Φρόντισε τον εαυτό σου με τα πιο πολύτιμα συστατικά της φύσης... #Lavera

Lavera σημαίνει αλήθεια και η αλήθεια είναι ότι παράγει πιστοποιημένα βιολογικά καλλυντικά υψηλής ποιότητας με την πιστοποίηση και σφραγίδα των διεθνών οργανισμών Natrue και Vegan. Ιδρύθηκε το 1987 και από την αρχή της δημιουργίας πρωταρχικός της στόχος υπήρξε να παράγει αληθινά φυσικά καλλυντικά,βασισμένα στο τρίπτυχο:

Καταλληλότητα-Συμβατότητα-Αποτελεσματικότητα.

Τα βιολογικά προϊόντα Lavera αποτελούνται από 100% φυσικά,βιολογικά συστατικά και δεν χρησιμοποιούνται χημικά συστατικά για την παρασκευή τους.Το 2013 η Lavera βραβεύτηκε για πρώτη φορά ως Green Brand από τον Green Brand Organization για την έμπρακτη δέσμευση της στην περιβαλλοντική προστασία ένα τίτλο που συνεχίζει να διατηρεί μέχρι και σήμερα και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες βιολογικών καλλυντικών παγκοσμίως.

Ακολουθεί τα σύγχρονα trends και σου προσφέρει μια τεράστια γκάμα καλλυντικών φροντίδας δέρματος,υγιεινής και μακιγιάζ μένοντας πάντα πιστή στις αρχές της,απαγορεύοντας τα χημικά συστατικά και πως χωρίς την φύση τίποτα δεν γίνεται στην Lavera.

Πριν λίγο καιρό είχα την τύχη να γνωρίσω κάποια από τα υπέροχα και αξιόλογα προϊόντα της η πρώτη μου γνωριμία μαζί της ήταν εδώ  και οφείλω να ομολογήσω ότι γοητεύτηκα και έσπευσα να γνωρίσω κι άλλα προϊόντα της και τότε η γοητεία έγινε εξάρτηση,μια εξάρτηση γλυκιά και εξωτική.

Ένα πανέμορφο κουτάκι γεμάτο μυρωδιές και χρώματα ήταν αρκετό να ξεσηκώσει γλυκά όλες μου τις αισθήσεις.Το πάντρεμα της γλυκιάς βανίλιας και της εξωτικής καρύδας δημιουργούν μια αρωματική πανδαισία και με μιας ο νους και το σώμα βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία.

Ένα μικρό spa μια αρωματική ιεροτελεστία χωρίς αρχή και τέλος,το μπάνιο σου γίνεται πλέον ο αγαπημένος σου χώρος και αυτό συμβαίνει γιατί έχεις γνωρίσει την σειρά Body & Wellness που υπόσχεται στιγμές χαλάρωσης,ευεξίας και πολυτέλειας.

Έχεις να διαλέξεις από τον αναζωογονητικό συνδυασμό πορτοκαλιού & ιπποφαούς,στο ανάλαφρο άρωμα του άγριου τριαντάφυλλου και το θερμό άρωμα βανίλιας & καρύδας,τα προϊόντα περιποίησης σώματος Body & Wellness εναρμονίζουν σώμα, ψυχή και νου.

Το αφρόλουτρο της σειράς με οργανική καρύδα και οργανική βανίλια είναι ένα όνειρο,σου χαρίζει καθαρό και απαλό δέρμα,γοητεύοντας ταυτόχρονα τις αισθήσεις σου.Ενώ το body lotion με οργανική καρύδα και οργανική βανίλια ολοκληρώνει την περιποίηση της επιδερμίδας σου χαρίζοντας τρυφερή φροντίδα,και αίσθηση αρμονίας αφήνοντας την υπέροχα αρωματισμένη και βαθιά ενυδατωμένη.

Τώρα είσαι έτοιμη για την τελευταία πινελιά που είναι το αποσμητικό roll-on Rose Garden με βιολογικό άγριο τριαντάφυλλο,ένα αποσμητικό με άρωμα τριαντάφυλλου που πίστεψε με θα λατρέψεις,χωρίς οινόπνευμα με ρυθμιστικές ίνες μπαμπού για το ευαίσθητο δέρμα.Η πολύτιμη φόρμουλα περιέχει βιολογικά άγρια τριαντάφυλλα για στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.Με βιολογικά εκχυλίσματα από μάραθο και αμαμηλίδα.

Η αλήθεια είναι ότι Lavera σημαίνει φυσική ομορφιά κι αν θέλεις να την γνωρίσεις ακολούθησε την στους επίσημους λογαριασμούς της στο facebook και instagram για να ενημερώνεσαι για τα νέα,τους διαγωνισμούς και τα  προϊόντα της.

Love,Cleo .. ♡

Share:

2 σχόλια :

  1. Δεν ήξερα ότι έχει σειρά με βανίλια και καρύδα! Ταιριάζουν απίστευτα αυτές οι μυρωδιές και το ότι είναι με οργανικά συστατικά μετράει ακόμα περισσότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλά προϊόντα με μυρωδιές και υφές φανταστικές και βέβαια πάνω από όλα είναι οργανικά,σ΄ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη ;)

      Διαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes