Ακαταμάχητο ντεκολτέ με το Gel Lifting Buste από την L'Ymola

Το στήθος είναι σύμβολο θηλυκότητας αλλά και σεξουαλικότητας,αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας φύσης μα πάνω από όλα πηγή ζωής.Είναι το σημείο του σώματος σου που το μωρό σου αναζήτησε τα πρώτα λεπτά της ζωής του για να νιώσει ξανά ασφάλεια με το πέρασμα του στον έξω κόσμο.Γι αυτό αξίζει να του δώσεις την πρέπουσα σημασία και να θυμάσαι όμορφο στήθος σημαίνει υγιές στήθος. 

Μετά τον τοκετό η χαλάρωση είναι έντονη καθώς επίσης και οι αυξομειώσεις του βάρους,τα καλλυντικά,η σωστή διατροφή,η ενυδάτωση και η άσκηση μπορούν να βελτιώσουν το στήθος σου και να το διατηρήσεις καλοσχηματισμένο και σφριγηλό χωρίς να χρειαστείς αισθητική παρέμβαση.

Μια διατροφή πλούσια σε βιταμίνες Α,Ε,C σου χαρίζουν ενυδατωμένη επιδερμίδα,επίσης τα φρούτα και τα λαχανικά αποτελούν καλή πηγή αντιοξειδωτικών,δρουν ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και βοηθούν τον οργανισμό να λειτουργήσει καλύτερα με αποτέλεσμα να καθυστερούν τα πρόωρα σημάδια γήρανσης.

Να μην ξεχνάς τα καλά λιπαρά οξέα Ω3 και Ω6 σου χαρίζουν σφριγηλότητα και ελαστικότητα στην επιδερμίδα και μπορείς να τα βρεις στην σαρδέλα,στον σολωμό,στα καρύδια και στους ωμούς και άψητους ξηρούς καρπούς και βέβαια δεν ξεχνάς ποτέ το νερό και πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στην ενυδάτωση του οργανισμού σου.

Αυτό που ξεχνάς όμως είναι οι μεγάλες ποσότητες καφέ,το αλκοόλ,το κάπνισμα,το κόκκινο κρέας σε μεγάλες ποσότητες και σταμάτα επιτέλους τις αυξομειώσεις του βάρους σου με δίαιτες αστραπή που καταστρέφουν την υγεία σου και έχουν σαν συνέπεια την χαλάρωση και το σχηματισμό ραγάδων.

Κάνε φίλη σου την γυμναστική γιατί είναι ωφέλιμη για την σύσφιξη του σώματος σου αλλά και την ενδυνάμωση του μυϊκού ιστού.
Επέλεξε κρέμες ή gel που δημιουργούν αποτέλεσμα lifting η φροντίδα της περιοχής απαιτεί κατάλληλα προϊόντα τα οποία θα βελτιώσουν το στήθος σου πετυχαίνοντας την επιθυμητή σύσφιξη ενισχύοντας την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας και συγκρατώντας το στήθος στο ύψος του
Το προϊόν που σου συστήνω ανεπιφύλακτα και μετά την δοκιμή ενός μήνα  περίπου και με θεαματικά αποτελέσματα,είναι το Gel Lifting Buste L'Ymola κάνει και με το παραπάνω όλα όσα υπόσχεται. 

Σύμφωνα με το Δελτίο τύπου του εργαστηρίου της L'Ymola αυτό οφείλεται σε μια δυναμική σύνθεση που αποτελείται από συμπυκνωμένα ενεργά βιολογικά συστατικά υψηλής αποτελεσματικότητας που συμβάλουν χάρις σ΄ένα μηχανισμό τριπλής ενέργειας στην  αληθινά ολοκληρωμένη περιποίηση κατά της χαλάρωσης του στήθους.

Το χρησιμοποίησα σε καθημερινή βάση μετά το πρωινό ντους απλώνοντας το από την βάση του στήθους μέχρι το πηγούνι επιμένοντας περισσότερο στο ντεκολτέ.Η gel μορφή του στην αρχή με έκανε επιφυλακτική γιατί όπως σου έχω πει κατά καιρούς δεν συμπαθώ τα προϊόντα σε μορφή gel λόγω ότι τα περισσότερα δεν απορροφώνται και έχουν την τάση να κολλούν.Ευτυχώς οι φόβοι μου δεν επιβεβαιώθηκαν καθώς διαπίστωσα πόσο  άμεσα απορροφήθηκε από την επιδερμίδα μου χωρίς να αφήνει κολλώδεις ουσίες.
Η πρώτη αίσθηση που σου αφήνει είναι ψυχρή και αυτό σημαίνει ότι λειτουργεί και για πιο άμεσα αποτελέσματα ο καλύτερος χώρος φύλαξης είναι το ψυγείο.
Η μυρωδιά του ουδέτερη αλλά φιλική ως προς την επιδερμίδα έτσι όπως ταιριάζει σε τέτοιου είδους προϊόντα.Χωρίς Parabens και χωρίς αλλεργιογόνα Αρώματος.
Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε όποιο σημείο του σώματος σου χρειάζεται βοήθεια λόγω της χαλάρωσης όπως στο λαιμό,στα μπράτσα και στους μηρούς.

Extra beauty tips:

Μασάζ στο ντους:
Με το ντους ρίξε κρύο νερό στο στήθος σου κάνοντας κυκλικές κινήσεις για λίγα λεπτά προκαλεί υπεραιμία και βελτιώνει την εικόνα του.

Σωστή στάση του σώματος:
Πρέπει να στέκεσαι με την πλάτη ίσια,ανοικτούς τους ώμους και το κεφάλι ψηλά και να μην καμπουριάζεις.

Προσοχή στη στάση του ύπνου:
Να μην κοιμάσαι ποτέ μπρούμυτα γιατί έτσι ταλαιπωρείς το στήθος σου.

Πρόληψη η καλύτερη Θεραπεία
Από την ηλικία των 40 ετών και μετά, πρέπει να γίνεται τακτικός έλεγχος με την εξέταση της μαστογραφίας,εάν υπάρχει κληρονομικός παράγοντας,πρέπει να ξεκινήσει από τα 35. Η έγκαιρη διάγνωση μέσω της μαστογραφίας είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να μειωθεί η θνησιμότητα από τον καρκίνο του μαστού. 
Για το τέλος σου έχω μια μικρή έκπληξη.

Το Pretty Woman Beauty σε συνεργασία με την αγαπημένη μας L'Ymola κάνουν δώρο σε μία τυχερή το μαγικό προϊόν Gel Lifting Buste και σου εύχονται καλό καλοκαίρι.

Εσύ απλά ακολούθησε τους όρους του διαγωνισμού.

Όροι διαγωνισμού:

Like στην σελίδα L'Ymola

Like στην σελίδα Pretty Woman Beauty

Like στην φωτογραφία του διαγωνισμού από (εδώ)

Κοινοποίησε δημόσια στο προφίλ σου την φωτογραφία του διαγωνισμού από (εδώ) αυστηρά μόνο μια φορά

Άφησε ένα σχόλιο στο οποίο να αναφέρεις το όνομα Lymola κάτω από την φωτογραφία του διαγωνισμού από (εδώ)

Ο διαγωνισμός λήγει 30/06/2016 23:59
H τυχερή θα ανακοινωθεί μέσω του blog Pretty Woman Beauty 01/07/2016
Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός μόνο για την Ελλάδα.
Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν συμπληρώσει 18ο έτος της ηλικίας τους.

Καλή επιτυχία beauty.. ♡

Χορηγοί επικοινωνίας
https://ediagonismoi.gr/

α)Αποτελέσματα διαγωνισμού
Επανέρχομαι μετά την λήξη του διαγωνισμού για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων αφού πρώτα ευχαριστήσω ξεχωριστά τον καθένα για την όμορφη συμμετοχή του. Το blog Pretty Woman Beauty έχει ανοδική πορεία χάρη σε σένα γι αυτό σου υποσχόμαστε ότι με κάθε ευκαιρία θα σου το ανταποδίδουμε και θα προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι.
Το τυχερό μας κορίτσι είναι η Δέσποινα Μόσχου  που κερδίζει το Gel Lifting Buste L'Ymola η ευχή της πραγματοποιήθηκε και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσπάθεια της.
Δέσποινα μου σ΄ευχαριστώ για την συμμετοχή σου,τα συγχαρητήρια μου και να είσαι πάντα τυχερή σε παρακαλώ στείλε μου τα στοιχεία σου για την αποστολή του δώρου σου στο e-mail info@prettywomanbeauty.gr


β) Αποτελέσματα διαγωνισμού 
Η πρώτη νικήτρια δεν επικοινώνησε μαζί μου,οπότε προχωρήσαμε σε β΄κλήρωση και το όνομα της τυχερής μας είναι Βασιλική Αργυροπούλου ,συγχαρητήρια Βασιλική μου πάντα τυχερή.Παρακαλώ στείλε μου τα στοιχεία σου για την αποστολή του δώρου στο mail info@prettywomanbeauty.gr

Οι υπόλοιπες μην μου κατεβάζετε μουτράκια ένας υπέροχος λαμπερός διαγωνισμός σας περιμένει εδώ  http://goo.gl/fz2L5P ! Καλή επιτυχία,beauty. ♡

Love,Cleo.. ♡
Share:

16 σχόλια :

  1. 👑👑👑☀️️☀️☀️🌴🌴🌴💟💟💟🏊🏊🏊 υπέροχο το δωράκι που μας κάνετε !!!! Ευχαριστούμε πολύ !!! Μακάρι να μου χαμογελάσει η τύχη !!!!🏊🏊🏊💟💟💟🌴🌴🌴☀️☀️☀️👑👑👑

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχαριστουμε!FBερμιονη τσαπακιδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Lymola τελεια κρεμα οτι χρειάζομαι μετα την γεννα!!ευχαριστουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Lymola Συγχαρητήρια και
    πραγματικά σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τον υπέροχο διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φανταστικό δώρο!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Thanks για το διαγωνισμό!! Υπέροχο δώρο για το μωράκι μου!!
    Fb: Aristofanis Smpardos
    Gfc: tavros72

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19.6.16

    Τέλειο δώρο,αν και εγώ δεν έχω fb!
    gfc mkiriakou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. υπέροοοχοοοο...beauty δώροοοοοοοοο.....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. L'Ymolà-εγγυηση!
    fb:olga ristani

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος29.6.16

    ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΟ!!
    ΕΦΗ
    gr2000032@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes