Νέες αφίξεις της The Body Shop

Απόλαυσε τις νέες EXPERT FACIAL MASKS, τις 5 νέες εξειδικευμένες μάσκες προσώπου με τα πιο πολύτιμα συστατικά της φύσης,νέα FRESH NUDE CUSHION FOUNDATION για τέλεια επιδερμίδα και νέα OILS OF LIFE EYE CREAM-GEL.

EXPERT FACIAL MASKS/75ml / 24,00€
Πέντε νέες εξειδικευμένες μάσκες προσώπου χωρίς parabens,silicone,mineral oils & paraffins οι οποίες συσκευάζονται,συνθλίβονται και δημιουργούνται με φυσικά συστατικά και η κάθε μια έχει διαμορφωθεί ειδικά για τις ανάγκες της επιδερμίδας σου.
Με 100% vegeterian συστατικά είναι εμπνευσμένες από παραδοσιακές θεραπείες ομορφιάς από όλο τον κόσμο και κάθε βάζο περιέχει μια μυστική δύναμη,από τον καθαρισμό μέχρι την θρέψη της επιδερμίδας για να την βοηθήσει  να αισθάνεται το ίδιο καλά όπως αισθάνεσαι μέσα σου.

NEO FRESH NUDE CUSHION FOUNDATION SPF 25 PA++/24,50€
Η ζωή μας είναι όλο και πιο ξέφρενη.Η καθημερινή επιχείρηση ομορφιάς δεν πρέπει να σου δημιουργεί το ίδιο χάος και αναστάτωση.Το νέο Fresh Nude Cushion Foundation είναι τόσο εύκολο στην εφαρμογή, που θα σε βοηθήσει να κερδίσεις μερικά επιπλέον λεπτά για να διαθέσεις στον εαυτό σου,το πρωί που είσαι βιαστική.
Επίσης όταν η ζέστη της ημέρας σε επηρεάζει, μπορείς να εφαρμόσεις αυτό το foundation για να μειώσεις τη θερμοκρασία της επιδερμίδας σου κατά 01 βαθμό.Συνδυάζοντας την καλύτερη πούδρα και την καλύτερη υγρή σύσταση σε μια βολική compact συσκευασία, αυτό το προϊόν παρέχει προστασία με SPF 25 PA ++ και 24ωρη ενυδάτωση.
Προσφέρει προσαρμοζόμενη απόχρωση ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιθυμείς και είναι τόσο πρακτικό, που ακόμη και οι άνδρες αισθάνονται άνετα χρησιμοποιώντας το. Συνδυάζεται έξυπνα με ένα σφουγγάρι με μικροπλέγμα για εσένα που βρίσκεσε μονίμως εν κινήσει ώστε να σου προσφέρει ακριβώς τη σωστή ποσότητα foundation για μια απόλυτα εύχρηστη και υγιεινή εφαρμογή, χωρίς διαρροές. Απλά πιέσε το σφουγγάρι στο μικροπλέγμα για να απελευθερώσεις το make up και εφάρμοσε το στην επιδερμίδα σου απελευθερώνοντας ακριβώς την ποσότητα που επιθυμείς. Έτσι τώρα τίποτα δεν θα μπορέσει να σταθεί εμπόδιο στο να φαίνεται η επιδερμίδα σου φρέσκια και ξεκούραστη!
Με ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ από το Εμπόριο με Κοινότητες & ΑΓΓΛΙΚΟ ΡΟΔΟΝΕΡΟ Κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες και 100% VEGAN.

OILS OF LIFE INTENSELY REVITALISING EYE CREAM-GEL/24.00€
4 λόγοι που πρέπει να προσθέσεις έλαια στην αγωγή περιποίησης προσώπου σήμερα

1.Διατηρεί την επιδερμίδα ενυδατωμένη και βοηθά ιδιαίτερα την ώριμη επιδερμίδα.

2.Το έλαιο μπορεί να διαλύσει τη λιπαρότητα. Ένα πραγματικό γεγονός για πολλά έλαια. Εάν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, ένας αποτελεσματικός τρόπος για να μειώσεις ήπια τη λιπαρότητα της επιδερμίδας είναι να χρησιμοποιήσεις ένα κατάλληλο ελαφρύ μαλακτικό έλαιο. 

3.Είναι ιδανικά για τη νεανική επιδερμίδα προσφέροντας επιπλέον ελαστικότητα 

4.Κάποια έλαια έχουν αντιβακτηριακές, αντιμικροβιακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες και μπορούν να βοηθήσουν στο να ελαχιστοποιηθούν τα σπυράκια 

Η νέα Intensely Revitalising Oils of Life™ Collection περιέχει 3 πολύτιμα έλαια σπόρων: έλαιο σπόρων μαύρου κύμινου, έλαιο σπόρων καμέλιας, έλαιο σπόρων κυνόροδου. Τα προϊόντα της σειράς διαθέτουν μοναδική υφή και προσφέρουν στην επιδερμίδα εντατική αναζωογόνηση και λάμψη.

“Τα έλαια προσφέρουν στην επιδερμίδα υπέροχο αποτέλεσμα καθώς εναρμονίζονται πλήρως μαζί της. Μπορείτε κυριολεκτικά να δείτε τη λάμψη και την ελαστικότητα να επανέρχονται και να δίνουν ζωή στη θαμπή επιδερμίδα καθώς αρχίζουν να λειτουργούν όλα τα απίστευτα θρεπτικά συστατικά.” Vanda Serrador Facialist και Body Care Expert για τη The Body Shop®

Δελτίο τύπου της The Body Shop!

Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes