία χρωμάτων σε περιμένει για να διαλέξεις το χρώμα που σου αρέσει και σου ταιριάζει, πάντα βέβαια με την καθοδήγηση και την βοήθεια του ειδικού κι όταν έρθει η στιγμή να αφεθείς στα έμπειρα χέρια του  πίστεψε με το αποτέλεσμα θα σε απογειώσει.




Για το τέλος σου άφησα το καλύτερο, εδώ μπορείς να κάνεις bottox μαλλιών ναι καλά διάβασες μια περιποίηση 3 σε 1 που ενυδατώνει,αναδομεί και θεραπεύει την τρίχα.Πρόκειται για μια γκάμα προϊόντων που παρασκευάζεται στην Γαλλία.Η περιποίηση ANTI AGE CAPILLAIRE είναι μια θερμοενεργή ημι-μόνιμη φροντίδα,μια θεραπεία για την αναζωογόνηση των μαλλιών σου.

Υπόσχεται απαλότητα,λάμψη και έντονη και διαρκή ενυδάτωση.

Το μυστικό του:Διαθέτει υψηλή συγκέντρωση νάνο κερατίνης και υαλουρονικού οξέος..Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό και διαρκεί περίπου 3 μήνες και πραγματοποιείται σε 4 συνεδρίες,κάθε 15 μέρες


Το bottox είναι επαγγελματική θεραπεία και εφαρμόζεται μόνο στα κομμωτήρια.


Κλείσε το ραντεβού σου για bottox μαλλιών και όχι μόνο στο Hair Styling

Μπέτυ Αθανασίου Ερμού 16 Χαλκίδα  www.facebook.com/mpetuathanasiou

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά! 


Kiss
Cleo


Share:

2 σχόλια :

  1. φοβερή ιδέα το botox !!!πολύ προχωρημένο!!!πρωτότυπο & ωραίο post Κλεοπάτρα!!πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ, όντως πολύ προχωρημένο το bottox μαλλιών ,πόσα ακόμη έχουμε να δούμε....! χαίρομαι πολύ που σου άρεσε ,πολλά φιλάκια ;)!

      Διαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes