Αγαπημένα προϊόντα Μαρτίου 2015


Οι βροχές του Μάρτη δεν μας άφησαν να χαρούμε την είσοδο της εαρινής περιόδου, ίσως και να ήταν ο πιο βροχερός Μάρτης των τελευταίων 25 χρόνων. Δεν παραπονιέμαι όμως γιατί μάλλον θα είχε κι αυτός τους λόγους του να μας κάνει την επίσκεψη του βροχερός και ταλαιπωρημένος,τουλάχιστον μας αποχαιρετά ανοιξιάτικα έτσι όπως του ταιριάζει.

Από αύριο μας έρχεται ο ξανθός  Απρίλης όπως λέει κι ο ποιητής Διονύσιος Σολωμός <Έστησ' ο 'Ερωτας χορό με τον Ξανθό Απρίλη κι η φύσις ηύρε την καλή και την  γλυκιά της ώρα...> προσέχε όμως γιατί όσο γλυκός είναι άλλο τόσο και ψεύτης γι αυτό έχε το νου σου μην σε ξεγελάσει...

Ο Μάρτης μπορεί να ήταν κατσούφης αλλά προσωπικά μου φέρθηκε ευγενικά μάλλον ήθελε να με αποζημιώσει για την ψυχική ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών. Κάποια πράγματα έρχονται στην ζωή μας για να μείνουν για πάντα είτε από δική μας επιλογή είτε από εξωτερικούς παράγοντες. Από δική μου επιλογή τα προϊόντα που θα σου παρουσιάσω ήρθαν για να μείνουν στην λίστα των αγαπημένων μου και σου τα συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Είσαι έτοιμη να σε ξεναγήσω στα δικά μου Ανοιξιάτικα μονοπάτια;

Απολέπιση σώματος
Ξέρεις ότι πειραματίζομαι φτιάχνοντας scrub,κρέμες,λαδάκια ..αυτή είναι ακόμη μια απόπειρα και σε πληροφορώ ότι το αποτέλεσμα με εξέπληξε ευχάριστα. Σου δίνω την συνταγή για να αποκτήσεις βελούδινη και μυρωδάτη επιδερμίδα άλλωστε η Άνοιξη είναι η εποχή της Αναγέννησης έτσι και το σώμα σου έχει ανάγκη από την σωστή περιποίηση για να είναι όμορφο και ποθητό.

Για το μυρωδάτο σου Scrub θα χρειαστείς.

Ζάχαρη καστανή 100gr
Αλάτι χονδρό θαλασσινό 100gr
Λίγες σταγόνες λεμόνι
Μισό κουταλάκι κανέλα
Μισό κουταλάκι μαστίχα κοπανισμένη
Μία κουταλιά της σούπας μέλι
50ml ελαιόλαδο
5 σταγόνες αιθέριο έλαιο βανίλιας

Το χρησιμοποιείς μετά το μπάνιο σου σε νωπή επιδερμίδα παίρνεις μία μικρή ποσότητα και κάνεις μασάζ στο σώμα σου με απαλές ανοδικές κινήσεις αφού τελειώσεις ξεπλένεσαι με νεράκι κι είσαι έτοιμη!Καταπολεμά ραγάδες,κυτταρίτιδα,ενυδατώνει και αρωματίζει υπέροχα το σώμα και φυσικά κοστίζει ελάχιστα.
Ενυδάτωση σώματος
Δύο προϊόντα  μου έχουν κλέψει την καρδιά: 

1) Body Souffle Dione της Fresh Line 
Eίναι ιδανικό για ξηρές και αφυδατωμένες περιοχές του σώματος μπορείς να διαβάσεις σχετικό review εδώ και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χαθείς στις μαγικές Μυρωδιές της Dione

2) Ren Body Cream Neroli and Grapefruit 
Μια βαθιά ενυδατική κρέμα σώματος που αφήνει το δέρμα απαλά μεταξένιο,απορροφάται αμέσως και έχει διακριτική όμορφη μυρωδιά.Μία πραγματική απόλαυση! Προσεχώς review!

Για τα χέρια σου μόνο
1)Roger & Gallet Rose Hand Cream
Χωρίς parabens,χρωστικές και σιλικόνες προστατεύει έντονα τα χέρια και τα νύχια σου είναι εμπλουτισμένη από βούτυρο καριτε με εκχύλισμα από τριαντάφυλλα αναμεμειγμένο με shea butter.
Κατάλληλη για ευαίσθητες επιδερμίδες,αφήνει τα χέρια σου απίστευτα απαλά και τριανταφυλλένια!

Για τα χείλη σου μόνο
1)The Body Shop Vanilla Lip balm 
Ένα πραγματικό βάλσαμο για τα χείλη με άρωμα βανίλιας που προσωπικά λατρεύω,ένα λεπτό στρώμα αρκεί για να νιώσεις τα χείλη σου απαλά και το πιο θετικό είναι ότι έχει διάρκεια, η δε συσκευασία του απλά υπέροχη, δεν το αποχωρίζομαι ποτέ!

2)Lancome L’ Absolu Rouge κραγιόν
Το προμηθεύτηκα από ένα περιοδικό και δεν το μετάνιωσα,είναι σε ειδικό μέγεθος καθόλου ευκαταφρόνητο για την τιμή του περιοδικού.Έχει άρωμα πούδρας, υπέροχο ανοιξιάτικο χρώμα,στρώνει όμορφα στα χείλη και κρατάει αρκετά

Ενυδάτωση και καθαρισμός προσώπου
1)Κρέμα ημέρας Creme Prodigieuse Hydratant Defatigant
Η Nuxe έχει την τιμητική της είναι μια από τις αγαπημένες μου Εταιρείες ότι έχω χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα δεν με έχει απογοητεύσει μπορείς να διαβάσεις σχετικό review εδώ .
Για την συγκεκριμένη κρέμα ημέρας ένα έχω να σου πω είναι μια από τις καλύτερες ενυδατικές που έχω χρησιμοποιήσει,όσο για το άρωμα της είναι ένα όνειρο!Προσεχώς review!

2)Φροντίδα για τα μάτια Contour des Yeux Prodigieux
Αγαπημένη κρέμα ματιών !Προσεχώς review!

3)Mario Badescu Alpha-Grapefruit Cleansing Lotion 
H τελευταία μου ανακάλυψη,είμαι σε περίοδο δοκιμής,μέχρι στιγμής μόνο θετικά μπορώ να σου πω σύντομα όμως θα έχεις αναλυτικό review,θα σου εκμυστηρευτώ ότι έχει ένα απίστευτο άρωμα φρεσκάδας και νιώθεις πως σου χαϊδεύει το πρόσωπο η ανοιξιάτικη αύρα.

Για το σώμα σου μόνο
1)The Body Shop Valilla Brulee Shower Gel
To έχεις μυρίσει;Μυρίζει καραμέλα,βανίλια και μέλι,ενυδατώνει,μαλακώνει το δέρμα και το αφήνει όμορφα αρωματισμένο,από τα αγαπημένα μου.

Ελπίζω να σου άρεσε η ξενάγηση μου,θα χαρώ πολύ να μάθω και τα δικά σου αγαπημένα!


Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά!

Με αγάπη
Κλεο

Share:

4 σχόλια :

  1. Πολύ ωραία όλα Κλεοπάτρα, ειδικά το χειροποίητο απολεπιστικό σώματος! Φιλιά :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ ευχαριστώ πολύ και χαίρομαι που σου άρεσε το χειροποίητο μου,μια δοκιμή θα σε πείσει ακόμη περισσότερο,μπες στην κουζίνα σου και ετοίμασε το και θα με θυμηθείς! Φιλιά ;)

      Διαγραφή
    2. Όταν τελειώσω κανένα από τα απολεπιστικά του εμπορίου που έχω σίγουρα θα φτιάξω! Έχει και πολύ ωραία όψη βρε παιδάκι μου! :) x

      Διαγραφή
    3. και που να το μυρίσεις σου ΄ρχεται να το φας..όταν το φτιάξεις με το καλό περιμένω εντυπώσεις..;)

      Διαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes