Καλλιστώ τα δώρα της φύσης για την ομορφιά σου

Η φύση διαθέτει ένα ισχυρό οπλοστάσιο που αν χρησιμοποιηθεί σωστά μπορεί να βοηθήσει σε ποικίλα προβλήματα του δέρματος και των μαλλιών.Από αυτό το οπλοστάσιο πήραμε τα κατάλληλα υλικά για τα προϊόντα μας ώστε να απολαύσουμε όλη την δύναμη της φύσης και τα ευεργετικά της αποτελέσματα.

Αυτή ήταν η φιλοσοφία  δύο κοριτσιών της Άντζελας και της Νίκας ώστε να δημιουργήσουν αυτά τα μικρά θαύματα της φύσης προσθέτοντας  στην συνταγή τους απεριόριστη αγάπη,μεράκι και μπόλικη μαγεία.

Τα προϊόντα Καλλιστώ είναι εμπνευσμένα από την φύση και από την ελληνική μυθολογία, η Καλλιστώ φέρεται ως κόρη του βασιλιά της Αρκαδίας Λυκάονα. Το όνομά της προήλθε από την ελληνική λέξη κάλλος, που σημαίνει ομορφιά, ωραιότητα. Καλλίστη = ωραιοτάτη, η ομορφότερη.
Με φυσικά συστατικά 100% τα προϊόντα Καλλιστώ είναι ένα βάλσαμο για το σώμα,το νου και την ψυχή σου.Οι μυρωδιές και οι υφές τους σου προσφέρουν την ενυδάτωση,την θρέψη,την χαλάρωση, και την ευεξία που χρειάζεσαι στο ξεκίνημα και στο τελείωμα  της μέρας.

Τα φυσικά φυτικά προϊόντα Καλλιστώ χωρίζονται σε δύο κατηγορίες προϊόντων περιποίησης προσώπου,σώματος και μαλλιών τις Μούσες και τις Νύμφες κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος, για νεανικά αλλά και ώριμα δέρματα και ανάλογα με τον τύπο του δέρματος επιλέγεις το κατάλληλο για σένα.

Επίσης υπάρχουν εξειδικευμένες σειρές για τον άνδρα όπως ο Νάρκισσος και για την γυναίκα η Αμάλθεια η οποία περιέχει γάλα γαϊδούρας και είναι ιδανική για την σύσφιξη του δέρματος,μείωση των ρυτίδων καθώς επίσης είναι αποτελεσματική σε περιπτώσεις εκζέματος,ψωρίασης,ακμής και ξηροδερμίας.
Από την σειρά Μούσες δοκίμασα την αντιρυτιδική και συσφικτική κρέμα ημέρας με υαλουρονικό οξύ, πρωτεΐνες μεταξιού,αβοκάντο,σιτέλαιο,βιταμίνη Ε,αιθέρια έλαια  γερανιού και σανταλόξυλου.
Η υφή της παχύρρευστη απλώνεται ομοιόμορφα και απορροφάται χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας, αισθάνεσαι την επιδερμίδα σου βαθιά ενυδατωμένη και υπέροχα αρωματισμένη.Έχει αντηλιακό δείκτη προστασίας,και φίλτρα κατά των ρύπων και της ακτινοβολίας και είναι κατάλληλη για την εποχή.

Φρόντισε απαλά το δέρμα μου,λείανε τις λεπτές γραμμές και του έδωσε λάμψη και φρεσκάδα.Είναι πλέον η καθημερινή μου συνήθεια και δεν την αποχωρίζομαι ποτέ,έχει μπει στην λίστα με τα αγαπημένα μου προϊόντα.

Βέβαια όπως έχω ξαναπεί ότι τα πάντα λειτουργούν καλύτερα όταν εμείς σεβόμαστε το μέσα μας,όταν φροντίζουμε τον οργανισμό μας δίνοντας του όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά,καθημερινή ενυδάτωση και βέβαια πάνω από όλα έχουμε θετική σκέψη και στάση ζωής.

Λένε όταν η χαρά μοιράζεται είναι διπλή χαρά γι αυτό σου έχουμε μια έκπληξη,ένα δωράκι μόνο για σένα.
Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και μια μάσκα Καλλιστώ προσώπου για όλους τους τύπους δέρματος μετά από κλήρωση θα γίνει δική σου.


Όροι Συμμετοχής:

1.Like στην  σελίδα Καλλιστώ

2.Like στην σελίδα Pretty Woman Beauty

3.Like στην φωτογραφία του Διαγωνισμού από εδώ

4.Κοινοποίησε την φωτογραφία του Διαγωνισμού  από εδώ

5.Άφησε σχόλιο στην φωτογραφία του Διαγωνισμού από εδώ

Λήξη διαγωνισμού  20/05/2016 και ώρα 23:59

Χορηγοί επικοινωνίας:

https://www.saveandwin.gr

http://kerdiseto.gr/

http://diagonismos.gr/

https://ediagonismoi.gr/

Καλή επιτυχία,beauty.. ♡

Αποτελέσματα διαγωνισμού 23/05/2016

Πριν σου ανακοινώσω το όνομα της τυχερής θέλω να σε ευχαριστήσω για την όμορφη συμμετοχή σου και να σου πω ότι οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ! Πολύ σύντομα κάτι όμορφο έρχεται γι αυτό μείνε συντονισμένη .. ♡ γι  αυτό μην στενοχωρηθείς αν δεν είσαι η τυχερή Morfopoulou Maria που κερδίζει σήμερα την υπέροχη μάσκα ομορφιάς Καλλιστώ.
Να χαρείς το δωράκι σου Μαρία μου και πάντα να είσαι τυχερή κι ευτυχισμένη στείλε μου τα στοιχεία σου στο e-mail info@prettywomanbeauty.gr για την αποστολή του δώρου σου.

Σας φιλώ γλυκά.. ♡
Cleo

Share:

7 σχόλια :

  1. Thanks για το διαγωνισμό!! Υπέροχο δώρο για το μωράκι μου!!
    Fb: Aristofanis Smpardos
    Gfc: tavros72

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλη τυχη σε ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ολους τους διαγωνιζομενους!!!!να ειστε καλα!!!
    gfc:olivia
    fb:olga ristani

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τελειοοοο δωρο!!!ευχαριστουμεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13.5.16

    ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΟ!!
    ΕΦΗ gr2000032@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. υπέροοοοοοοχοοο...beauty δώροοοοοοοοο....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΟ.ΕΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ευχαριστούμε πολύ!!! Να είστε καλά! fb Kiki Antonopoulou gfc KYRIAKH ANTONOPOULOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes