Μπορεί να είναι Snob αλλά θα το αγαπήσεις

Το Snob Duck δεν είναι ένα συνηθισμένο σαπούνι δεν θα το βρεις ξεχασμένο σε κάποιο ράφι κάποιου συνοικιακού η μεγάλου market, είναι ένα σαπούνι καριέρας και μάλιστα διεθνούς καριέρας αφού ταξιδεύει από την Ελλάδα ως την Φλόριντα το Μαϊάμι και την Ισπανία και συναγωνίζεται επάξια επώνυμα προϊόντα. Έχει πάρει συστατικές επιστολές από Avant-Garde,Monocle,ELLE Czech,EL PAÍS. 


Αν νομίζεις σύμφωνα με τα παραπάνω ότι όλα αυτά διαδραματίζονται σε κάποιο μεγάλο βιομηχανικό χώρο κάνεις λάθος. Το Snob Duck παράγεται και συσκευάζεται σ΄ένα μικρό εργαστήρι στην Τρίπολη δίπλα στους οικογενειακούς ελαιώνες του δημιουργού  Βασίλη Ντούρου και σε διάστημα 2 χρόνων περίπου έχει κατακτήσει τις καρδιές όλων

Πιστεύω ότι το μυστικό του είναι ότι φτιάχνεται με πολλή αγάπη και  πολύ μεράκι, κάθε μήνα η παραγωγή δεν ξεπερνά τα 1500 κομμάτια. Η κατασκευή τους γίνεται με τη ψυχρή μέθοδο, κόβονται με το χέρι, φέρουν τη σφραγίδα με την πάπια - έμβλημα και πακετάρονται στις επίσης χειροποίητες συσκευασίες για να αποσταλούν προς πώληση σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική.


Το δικό μου Snob Duck το γνώρισα στο συνδρομητικό κουτάκι Glowbox με εντυπωσίασε με το αυθάδικο βλέμμα του,το φινετσάτο παπιγιόν του και το όμορφο περιτύλιγμα του.

Πλέον έχω εθιστεί μαζί του είναι η καθημερινή μου ρουτίνα ομορφιάς το χρησιμοποιώ πρωί και βράδυ κι έχω να σου πω ότι το χειροποίητο σαπούνι Snob Duck είναι τόσο τέλειο όσο δεν μπορείς να φανταστείς,100% χειροποίητο από την λήψη μέχρι την συσκευασία.

Συστατικά:Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο,ελληνικό μέλι,ελληνικά βότανα και φρούτα.

Μπορεί να μην ξεπλένει συνειδήσεις αλλά ξεπλένει τέλεια το προσωπάκι σου και όχι μόνο, σου χαρίζει απαλότητα, φρεσκάδα, καθαριότητα και υπέροχες μυρωδιές.

Εδώ κι εδώ μπορείς να βρεις το δικό σου Snob Duck και είμαι σίγουρη ότι θα το αγαπήσεις.

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά!

Με αγάπη
Κλεό
Share:

9 σχόλια :

  1. Τι χαριτωμενη συσκευασια που εχει;;!!!!!!
    Πολυ ωραιο φαινεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελευθερία μου πραγματικά είναι από τα καλύτερα σαπούνια που έχω δοκιμάσει από την συσκευασία του μέχρι το άρωμα του είναι απλά τέλειο,όταν μου τέλειωσε το πρώτο σαπουνάκι το αντικατέστησα χωρίς δεύτερη σκέψη,ευχαριστώ πολύ για την ανάγνωση ;)

      Διαγραφή
  2. μου αρεσε η ιδιαιτερη συσκευασια του δεν το εχω δοκιμασει ακομη φιλια ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέσποινα όταν το δοκιμάσεις θα το ερωτευτείς ;) Τα φιλιά μου

      Διαγραφή
  3. Υπέροχο post και πολύ όμορφες φωτογραφίες! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μου αρέσει πολύ ο,τι είναι χειροποίητο και φαίνεται! Δεν μπορώ δηλαδή την τυποποίηση σε handmade προιοντα γιατι νιώθω οτι χάνεται η μαγεία του! Το συγκεκριμένο φαίνεται χειροποίητο και μου αρέσει πολύ! Ακόμη και το μότο της εταιρείας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι από τα καλύτερα που έχω χρησιμοποιήσει το συνιστώ ανεπιφύλακτα !!

      Διαγραφή
  5. οκ θα έχω το νου μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes