Body Butter ένα προϊόν θρύλος της The Body Shop

Το 1992 στην κουζίνα της ιδρύτριας Dame Anita Roddick γεννιέται το πρώτο Body Butter ένα προϊόν θρύλος που σήμερα 22 χρόνια μετά σ΄όλο τον κόσμο πωλείται ένα τεμάχιο κάθε 2 δευτερόλεπτα,χαρίζοντας βαθιά ενυδάτωση και πλούσιο άρωμα από τα πιο αγνά συστατικά της φύσης.

Βούτηξε το δέρμα σου σε μείγματα από μέλι κι αγριολούλουδα,αισθησιακές φράουλες,δροσερά τροπικά μάνγκο,εξωτικές μαγικές καρύδες,βουτυρένιους καρπούς από κακάο και νιώσε την επιδερμίδα σου βελούδινη λεία, υπέροχα αρωματισμένη και τέλεια ενυδατωμένη. Αφέσου στο ταξίδι των υπέροχων αισθησιακών μαγικών,  εξωτικών, τροπικών αρωμάτων των Body Butters και νιώσε την απόλυτη απόλαυση, την αγάπη για την ομορφιά και την διάθεση για μια ζωή γεμάτη συγκινήσεις.

Βάλε τα Body Butters της The Body Shop στην καθημερινότητα σου και άλλαξε την υφή της επιδερμίδας σου καθώς και την διάθεση σου,γιατί καθώς ξέρεις το αφυδατωμένο και ξηρό δέρμα είναι πιο επιρρεπές στην ηλιακή ακτινοβολία καθώς και σε εξωτερικούς ερεθισμούς η ενυδάτωση λοιπόν είναι επιτακτική ανάγκη και όχι πολυτέλεια και όπως καταλαβαίνεις το καλοκαίρι το δέρμα σου έχει περισσότερο ανάγκη από ενυδάτωση από κάθε άλλη εποχή.

Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν κράτησε την ξηρότητα μακριά σου. Απόλαυσε την τέλεια ενυδάτωση, που διαρκεί έως και 24 ώρες, χρησιμοποιώντας τα υπέροχα αρωματικά body butters! Χάρισε τώρα στην επιδερμίδα σου την αγάπη που της αξίζει!
Μην ξεχνάς όμως ποτέ και την εσωτερική σου ενυδάτωση μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά και 1/5 με 2 λίτρα νερό την ημέρα θα σε κάνουν να ακτινοβολείς από υγεία,ομορφιά και λάμψη.

Όλες αγαπάμε τα Body Butters της αγαπημένης μας The Body Shop το καλύτερο όμως  στο φύλαξα για το τέλος.

Από την Δευτέρα 02/06/2014 και για 15 ημέρες η The Body Shop ξέροντας την  αγάπη σου για τα θρυλικά Body Butters σου κάνει 40% έκπτωση για να μπορέσεις να αποκτήσεις το αγαπημένο σου και γιατί όχι τα αγαπημένα σου butter.
Εσύ ποιο λατρεύεις περισσότερο; Πάντως για μένα όλα είναι έρωτας!

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά υπέροχα!

Kiss
Cleo

Share:

4 σχόλια :

  1. Πολυ καλη προσφορά θα πάρω σιγουρα ενα ακόμα .Φιλακια πολλα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τις καλύτερες προσφορές,σ ευχαριστώ για την ανάγνωση.Φιλάκια ;) !

      Διαγραφή
  2. σχεδόν μισή τιμή ε? θα πάω σίγουρα να προμηθευτώ ένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι ευκαιρία να προμηθευτούμε τα αγαπημένα μας butters ;)) Φιλάκια !!!!

      Διαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes