Liposan, η παιδική μου αγάπη και παντοτινή


Ξετυλίγοντας το κουβάρι των αναμνήσεων, κάπου εκεί βρίσκεται και η πρώτη μου αγάπη, μια αγάπη που έμεινε ίδια σαν την πρώτη μέρα που την πρωτογνώρισα, μπορεί να άλλαξε με το πέρασμα των χρόνων αλλά η γεύση της και η μυρωδιά της πάντα η ίδια. 

Μάλλον για να μου θυμίζει εκείνο το κοριτσάκι με τα ομορφοπλεγμένα κοτσιδάκια, να κοιτάζει την μαμά του την ώρα που φτιαχνόταν μπροστά στον καθρέφτη και να εκστασιάζεται με το κραγιόν που έβαζε στα χείλη της. Μερικές φορές όταν η μαμά του ήταν απασχολημένη, πήγαινε κρυφά και έβαζε το κόκκινο κραγιόν της, τα τακούνια της και εκείνα τα μακριά υπέροχα κολιέ.

Ακόμα θυμάμαι τις χαρές που έκανα όταν η μαμά, μου χάρισε το πρώτο μου κραγιόν, έτσι μου παρουσίασε το Liposan. Δεν το αποχωριζόμουν ποτέ, το κουβαλούσα παντού, ήταν ο μικρός θησαυρός μου και διαμαρτυρόμουν όταν τα ρουχαλάκια μου δεν είχαν τσεπούλες για να το έχω μαζί μου.

Θησαυρός ανεκτίμητος όπως τότε έτσι και τώρα, σαν να μην πέρασε μια μέρα κάθε φορά που το μυρίζω και ακουμπά στα χείλη μου η ίδια υπέροχη αίσθηση.

Η ιστορία του Liposan ξεκινάει από το 1909, το ανακάλυψε ο Dr. Oscar Troplowitz και ήταν μια μεγάλη καινοτομία για ένα προϊόν φροντίδας για τα χείλη, η αρχική του ονομασία Labelo, στην Ελλάδα κυκλοφόρησε δύο χρόνια μετά ως Liposan.

Από τότε και κάθε δεκαετία σχεδόν αλλάζει συσκευασία και μορφή, με την εμφάνιση όμως που καθιερώθηκε είναι η μπλε συσκευασία η οποία θεωρείται κλασσική, μια εμφάνιση που ακόμα και σήμερα αποτελεί σύμβολο των lip balm.

Τελευταία γνώρισα την σειρά Care & Colour και κατάλαβα πως κάποιες σχέσεις τελικά δεν τις φθείρει ο χρόνος μπορώ να πω ότι τις κάνει καλύτερες, πιο ώριμες, πιο σοφές.

Η νέα σειρά αποτελείται από 4 lip balms το μόνο που αλλάζει είναι ο χρωματικός τόνος, για να διαλέξεις όποια απόχρωση σου αρέσει. Όλα όμως σου προσφέρουν την απόλυτη ενυδάτωση που χρειάζεσαι και ειδικά τώρα το χειμώνα. Το καθένα περιέχει 2 προστατευτικές επιστρώσεις για τη φροντίδα των χειλιών. Τη σύνθεση με εσωτερικό πυρήνα φροντίδας από πανθενόλη και μια εξωτερική επίστρωση χρώματος που προσφέρει εντατική φροντίδα στα χείλη, αφήνοντας μια υπέροχη διακριτική απόχρωση, με την Care & Colour νιώθεις την φροντίδα και απολαμβάνεις το χρώμα. 

Βέβαια εκτός της Care & Colour υπάρχουν πολλά Lip Balms για την φροντίδα των χειλιών σου. Μπες στην ιστοσελίδα της και βρες το δικό σου Liposan.

Liposan, Liposan ...
  Με αγάπη, Cleo ..♡

Κλεοπάτρα Ρουμπή

Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes