Φθινοπωρινές πινελιές από το Glowbox Σεπτεμβρίου



Το συνδρομητικό κουτάκι Glowbox Σεπτεμβρίου έκανε την εμφάνιση του διακριτικά αρωματισμένο και ντυμένο με γήινα ζεστά χρώματα,έτοιμο να σε ξεναγήσει στην ομορφιά του φθινοπώρου με προϊόντα που υπόσχονται λάμψη,καλή διάθεση και ευεξία γιατί πράγματι είναι ωραίο να φροντίζεις τον εαυτό σου.Με διάθεση pampering ανοίγω ένα ένα τα προϊόντα και οφείλω να ομολογήσω ότι μου αρέσουν οι υφές,οι μυρωδιές και  τα χρώματα τους.

Αρχίζω να δοκιμάζω,αμέσως με κερδίζει το Aloe Plus Natural Cosmetics/Body Butter Velvet πρώτα με το άρωμα του, έχει αυτή την μυρωδιά της μωρουδιακής πούδρας που προσωπικά λατρεύω (μου θυμίζει λίγο το Body Butter White Musk Libertine από The Body Shop) και μετά με την υφή του, δεν κολλάει και απορροφάται αμέσως, ενυδατώνει σε βάθος και σου αφήνει αυτό το υπέροχο διακριτικό άρωμα στην επιδερμίδα. Με συστατικά όπως βιολογική αλόη, πανθενόλη shea και cocoa butter το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο,όσο για το cute βαζάκι με τις ροζ πινελιές δεν έχω λόγια.
Μετά την προσοχή μου τραβάει η μικρή άσπρη κασετίνα με τα ασημένια καλλιγραφικά γράμματα που ακούει στο όνομα Lily Lolo η οποία είναι μια Βρετανική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2005 και υποστηρίζει ότι είναι η κατάλληλη για να πετύχεις αψεγάδιαστο μακιγιάζ με ποιοτικά προϊόντα απαλλαγμένα από parabens,συνθετικά αρώματα και χρωστικές και έχει ως στόχο την επίτευξη του φυσικού μακιγιάζ.

Η Lily Lolo  Pressed Mineral Eye Shadow -Smoky Rose-είναι μια πεπιεσμένη σκιά ματιών με ενυδατικό λάδι jojoba και υπόσχεται λαμπερές εμφανίσεις.Διαθέτει καθρεφτάκι και μπορείς να την έχεις μαζί σου όπου κι αν πας.Υπέροχη συσκευασία,υπέροχα χρώματα,απλά γοητευμένη.



Ένα ροδακινί Lip glos/Deborah ξεπρoβάλει από το κουτάκι μου μέσα σε μια υπέροχη χρυσή διάφανη συσκευασία,διαπιστώνω ότι αφήνει τα χείλη ενυδατωμένα και ελαφρώς μακιγιαρισμένα και το σπουδαιότερο δεν κολλάει μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο του η πάνω από το κραγιόν σου αρκεί να έχει παραπλήσιο χρώμα. Πραγματικά πολύ όμορφο αποτέλεσμα!

Η La Roshe-Posay/Hydraphase Intense υπόσχεται φροντίδα 24ωρης εντατικής ενυδάτωσης και λάμψης και μια δοκιμή αρκεί για να αγαπήσεις την υφή της.
Με κλάσματα Υαλουρανικού Οξέος που συγκρατούν το νερό στην επιδερμίδα για περισσότερο χρόνο.
Μέσα στο κουτάκι υπήρχαν 5 δείγματα των 2ml το καθένα νομίζω ότι τα 10ml είναι ένας αξιοπρεπής αριθμός για να βγάλεις τα συμπεράσματα σου.
Έχει λεπτόρευστη  υφή,είναι δροσερή,έχει ωραία διακριτική μυρωδιά απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας στην επιδερμίδα και μπορείς άνετα να την χρησιμοποιήσεις και σαν βάση για το μακιγιάζ σου.

Αγαπώ τις μάσκες προσώπου και ειδικά αυτές που περιέχουν άργιλο και η συγκεκριμένη Moroccan Natural/100% Άργιλος Rhassoul  υπόσχεται ότι απολεπίζει,επαναφέρει την ελαστικότητα,βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας,μειώνει την λιπαρότητα και απομακρύνει τους ρύπους.

Αυτό που δεν με ενθουσίασε ήταν η συσκευασία της για τα υπόλοιπα μια δοκιμή θα με πείσει και φυσικά θα σε ενημερώσω άμεσα!


Μια νέα εποχή αρχίζει και κάπως έτσι το Glowbox Σεπτεμβρίου έβαλε τις φθινοπωρινές πινελιές του!

 Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά!
Kiss
Cleo
Share:

10 σχόλια :

  1. :( Μου φάνηκε πολύυυυ πολύ φτωχο!Ειδικά για 14ε που κοστίζει!Τα δείγματα απο la roche μου τα έδωσαν στο φαρμακείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα δεν είχε μόνο τα δείγματα,μόνο η παλέτα με τις σκιές κοστίζει 16€ και πραγματικά είναι αξιόλογη,πολύ όμορφα χρώματα με πολύ καλή απόδοση !
      Με έναν πρόχειρο υπολογισμό το κουτάκι με όλα τα προϊόντα πρέπει να κοστίζει τουλάχιστον το διπλάσιο της αξίας του ! ..:) !

      Διαγραφή
  2. Κι εσύ glossακι έτυχες... εγώ έχω μανό.... τα υπόλοιπα είναι ίδια!! Νομίζω ότι άξιζε αυτό το μήνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το πήρα κ εγώ αυτό το μήνα !!! με χάλασε που είχε τα δείγματα μέσα αλλά οκ ;) φιλιά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν αξιόλογο !! Φιλιά ;) !

      Διαγραφή
  4. Πολυ ομορφη παρουσιαση!
    Ωραια και τα πραγματακια, να τα χαρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Ελευθερία μου,σου εύχομαι τα καλύτερα ;) !

      Διαγραφή
  5. Εγώ πήρα το φθινοπωρινό Cherrybox και νομίζω ότι άξιζε περισσότερο...Βέβαια υπάρχει σαφέστατη διαφορά στην τιμή, και στις ανάγκες της κάθε κοπέλας. Το Glowbox με χαλάει λίγο που είχε φακελάκια...Κατά τ'άλλα την παλέττα θα ήθελα πολύ να τη δοκιμάσω :)
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τα χαρείς Lila μου όντως το Cherrybox είχε όμορφα πραγματάκια με κάποιες εξαιρέσεις,πιστεύω ότι και τα δύο συνδρομητικά κουτάκια ήταν ισάξια των προσδοκιών κάθε κοπέλας με τα θετικά τους και τα αρνητικά τους στοιχεία πάντα ;) !

      Διαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes